Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci umut tüp bebek merkezi, Doç.Dr.Cem Çelik

Merhaba arkadaşlar bende bu merkeze gitmek istiyorum yorumların bazılarını okudum bu süreç hakkında bilgi alabilir miyim bende troid haşimato var ve sebepsiz kısırlık tanısı koyuldu.
Tüp bebek işlemi testleri ve süreci kontrolleri hakkında bilgi alabilir miyim kocaeli den gideceğim çünkü hastaneye
Canim ben adetimin 3.gunu gittim ve direk tedaviye basladik, zaten adetin 2 veya 3.gunu baslaniyor ilaclara,ortalama 10-12 gun ilac kullanimi devam ediyor bu esnada da 2-3 gune bir klinige gidip kan testi veriyosun,muayene oluyosun. Yumurtalar istenen buyukluge ulasinca da (yaklasik 10-12 gun sonra) yumurta toplama islemi yapiliyor, ardindan da 5-6 gun sonra embriyo transferi yapiliyor. Klinik guzel bir klinik,dr cem beyden genel olarak memnunum ben,zaten ondan da onemlisi laboratuvari cok iyi. Sadece cok kalabalik oluyor, bastan soyleyeyim.

Arkadaşlar hazır forum hareketlenmişken bir sorum var acaba dölleme yapılırken mesela mikroenjeksiyon uygulandı mı uygulanmadı mı bunu söylediler mi size
Zaten artik sadece mikroenjeksiyon yapiliyormus, diger yontem tarihte kalmis sanirim:) hatta spermleri bilmem kac bin kat daha fazla buyuten bir yontem de uyguluyorlar

Zaten artik sadece mikroenjeksiyon yapiliyormus, diger yontem tarihte kalmis sanirim:) hatta spermleri bilmem kac bin kat daha fazla buyuten bir yontem de uyguluyorlar

Cnm evet artık herkese ztn mikroenjeksiyon uygulanıyor.imsi yöntemiylede spermler seçiliyor.embriyoskopla embriyo izlemede pakete dahil deniliyor.nekadar sorsanda labaratuvarda ne yapılıyor bilmiyoruz.yapıyoruz derler yapmazlar nerden bilcen.ama ben ellerinden gelenin yapıldığına inanıyorum.sonuçta merkezin başarısı etkileniyor.

Daha dogrusu bana embriyoya o test uygulanip bakiliyor dedi. Sperm kalitesini onceden anlamanin yolu yokmus baska.Anladigim kadariyla zor bir testmis

Cnm sana dediği cgh embriyoya yapılan test.embriyo sağlıklı gelirse transfer yapılıyor.yoksa transferin erteleniyor.sil baştan yeni tedavi yapılıyor.onunda iyi yanı enazından transfer yapılmıyor test sonucu bekleyip olumsuz olunca yaşadığın stresi yaşamıyorsun.

Cnm evet artık herkese ztn mikroenjeksiyon uygulanıyor.imsi yöntemiylede spermler seçiliyor.embriyoskopla embriyo izlemede pakete dahil deniliyor.nekadar sorsanda labaratuvarda ne yapılıyor bilmiyoruz.yapıyoruz derler yapmazlar nerden bilcen.ama ben ellerinden gelenin yapıldığına inanıyorum.sonuçta merkezin başarısı etkileniyor.
Bizde cok didik didik ettik sorduk,bir esim aradi bir ben. Embriyologlardan tut dr.a kadar, hatta butun klinik tanidi bizi:) ama dedigin gibi yuzde yuz emin olamayiz ki yapiyoruz diyorlar sadece, yazili bir evrak yok elimizde. Ama yine de ben inanmayi sectim cunku etrafimda embriyo kalitesi ile ilgili cok ornek var, gercekten buranin laboratuvari cok daha iyi diger kliniklere gore.

Herkese merhaba , ben de Bahçeci Tüp Bebek Merkezi Dr.Cem Çelik'in hastasıyım.3 kere tüp bebek denemesi yaptık embriyolarım kaliteli, 5.güne giden embriyolar olmasına rağmen maalesef gebelik gerçekleşmedi.Şu anda 4. denememizi yaptık ve Dr.Cem Beyin tavsiyesi üzerine embriyolar üzerinde genetik inceleme yapılıyor. Sonuç beklemekteyim.Doktorumdan ve tıp merkezinden çok memnunum.Tüm denemelerim aynı doktor ve merkezde oldu, değiştirmeyi hiç düşünmedim.Süreç maddi ve manevi anlamda zor bir süreç olduğundan hekiminizden gördüğünüz destek çok önemli , kendisine yönelttiğim hiç bir sorum yanıtsız kalmadı, maillerime mesajlarıma çok kısa zamanda yanıt aldım,zaten kontrollerde yüz yüze dilediğiniz yanıtları alabiliyorsunuz iletişim anlamında hiç sıkıntı yaşamadım gerek güleryüzü , gerek mesleki tecrübesine inancımın sonsuz olması sebebi ile baştan sona kendisi ile gittim.,İşletme müdürü Semra Hanım, BaşhemşireNesrin Hanım, hemşireler, vezneki çalışanları, tıbbi personel .. herkes güler yüzlü ve kibar Bu son denememiz olacak dilerim Allah herkese gönlündekini versin

İnş son denemen olur cnm.bizimde 3 tane blastokist embriyo oluştu.gebelik olmadı.bizde %66 dna hasarı çıktı spermde.sebep bu olabilir.yani embriyolar normal gözüksede bazen genetik olarak normal olmayabiliyor.inş gerek kalmaz hamile kalırsında.ama eşinde sıkıntı varsa dna hasarı tahlili yaptırmadan başlama bence yeni bi tedaviye.

ben de cem beyde ıvf yaptırdım. 24 aralıkda transfer yapıldı. şimdi 6 haftalık hamileyim çok şükür.darısı isteyenlerin başına. benim sormak istediğim birşey var cem beyde gebelik takibi yaptırn var mı aranızda ben takip için de ona gitmek istiyorum da..

ben de cem beyde ıvf yaptırdım. 24 aralıkda transfer yapıldı. şimdi 6 haftalık hamileyim çok şükür.darısı isteyenlerin başına. benim sormak istediğim birşey var cem beyde gebelik takibi yaptırn var mı aranızda ben takip için de ona gitmek istiyorum da..

Malesef henuz tedavi asamadindayim. Bende dusunuyorum gebelik takibini cem beyin yapmasini ama once hamile kalmak gerekiyor ;)

Siz giderseniz eger, bizede bilgi verirseniz cok memnun oluruz.fiyat, ilgi vb gibi herkonuda dusuncelerinizi ogrenmek isteriz.

Malesef henuz tedavi asamadindayim. Bende dusunuyorum gebelik takibini cem beyin yapmasini ama once hamile kalmak gerekiyor :KK66:

Siz giderseniz eger, bizede bilgi verirseniz cok memnun oluruz.fiyat, ilgi vb gibi herkonuda dusuncelerinizi ogrenmek isteriz.
inşallah bir an evvel güzel haberlerinizi alırız sizlerin de hayırlısıyla... zaten cem bey çok iyi bir insan Allah razı olsun hiç telefonlarımı cevapsız bırakmadı şimdiye kadar.. gidince sizlerede bilgi veririm tabiki.. muayene ücreti 250 tl diye biliyorum ama her gittiğimde o parayı alırmı bilemedim açıkcası...

Arkadaslar cem bey de tedavisi devam eden varmi,ben yeni basladim ilaclara ve ignelere basladik yrn yine gidicem allah hepimizin yardimcisi olsun,cok umutluyum ve cok heyecanliyimm

Arkadaslar cem bey de tedavisi devam eden varmi,ben yeni basladim ilaclara ve ignelere basladik yrn yine gidicem allah hepimizin yardimcisi olsun,cok umutluyum ve cok heyecanliyimm
Kolayliklar diliyorum canim, benimde tedavim bitti transferin 9.gunu, bekliyorum bakalim hayirlisi:) zorlu ve mesakkatli bir surec, allah sabir versin. Git geller, ilaclar ve beklemek yoruyor ama sonu guzel olacaksa her seye katlanilir degil mi:) sormak istedigin bir sey olursa yardimci olurum elimden geldigince.

Kolayliklar diliyorum canim, benimde tedavim bitti transferin 9.gunu, bekliyorum bakalim hayirlisi:) zorlu ve mesakkatli bir surec, allah sabir versin. Git geller, ilaclar ve beklemek yoruyor ama sonu guzel olacaksa her seye katlanilir degil mi:) sormak istedigin bir sey olursa yardimci olurum elimden geldigince.
Aynen dedigin gibi katlaniliyor,cem beyin hastasisin sende dimi,insallah guzel hbrli verirsin yummy nasil gecti tedqvin neler istedi dr ve sorun neydi canim sizde

Evet canim, cem beyin hastasiyim bende, acikcasi benden hicbir sey istemedi. Cunku bizim dosyamiz hazirdi ona gittigimizde,her sey tamdi rahim filmi tahliller spermiyogram vs. zaten biz rapor cikarttik da gittik oraya. Bizde problem erkek kisirligi, ama benim de rezervim azalmis:( yani hem kadin hem erkek kaynakliydi bizde, sansimiz dusuktu en bastan beri, 6 olgun yumurtam oldu ama buna ragmen, cem beyin basarisi bu bence;) rezervimde zaten 8 folikul vardi. Ama esimin sperm sorunu ciddi durumda oldugu icin sadece 1 tanesi dollendi, o da neyseki 5.gune gitti de transfer yapildi canim, ama tabi embriyomuz 1.kalite olmadi olsun buna da sukur, en azindan rahmim tanisti minik yavrumuzla:) 3 gunum kaldi kan testi icin, hafif hafif regl belirtilerim basladi insallah regl olmam da hamilelik haberimi veririm size:) cem bey konusunda supheye dusme, cok iyi isini bilen bir dr, klinigin laboratuvari da ayni sekilde cok iyi. Sadece ben kalabaliktan sikayetciydim tek sorun oydu, biraz alelacele oluyor her sey ama aklinda olan butun sorulari sor derim cunku sormadan pek detayli anlatmiyolar:) icin gonlun de rahat olsun canim. Iyi bir yer. Sizde sorun ne peki?

Evet canim, cem beyin hastasiyim bende, acikcasi benden hicbir sey istemedi. Cunku bizim dosyamiz hazirdi ona gittigimizde,her sey tamdi rahim filmi tahliller spermiyogram vs. zaten biz rapor cikarttik da gittik oraya. Bizde problem erkek kisirligi, ama benim de rezervim azalmis:KK43: yani hem kadin hem erkek kaynakliydi bizde, sansimiz dusuktu en bastan beri, 6 olgun yumurtam oldu ama buna ragmen, cem beyin basarisi bu bence:KK66: rezervimde zaten 8 folikul vardi. Ama esimin sperm sorunu ciddi durumda oldugu icin sadece 1 tanesi dollendi, o da neyseki 5.gune gitti de transfer yapildi canim, ama tabi embriyomuz 1.kalite olmadi olsun buna da sukur, en azindan rahmim tanisti minik yavrumuzla:) 3 gunum kaldi kan testi icin, hafif hafif regl belirtilerim basladi insallah regl olmam da hamilelik haberimi veririm size:) cem bey konusunda supheye dusme, cok iyi isini bilen bir dr, klinigin laboratuvari da ayni sekilde cok iyi. Sadece ben kalabaliktan sikayetciydim tek sorun oydu, biraz alelacele oluyor her sey ama aklinda olan butun sorulari sor derim cunku sormadan pek detayli anlatmiyolar:) icin gonlun de rahat olsun canim. Iyi bir yer. Sizde sorun ne peki?
Tesekkurler cok guzel anlatmissin canim,sunu diim sakin kendini sartlandirma hastalanacam die allahin izniyle insallah tahlilinde gebeligi gorursun insallah dua edicem durumlarimiz benziyor hemen hemen bende yumurta rezerv. Azligi esimde de canli sperm azligi . Bizim 2.denemeiz olucak ilkini baska bir yerde yaptirmistik olumsuz olducem bey i ilk gordugumde cok emin oldum bisilerin gusel gidicegine bakalim kismetimizde neler var anne olmak ne zaman kismet olucak bizlerede.bu arada bende birtakim evraklari goturdugumden benden de bisi istemedi sadece esim tqnsel bey gorundu 25 gun klomen kullandi esim simdi benimkine basladik yqni benim igne ve ilaclqrim basladi bes gunluk igne+ilac yrn yine gudicem insallah yumurtalarim cogalmistir cunku 2-3 tane gorebildi ilk muayenede

Hadi bakalim canim, insallah guzel gececek surecin. Ve sonunda kucagimiza alacagiz bebislerimizi. Cift cizgi gorecegimiz gunler gelecek insallah:)

Evet canim, cem beyin hastasiyim bende, acikcasi benden hicbir sey istemedi. Cunku bizim dosyamiz hazirdi ona gittigimizde,her sey tamdi rahim filmi tahliller spermiyogram vs. zaten biz rapor cikarttik da gittik oraya. Bizde problem erkek kisirligi, ama benim de rezervim azalmis:KK43: yani hem kadin hem erkek kaynakliydi bizde, sansimiz dusuktu en bastan beri, 6 olgun yumurtam oldu ama buna ragmen, cem beyin basarisi bu bence:KK66: rezervimde zaten 8 folikul vardi. Ama esimin sperm sorunu ciddi durumda oldugu icin sadece 1 tanesi dollendi, o da neyseki 5.gune gitti de transfer yapildi canim, ama tabi embriyomuz 1.kalite olmadi olsun buna da sukur, en azindan rahmim tanisti minik yavrumuzla:) 3 gunum kaldi kan testi icin, hafif hafif regl belirtilerim basladi insallah regl olmam da hamilelik haberimi veririm size:) cem bey konusunda supheye dusme, cok iyi isini bilen bir dr, klinigin laboratuvari da ayni sekilde cok iyi. Sadece ben kalabaliktan sikayetciydim tek sorun oydu, biraz alelacele oluyor her sey ama aklinda olan butun sorulari sor derim cunku sormadan pek detayli anlatmiyolar:) icin gonlun de rahat olsun canim. Iyi bir yer. Sizde sorun ne peki?
Regl olmak seni umutsuzluğa düşürmesin tatlım. Hamileliğinde 3 defa regl olan var, karnı da çıkmayınca 3-4 aylık öğrendi arkadaşım hamile olduğunu.
Ve mucizelere inan, şansına inan

Regl olmak seni umutsuzluğa düşürmesin tatlım. Hamileliğinde 3 defa regl olan var, karnı da çıkmayınca 3-4 aylık öğrendi arkadaşım hamile olduğunu.
Ve mucizelere inan, şansına inan
Canim ya regl olmadim daha, bu arada 3 gundur test yapiyorum hep silik 2.cizgi var, ama siliklik hic degismiyor:( acaba artmiyor mu degerim ki ya. Cok tedirgin oldum, yarin kan testi yaptiricam 12.gunde de yaptirip karsilastiricam

Canim ya regl olmadim daha, bu arada 3 gundur test yapiyorum hep silik 2.cizgi var, ama siliklik hic degismiyor:KK43: acaba artmiyor mu degerim ki ya. Cok tedirgin oldum, yarin kan testi yaptiricam 12.gunde de yaptirip karsilastiricam
Insallah hamilesindir yummy,ben de yaptirmistim test ikinci cizgi hic cikmamisti bile.kan tahlili icin bekle diicem ama kesin yaptirirsin sen bilirsin tabiki umarim hayirli haberi verirsin bize

insallah canim allah hepimizin yuzunu guldursun, en onemlisi de kucagimiza saglikli, hayirli evlatlar almayi nasip etsin. Yarin test yaptirma konusundan biraz sogudum sanki, herkes 12.gunu bekle diyor, beklemeye karar verdim, cunku simdi yaptiririm deger duser 2 gun sonra hayalkirikligi olur. Yada tersi bir durum olur. En iyisi hic riske atmadan direk 12.gun gidip gununde yaptirayim. Hayirlisi canim

Back
X