Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabaarkadaşlar ben geçen hafta umut bahçecide tedaviye start verdim benimle birlikte başlayanlar başlayacak olanlar başlamış olanlartecrübelerimizi sürecimizi ve dualarımızı birlikte paylaşalım
Hangi doktora gidiyorsunu ilk denemenizmi yasiniz kac birde memnunmusnuz bende ordan randavu aldim da hakkimizda hayirlisiMerhaba
Paylaşımınızın üzerinden bayağı geçmiş ama umarım cevap verebilirsiniz bende umut bahçeci de tüp bebek düşünüyorum, önümüzdeki ay başlıyoruz kısmetse. Sizin sonuç ne oldu ?bebisiniz oldumu? Bahçeciden memnun kaldınız mı?
Hayirli olsun canim hakkinda. Bende cumartesi ilk gorusmeyi yapacagim ilk denemen mi seninde ?Merhabalar
Biz bugün Ebru hanımla ilk görüşmemizi yaptık iyi bir doktora benziyor, zaten İnternetten de araştırmışdım.
Bende ikiz istiyordum ama ikiz bebeklerde prematüre olasılığı daha fazla olduğundan tereddütte kaldım.
Gelişmelerden haberdar ederim sizi ☺
Evet canım ilk denememHayirli olsun canim hakkinda. Bende cumartesi ilk gorusmeyi yapacagim ilk denemen mi seninde ?
Gorusdum cnm rahim filmi cektiricem bende adet olmayi bekliyorum ama yine gecikdim sokturucu kullaniyorim adet bitiminde rahim filmi bir sonraki adetle baslicaz Allah izin vrrirse senin doktorun kim cnm rahim filmin varmiydi senin ?Evet canım ilk denemem
Yazının üstünden bayağı zaman geçmiş görüşmüşsündür sanırım nasıl geçti ?
Benim reglime azaman kaldı süre yaklaştıkça heyecan yaptım.
Senin tedavinin ne zaman başlayacak?
Canım benim doktorum Ebru hanım araştırdım iyi bir doktorGorusdum cnm rahim filmi cektiricem bende adet olmayi bekliyorum ama yine gecikdim sokturucu kullaniyorim adet bitiminde rahim filmi bir sonraki adetle baslicaz Allah izin vrrirse senin doktorun kim cnm rahim filmin varmiydi senin ?
Canım sanada hayırlı olsun inşallah Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin sana ve hepimize ☺benim de haftaya transferim var büyük bir heyecanla bekliyorum ebru hanım yarın muayeneye çağırdı bakalım bir aksilik olmazsa gün verecek bana
Canım ben yeni görüştüm aklımda kalanı yazayım sana 2018 de fiyatlar değişmiş. Ben kaba bir hesap vereyim sana ama ilk görüşme ücretsiz gidip bire bir görüşürsen daha iyi bilgi alabilirsinArkadaşlar merhaba,
Tedavi ücretiniz konusunda bilgilendirirmisiniz.. ne kadara mal oldu??