Tüp Bebek Merkezleri bahçeci umut tüp bebek merkezinde aralık ayında tüp bebek tedavisine tedaviye başlayanlar

gzmsn

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2016
192
180
18
36
arkadaşlar ben geçen hafta umut bahçecide tedaviye start verdim benimle birlikte başlayanlar başlayacak olanlar başlamış olanlar :KK31: tecrübelerimizi sürecimizi ve dualarımızı birlikte paylaşalım

arkadaşlar ben geçen hafta umut bahçecide tedaviye start verdim benimle birlikte başlayanlar başlayacak olanlar başlamış olanlar :KK31: tecrübelerimizi sürecimizi ve dualarımızı birlikte paylaşalım
Merhaba
Paylaşımınızın üzerinden bayağı geçmiş ama umarım cevap verebilirsiniz bende umut bahçeci de tüp bebek düşünüyorum, önümüzdeki ay başlıyoruz kısmetse. Sizin sonuç ne oldu ?bebisiniz oldumu? Bahçeciden memnun kaldınız mı?

canım baya eski kalmış bu başlık. ben yeni tedavi sürecindeyim. henüz yumurtam toplantı transfer için bekliyorum ama gayet memnunun sürecimden

Merhaba
Paylaşımınızın üzerinden bayağı geçmiş ama umarım cevap verebilirsiniz bende umut bahçeci de tüp bebek düşünüyorum, önümüzdeki ay başlıyoruz kısmetse. Sizin sonuç ne oldu ?bebisiniz oldumu? Bahçeciden memnun kaldınız mı?
Hangi doktora gidiyorsunu ilk denemenizmi yasiniz kac birde memnunmusnuz bende ordan randavu aldim da hakkimizda hayirlisi

canım ben ebru hanımda tedavi aşamasındayım çok memnun kaldım klinikten

Rahim dinlendirme nedir bu herkeze mi uygulanir okudum butun yorumlarda hemen hemen cogunda ayni sey. Birde 24 yasinda oldum icin banadami tek embriyo koyucaklar ben ikiz istiyorumda cokk Rabbim izin verirsetabi hersey onda basliyor onda bitiyor.

Ben birde aynur ersahinle gorusme yaptim onu oneren varmi onda ilk denemede hamile kalan ?

Merhabalar
Biz bugün Ebru hanımla ilk görüşmemizi yaptık iyi bir doktora benziyor, zaten İnternetten de araştırmışdım.
Bende ikiz istiyordum ama ikiz bebeklerde prematüre olasılığı daha fazla olduğundan tereddütte kaldım.
Gelişmelerden haberdar ederim sizi ☺

Merhabalar
Biz bugün Ebru hanımla ilk görüşmemizi yaptık iyi bir doktora benziyor, zaten İnternetten de araştırmışdım.
Bende ikiz istiyordum ama ikiz bebeklerde prematüre olasılığı daha fazla olduğundan tereddütte kaldım.
Gelişmelerden haberdar ederim sizi ☺
Hayirli olsun canim hakkinda. Bende cumartesi ilk gorusmeyi yapacagim ilk denemen mi seninde ?

canım rahim dinlendirme herkese uygulanıyor mu bilmiyorum ama tutunmayı arttırıyormuş

Hayirli olsun canim hakkinda. Bende cumartesi ilk gorusmeyi yapacagim ilk denemen mi seninde ?
Evet canım ilk denemem
Yazının üstünden bayağı zaman geçmiş görüşmüşsündür sanırım nasıl geçti ?
Benim reglime azaman kaldı süre yaklaştıkça heyecan yaptım.
Senin tedavinin ne zaman başlayacak?

Evet canım ilk denemem
Yazının üstünden bayağı zaman geçmiş görüşmüşsündür sanırım nasıl geçti ?
Benim reglime azaman kaldı süre yaklaştıkça heyecan yaptım.
Senin tedavinin ne zaman başlayacak?
Gorusdum cnm rahim filmi cektiricem bende adet olmayi bekliyorum ama yine gecikdim sokturucu kullaniyorim adet bitiminde rahim filmi bir sonraki adetle baslicaz Allah izin vrrirse senin doktorun kim cnm rahim filmin varmiydi senin ?

benim de haftaya transferim var büyük bir heyecanla bekliyorum ebru hanım yarın muayeneye çağırdı bakalım bir aksilik olmazsa gün verecek bana

Gorusdum cnm rahim filmi cektiricem bende adet olmayi bekliyorum ama yine gecikdim sokturucu kullaniyorim adet bitiminde rahim filmi bir sonraki adetle baslicaz Allah izin vrrirse senin doktorun kim cnm rahim filmin varmiydi senin ?
Canım benim doktorum Ebru hanım araştırdım iyi bir doktor
Ben daha önce iki kez aşılama yaptırdım devlet hastanesinde o yüzden rahim filmim vardı. Ama filmi özelde yaptırdım acısız yeni bir yöntem var. Öbür türlü çok ağrılı oluyor rahim filmi

benim de haftaya transferim var büyük bir heyecanla bekliyorum ebru hanım yarın muayeneye çağırdı bakalım bir aksilik olmazsa gün verecek bana
Canım sanada hayırlı olsun inşallah Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin sana ve hepimize ☺
Aminn

Arkadaşlar merhaba,
Tedavi ücretiniz konusunda bilgilendirirmisiniz.. ne kadara mal oldu??

Arkadaşlar merhaba,
Tedavi ücretiniz konusunda bilgilendirirmisiniz.. ne kadara mal oldu??
Canım ben yeni görüştüm aklımda kalanı yazayım sana 2018 de fiyatlar değişmiş. Ben kaba bir hesap vereyim sana ama ilk görüşme ücretsiz gidip bire bir görüşürsen daha iyi bilgi alabilirsin
Tüp bebek paketi tahliller vs. 7.750 TL
Bu yazacaklarım paket dışında
Tek seferlik Dr. Ücreti 550
İlaçlar tahmini 2.000 civarında
Bide rahim dinlendirme olursa 750
Genetik inceleme vs. Başka şeyler olursa da ilave ediliyor
Ama devletten rapor çıkarırsan paket fiyati 3.080 TL ye düşüyor ilanlarında %20 sini ödüyorsun
Dediğim gibi bire bir görüşmen daha sağlıklı olur
Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin inşallah
Aminnn

canım ben 2017 fiyatları ile başladım sgklı süreçten faydalandım 3 bin küsür ödedik biz ilaçlar hariç ilaçların bir kısmınıda sgk karşıladı yarı yarıya geldi bize

Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar.. tedavileriniz hayırlı uğurlu olsun
Peki rahim filmini nerede kaça çektirdiniz? Bahçeci Fulya'da mı tedavi görüyorsunuz? Bahçecide rahim filmi çekiliyor mu ?

Back
X