- 6 Ocak 2018
- 882
- 1.200
- 63
- 42
Gözün aydın cnm sağlıkla kucağına al inskızlar bebeğimin cinsiyetini öğrendik bugün oğlum olacakmış allah doktorum ebru hanımdan razı olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın cnm sağlıkla kucağına al inskızlar bebeğimin cinsiyetini öğrendik bugün oğlum olacakmış allah doktorum ebru hanımdan razı olsun
Maşallah cnm gözün aydın sağlıkla kavuşun ins birbirinize banada dua et haftaya bizimde ikili test muhabbetimiz var.aybalam00
Sebiss A anneveoglusu
Kızlar çok şükür bebeğimizi gördük 6 haftalık dedi keseyi gördük
Alttan muayene etti kalp atışı da çıkmış dedi ama 1-2 sn dinletti çok değil
Herşey yolunda çok şükür 2 hafta sonra tekrar gel bakalım dedi
Dikkat et kendine falan dedi bende yine dersim olmadığı zamanları dinlenerek geçiriyorum.
Kızlar bol bol dua edin ben hergün Meryem süresi okudum ya evveli
Ya mubdiu ya semiu ya mucibu zikirlerini çektim ve gönülden inandım arkadaşlar inancınızı yitirmeyin Rabbim inşaAllah hepimize hayırlı zamanlarda kucağımıza almayı nasip eder
Ay neguzel ya cok rabbim tamamina erdirsirsin insallah.benim gorunurde sebepsiz diyorlardi dejenere yapisi bozuk olgun olmayan bozuk demek yani normalde 11 folikul toplandi ilk tedavide gayet iyi dedi doktor dondurulmus olur falan oyle dusunuyoz bseydende haberimiz yokya o folikulleri aliyolar dollemeden once icindeki yumurtalari dolluyolar bazilarinin bos cikiyoya benimde gorunurde olgun ama isleme alacaklarj zaman bakiyolarki olgun degil isleme bile alamiyolar.ya oyle garip bseh.rahim dinlendrme 5.gun embriyosuna olmuyomu
aybalam00
Sebiss A anneveoglusu
Dikkat et kendine falan dedi bende yine dersim olmadığı zamanları dinlenerek geçiriyorum.
Ya mubdiu ya semiu ya mucibu zikirlerini çektim ve gönülden inandım arkadaşlar inancınızı yitirmeyin Rabbim inşaAllah hepimize hayırlı zamanlarda kucağımıza almayı nasip eder
canım tebrik ederim allah tamamına erdirsin mutlu sona sağlıkla erişirsiniz inşallahaybalam00
Sebiss A anneveoglusu
inşallah sağlıkla güzel haberler alırsın sende bir tanemMaşallah cnm gözün aydın sağlıkla kavuşun ins birbirinize banada dua et haftaya bizimde ikili test muhabbetimiz var.
maşallah maşallah arkadaşım sanada sağlıkla ilerlesin inşallah sağlıkla kavuşun evladınla inşallahCanım masallah boyle devm etsın ınsallah. Bende bugun gıttım 4+5 gunlugum. Cok sukur kese gozuktu kucucuk 10 gun sonra yıne gıdıcem. Suan tek kese gözuktu bklm tekmı kalacak çiftmi olacak :)
maşallah maşallah arkadaşım sanada sağlıkla ilerlesin inşallah sağlıkla kavuşun evladınla inşallah
merhaba,genetiğe gönderildiğinde nekadar bir ücret ödeniyor?Cnm benim 4.denemem ama cem beyde ilk denemem 2 embriyo genetiğe gitti çok şükür ikiside sağlıklı geldi yerinde olsam gönderirim cnm ama sen bilirsin
Merhaba embriyo başına 350 dolarmerhaba,genetiğe gönderildiğinde nekadar bir ücret ödeniyor?
450 dolar embriyo basina yeni ogrendimmerhaba,genetiğe gönderildiğinde nekadar bir ücret ödeniyor?
Hadi ya ben daha bu ay 2 embriyo ya 700 dolar ödedim vallaha450 dolar embriyo basina yeni ogrendim
Gözün aydın cnmaybalam00
Sebiss A anneveoglusu
Pardon canim evet simdi baktim kagida 350 dolarHadi ya ben daha bu ay 2 embriyo ya 700 dolar ödedim vallaha
Yanlis harliyormusum canim verdikleri kagida baktim 350 dolarmerhaba,genetiğe gönderildiğinde nekadar bir ücret ödeniyor?
Gözünaydn cnm ins 5.gune gelir bol bol dua et doktor haklı cnm 5.gun embriyosu kaliteli oluyo ve tutma oranı çok yüksek.eger gelmezse transfer iptal olurda transfer için ödediğn parayı geri alırsan bir sonraki ay tekrar yumurta toplama işlemi yapılır.Kizlar 10 yumurta toplandi yarin bilhi verecekler umarim olgun yumurtam cikar oncekilere benzemez.doktor 5.gune gotrcegim dio israrla.transfer iptal olursa neoluyo peki
Ins canim Transfer edilen para geri mi odeniyor onu bilmiyordumGözünaydn cnm ins 5.gune gelir bol bol dua et doktor haklı cnm 5.gun embriyosu kaliteli oluyo ve tutma oranı çok yüksek.eger gelmezse transfer iptal olurda transfer için ödediğn parayı geri alırsan bir sonraki ay tekrar yumurta toplama işlemi yapılır.
Evt cnm ödeniyor ama ben raporluyum ondan ne kadar geri ödeniyor bilmiomIns canim Transfer edilen para geri mi odeniyor onu bilmiyordum