• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAHCECI'De Tup bebek yaptiran var mi acil

Canım özelden mesaj atamadım nedense bu mesaja cevap verilmez diyor🤔
Geçmiş olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın. Biz bu ay aşılama yaptık ama ben oyalanıyormuşum gibi hissediyorum. Yani bu uterus septum yüzünden olmuyormuş gibi gelmeye başladı. Bizde başka sorun yok çünkü her şey normal.
Bu aşılama da tutmazsa ben de histereskopi yaptırmayı düşünüyorum. Doktor da diyor kş düşük olmadan gerek yok ameliyat etmemize, ben bu kadar uzun zamandan sonra hamilr kalıp düşük yapmayı nasıl kaldırırım onu söyleyen yok 😞

Sana tüp bebek için zaman verdiler mi
Icini karartma hemen belki aşılama tutar iyi düşün iyi olsun septum engel neden illa düşük olursa yapariz gibi konusuyorlarki bana kimse boyle konusmadi ameliyat dediler hep bana şunu soylediler biz bu ameliyatı sen gebe kalamiyorsun diye yapmicaz gebe kalirsan düşük olmasin diye yapacaz bu sekilde yuzde 70 düşük olur dediler kalsan bile keske ilk sende ameliyat olsaydin umarim bunda da hayir vardir ramazan ayı hürmetine bebegin insallah seninledir

Icini karartma hemen belki aşılama tutar iyi düşün iyi olsun septum engel neden illa düşük olursa yapariz gibi konusuyorlarki bana kimse boyle konusmadi ameliyat dediler hep bana şunu soylediler biz bu ameliyatı sen gebe kalamiyorsun diye yapmicaz gebe kalirsan düşük olmasin diye yapacaz bu sekilde yuzde 70 düşük olur dediler kalsan bile keske ilk sende ameliyat olsaydin umarim bunda da hayir vardir ramazan ayı hürmetine bebegin insallah seninledir
İnşallah öyledir bir gün umutluysam bu ay olacak diyorsam diğer gün olmadı diyorum 😊

Nerede oldun sen ameliyatı hangi doktorda

Cok sükür canm 11 den geriye 4 tane kalmisti 😊 sen ne aşamadasin
Ayın 20sinde aşılama oldu canım şimdi bekliyorum işte
Normalde adet tarihim 8 mayıs olacaktı ama aşılamadan sonra mı 14 gün saymam lazım 🤔 o zaman 4 mayıs oluyor

Tup bebekte 5. Gun embriyosuysa 10 gün 3. Gun embriyosuysa 12. Gün test yapiuosun negatifse ilaclari birakinca 3 4 gun sonra ader oluyosun
Anladım yani toplamda embriyo oluştuktan sonra 15 gün gibi, sonuç olarak benim de döllenme olmuş olsa bile 6 mayısı falan beklemem gerekicek. 😬
İlaç olarak ne kullanıyorsun canım, bu ay da olmazsa direk bursaya gidip orda doğru düzgün bir doktora muayene olacağım 😞 tabi corona biterse

Anladım yani toplamda embriyo oluştuktan sonra 15 gün gibi, sonuç olarak benim de döllenme olmuş olsa bile 6 mayısı falan beklemem gerekicek. 😬
İlaç olarak ne kullanıyorsun canım, bu ay da olmazsa direk bursaya gidip orda doğru düzgün bir doktora muayene olacağım 😞 tabi corona biterse
Ben suan ilac filan kullanmiyor tup bebek yaptirdigim zamanimi soruyosun

Aynen canım dedin ya ilacı bırakıyorsun test negatif çıkarsa diye 🤔
Ya bu tup bebek tedavisi basladiginda ilaclarda basliyo zaten hergun kullandigin ilac ve igneler oluyo sonucu ogrenene kadar estrofem hap crinone jel progestan igne vitamin kullaniyosun sonuc olumsuz olursa birakiyosun hepsini

Ya bu tup bebek tedavisi basladiginda ilaclarda basliyo zaten hergun kullandigin ilac ve igneler oluyo sonucu ogrenene kadar estrofem hap crinone jel progestan igne vitamin kullaniyosun sonuc olumsuz olursa birakiyosun hepsini
Bana aşılamadan sonra hiçbir şey vermedi de o yüzden sordum canım her doktorun tarzı farklı gerçi

Bana aşılamadan sonra hiçbir şey vermedi de o yüzden sordum canım her doktorun tarzı farklı gerçi
Aşılamada olsa genelde veriliyor cunku tutunmayi sagliyor bu ilaclar birde aşılamani normal iliskiden cok bi farkli yok saglikli spermleri seciyolar cunku onun icin negatif olma olasılığı tüp bebege göre daha çok😐

Aşılamada olsa genelde veriliyor cunku tutunmayi sagliyor bu ilaclar birde aşılamani normal iliskiden cok bi farkli yok saglikli spermleri seciyolar cunku onun icin negatif olma olasılığı tüp bebege göre daha çok😐
Aynen canım biliyorum ama tüp bebekten önce bir denemek istedim, zaten tüp bebek için gittiğim doktor da önce aşılama yapalım der gibi geliyordu. Yoksa şans %15-20 arası çok düşük yani

Back
X