- 12 Mart 2019
- 15.332
- 34.888
- 598
Sagol canm ne yapicagz 2 tane daha donmus embriyo var onlari denicez doktor nasil bi yol izler bilemicem.Çok üzüldüm canım geçmiş olsun bundan sonra ne yapmayı planladın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canm ne yapicagz 2 tane daha donmus embriyo var onlari denicez doktor nasil bi yol izler bilemicem.Çok üzüldüm canım geçmiş olsun bundan sonra ne yapmayı planladın![]()
Oo süper canım en azından iki tane daha var ilki tutar inşallahSagol canm ne yapicagz 2 tane daha donmus embriyo var onlari denicez doktor nasil bi yol izler bilemicem.
Insallah canmOo süper canım en azından iki tane daha var ilki tutar inşallah
Icini karartma hemen belki aşılama tutar iyi düşün iyi olsun septum engel neden illa düşük olursa yapariz gibi konusuyorlarki bana kimse boyle konusmadi ameliyat dediler hep bana şunu soylediler biz bu ameliyatı sen gebe kalamiyorsun diye yapmicaz gebe kalirsan düşük olmasin diye yapacaz bu sekilde yuzde 70 düşük olur dediler kalsan bile keske ilk sende ameliyat olsaydin umarim bunda da hayir vardir ramazan ayı hürmetine bebegin insallah seninledirCanım özelden mesaj atamadım nedense bu mesaja cevap verilmez diyor
Geçmiş olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın. Biz bu ay aşılama yaptık ama ben oyalanıyormuşum gibi hissediyorum. Yani bu uterus septum yüzünden olmuyormuş gibi gelmeye başladı. Bizde başka sorun yok çünkü her şey normal.
Bu aşılama da tutmazsa ben de histereskopi yaptırmayı düşünüyorum. Doktor da diyor kş düşük olmadan gerek yok ameliyat etmemize, ben bu kadar uzun zamandan sonra hamilr kalıp düşük yapmayı nasıl kaldırırım onu söyleyen yok
Sana tüp bebek için zaman verdiler mi
İnşallah öyledir bir gün umutluysam bu ay olacak diyorsam diğer gün olmadı diyorumIcini karartma hemen belki aşılama tutar iyi düşün iyi olsun septum engel neden illa düşük olursa yapariz gibi konusuyorlarki bana kimse boyle konusmadi ameliyat dediler hep bana şunu soylediler biz bu ameliyatı sen gebe kalamiyorsun diye yapmicaz gebe kalirsan düşük olmasin diye yapacaz bu sekilde yuzde 70 düşük olur dediler kalsan bile keske ilk sende ameliyat olsaydin umarim bunda da hayir vardir ramazan ayı hürmetine bebegin insallah seninledir
Olsun canım en azından tekrardan yumurta toplama işlemlerini yaşamayıp hormon almayacaksın vücudunaInsallah canm3. Deneme olucak ama napalim
Cok sükür canm 11 den geriye 4 tane kalmistiOlsun canım en azından tekrardan yumurta toplama işlemlerini yaşamayıp hormon almayacaksın vücuduna4 tane embriyo oluşması çok iyi maşallah
![]()
Ayın 20sinde aşılama oldu canım şimdi bekliyorum işteCok sükür canm 11 den geriye 4 tane kalmistisen ne aşamadasin
Bahçelievler hizmette memorial doçent dr. Volkan turanİnşallah öyledir bir gün umutluysam bu ay olacak diyorsam diğer gün olmadı diyorum
Nerede oldun sen ameliyatı hangi doktorda
Canm hic bilmiyorm aşılama süreçlerini inankiAyın 20sinde aşılama oldu canım şimdi bekliyorum işte
Normalde adet tarihim 8 mayıs olacaktı ama aşılamadan sonra mı 14 gün saymam lazımo zaman 4 mayıs oluyor
Sana ne demişlerdi canım yani transferden kaç gün sonra adet oldunCanm hic bilmiyorm aşılama süreçlerini inanki
Tup bebekte 5. Gun embriyosuysa 10 gün 3. Gun embriyosuysa 12. Gün test yapiuosun negatifse ilaclari birakinca 3 4 gun sonra ader oluyosunSana ne demişlerdi canım yani transferden kaç gün sonra adet oldun
Anladım yani toplamda embriyo oluştuktan sonra 15 gün gibi, sonuç olarak benim de döllenme olmuş olsa bile 6 mayısı falan beklemem gerekicek.Tup bebekte 5. Gun embriyosuysa 10 gün 3. Gun embriyosuysa 12. Gün test yapiuosun negatifse ilaclari birakinca 3 4 gun sonra ader oluyosun
Ben suan ilac filan kullanmiyor tup bebek yaptirdigim zamanimi soruyosunAnladım yani toplamda embriyo oluştuktan sonra 15 gün gibi, sonuç olarak benim de döllenme olmuş olsa bile 6 mayısı falan beklemem gerekicek.
İlaç olarak ne kullanıyorsun canım, bu ay da olmazsa direk bursaya gidip orda doğru düzgün bir doktora muayene olacağımtabi corona biterse
Ben suan ilac filan kullanmiyor tup bebek yaptirdigim zamanimi soruyosun
Ya bu tup bebek tedavisi basladiginda ilaclarda basliyo zaten hergun kullandigin ilac ve igneler oluyo sonucu ogrenene kadar estrofem hap crinone jel progestan igne vitamin kullaniyosun sonuc olumsuz olursa birakiyosun hepsiniAynen canım dedin ya ilacı bırakıyorsun test negatif çıkarsa diye![]()
Bana aşılamadan sonra hiçbir şey vermedi de o yüzden sordum canım her doktorun tarzı farklı gerçiYa bu tup bebek tedavisi basladiginda ilaclarda basliyo zaten hergun kullandigin ilac ve igneler oluyo sonucu ogrenene kadar estrofem hap crinone jel progestan igne vitamin kullaniyosun sonuc olumsuz olursa birakiyosun hepsini
Tüp bebeği bahçecide mi yaptırcaksın canım sen istanbulda mı oturuyorsunBahçelievler hizmette memorial doçent dr. Volkan turan
Aşılamada olsa genelde veriliyor cunku tutunmayi sagliyor bu ilaclar birde aşılamani normal iliskiden cok bi farkli yok saglikli spermleri seciyolar cunku onun icin negatif olma olasılığı tüp bebege göre daha çokBana aşılamadan sonra hiçbir şey vermedi de o yüzden sordum canım her doktorun tarzı farklı gerçi
Aynen canım biliyorum ama tüp bebekten önce bir denemek istedim, zaten tüp bebek için gittiğim doktor da önce aşılama yapalım der gibi geliyordu. Yoksa şans %15-20 arası çok düşük yaniAşılamada olsa genelde veriliyor cunku tutunmayi sagliyor bu ilaclar birde aşılamani normal iliskiden cok bi farkli yok saglikli spermleri seciyolar cunku onun icin negatif olma olasılığı tüp bebege göre daha çok![]()