Bahvanlar Diyar Paylam alan

bahçıvanlar derneğine grdm lonca yazn yere tıkladım .loncaya kayıtı tıkladım. kadınlar kulubune tıkladım .bu loncaya katıla tıkladım yanlışmı ki ?:uhm:

bahçıvanlar derneğine grdm lonca yazn yere tıkladım .loncaya kayıtı tıkladım. kadınlar kulubune tıkladım .bu loncaya katıla tıkladım yanlışmı ki ?:uhm:

doğru sanırım ama başvuru görünmüyor, bi daha dene giriş çıkış felan yap bakalım

Bende oyladim cnaim seninkini....Puanlar yukselinde senden havuc marul gibi sebzelerden belli miktarlarda (ilk sayfada bunlar yazili ) istiyorlar...Ben ikiciyi tamamladim simdi ucuncude 1800 mi ne tam hatirlayamiycam salatalik istiyicekler yavas yavas aralara salatalik ekiyorum simdiden.. :))

Bunun karisiginda hem puan hemde az bir para veriyorlar tabiiki gorevi tamamlayinca...

Hay bu kuskonmazla kirmizi biber 40 saatte yetisiyor yaa onlari ekip 2 gun beklesek baska sey ekemiyoruz alisveriste yapilmiyor ne yapmali ki??

Hay bu kuskonmazla kirmizi biber 40 saatte yetisiyor yaa onlari ekip 2 gun beklesek baska sey ekemiyoruz alisveriste yapilmiyor ne yapmali ki??

bi yanda onlar yatıp büyüycek bi yanda da kısa sürelileri ekip bikçez, başka çare yok sanırım :sm_confused:

saol canim aciklaman icin, suanda ben göremem cünki sogantekmeleyenim diye demi
bugün tasimin altinda 55 kl para buldumdelikafaduldenhihoyyytzemuszemus

kızlar merhaba bugün yeşilmadde temsilcisi oldum ve bana kırmızıbibele brokoli lazım elinde olan varmı tohumluk almak istiyorum

saol canim aciklaman icin, suanda ben göremem cünki sogantekmeleyenim diye demi
bugün tasimin altinda 55 kl para buldumdelikafaduldenhihoyyytzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…