3 te cnm
bahçıvanlar derneğine grdm lonca yazn yere tıkladım .loncaya kayıtı tıkladım. kadınlar kulubune tıkladım .bu loncaya katıla tıkladım yanlışmı ki ?:uhm:
tamm cnm şmdi oldu
Link: http://s1.bahcivanlardiyari.com/garden/index.php?mode=view&user=6233819
Link: Alsebe Oyuncusunun Bahçe sergisi
Benim Bahceleriminde yeni hali boyle... Ikinci bahceme salatalik ekmeye basladim goreve hazirlik olsun baya istiyorlarmis.... :))
Hay bu kuskonmazla kirmizi biber 40 saatte yetisiyor yaa onlari ekip 2 gun beklesek baska sey ekemiyoruz alisveriste yapilmiyor ne yapmali ki??
Bende oyladim cnaim seninkini....Puanlar yukselinde senden havuc marul gibi sebzelerden belli miktarlarda (ilk sayfada bunlar yazili ) istiyorlar...Ben ikiciyi tamamladim simdi ucuncude 1800 mi ne tam hatirlayamiycam salatalik istiyicekler yavas yavas aralara salatalik ekiyorum simdiden.. :))
Bunun karisiginda hem puan hemde az bir para veriyorlar tabiiki gorevi tamamlayinca...
saol canim aciklaman icin, suanda ben göremem cünki sogantekmeleyenim diye demi
bugün tasimin altinda 55 kl para buldumdelikafaduldenhihoyyytzemuszemus
son hali kizlar:hulya:
Gimizili Oyuncusunun Bahçe sergisi
Benim Bahceleriminde yeni hali boyle... Ikinci bahceme salatalik ekmeye basladim goreve hazirlik olsun baya istiyorlarmis.... :))
Bende oyladim cnaim seninkini....Puanlar yukselinde senden havuc marul gibi sebzelerden belli miktarlarda (ilk sayfada bunlar yazili ) istiyorlar...Ben ikiciyi tamamladim simdi ucuncude 1800 mi ne tam hatirlayamiycam salatalik istiyicekler yavas yavas aralara salatalik ekiyorum simdiden.. :))
Bunun karisiginda hem puan hemde az bir para veriyorlar tabiiki gorevi tamamlayinca...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?