Bahvanlar Diyar Paylam alan

server 2 den iste göndereyim aplamopuyorumnanaktan ama 3 te daha doğru düzgün birşey yok anca taşı toprağı temizledimşakkıdı

valla simdilik lazim degilde tohumluk lazim olunca rahatsiz ederim
bahce adi neydi senin:kedi:
ha tmm lansor 17 ydi dimi

kate Oyuncusunun Bahçe sergisi

kızlar buyrun bahçemin son hali....

günaydın...
isolde senin bahçeni lonca da oylamıştım canım...
duygusal bahçen çok güzel,o minik bahçe cücesi değil mi?...çok şeker...

bu da benim bahçem...

elmas67 Oyuncusunun Bahçe sergisi

hepinizi oyladim , cok güzel bahceleriniz
bende bugün taslari bitirdimzemuszemusGimizili Oyuncusunun Bahçe sergisi

bahcelerinize 10 puan kizlar:lepi:
buda bahcemin son hali taslardan kurtuldum sira odunlarda

subal Oyuncusunun Bahçe sergisi

yarin yeni gorevim gelicek 3000 domatesi biriktirmeye calisiyorum

buda kocamın bahçesi kızlar size zahmet bi bakarsanız ....enişteniz nede olsa yabancı değil :))))

boraumut Oyuncusunun Bahçe sergisi

cerez 10 puan canim

Bahçeleriniz harika vallahi.Puanlarınızı verdim.Ben hala taş temizleme derdindeyim.Biraz para kazanınca 2-3 taşı atıveriyorum.Birazdan bahçemin resmini gönderirim.

kızlar server 1 de oynayan arkadaşlar için loncayı da ben açtım.1 de oynayan tüm arkadaşları loncaya beklerim

bu loncada ne yapabiliyoz geritisi götürüsü ne
daha basvurmadim hele bi ögrenem önce
gerci ben server 2 yle 3 de oynuyom ama

loncanın hiçbir götürüsü yok ama şu an için getiriside yok.ileride çok fazla kişi olduğumuzda aramızda ürün alışverişi yapmak için ideal biryer olacak.hem hepimizin birarada olması için sadece kendi aramızda komisyonsuz alışveriş yapabilmemiz için güzel biryer olacak tabiki 70-80 kişiye ulaştığımızda

bu arada ben önüme gelen bahçeye on puan verdim arkidişlerrzemuszemus elim boldur benim cömert kişilik :roflol:

hmm
hangi serverlerde loncamiz var
ben 2 yle 3 de oynuyom
isimlerini yazarsaniz basvuru yaparim

banada bisürü kişipuan vermiş ama kim ne vrmiş göremedim yaa puan veren vermeyen herkese teşekkürlerrr opuyorumnanaktan

her 3 serverde de loncalarımızın adı kadınlar kulubü.yanlız lonca kayıtta biz ikinci sayfalarda yer alıyoruz sanırım.bekleriz apla

tamm en kisa zamanda basvurcam yerimseniben

hadi ben zibarmaya kaciyom sabah erken kalkmam lazim
herkese iyi geceler.

günaydın kıslarrrrrr
server 1 de var mı oynuyan yaaaaaa
ordada kadınlar kulübü loncası kuralımmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…