server 2 den iste göndereyim aplamopuyorumnanaktan ama 3 te daha doğru düzgün birşey yok anca taşı toprağı temizledimşakkıdı
aynen öyle aplam.herzaman beklerim tohumlukların aramızda lafımı olur:1hug:valla simdilik lazim degilde tohumluk lazim olunca rahatsiz ederim
bahce adi neydi senin:kedi:
ha tmm lansor 17 ydi dimi
Allah rizasi icin bizede bi sadaka apla:1rolleyes:
nasi yani köstebek attilar:uhm:
Günaydın herkese...
İsoldecim kuyu süs oluyor. Süs puanları 100'e ulaşınca gelen müşteri sayın fazlalaşıyor. Örneğin günde 4 müşteri geliyorsa 5 oluyor... Yani iyi birşey : )
Bende bahçemin son durumunu takdim edeyim....
duygusal34 Oyuncusunun Bahçe sergisi
günaydın...
isolde senin bahçeni lonca da oylamıştım canım...
duygusal bahçen çok güzel,o minik bahçe cücesi değil mi?...çok şeker...
bu da benim bahçem...
elmas67 Oyuncusunun Bahçe sergisi
hepinizi oyladim , cok güzel bahceleriniz
bende bugün taslari bitirdimzemuszemusGimizili Oyuncusunun Bahçe sergisi
profile tıklırum bahçe sergisi ve minibanner ı tıklıorum düznle diorum maknnın yanınndaki kutucuğu tıklırum ve kaydet diorum snra profle tekrar gelerk o link yazan yerdekini tıklıorum açılan sayfann lnkinide buraya kopyalıorum ve böle çıkıo
papatyacıkız Oyuncusunun Bahçe sergisi
hepinize 10 puan:lepi:
Dün oyladıklarımı oylayamadım oylanmış gözüküyo
bu da benim bahçem
kokohantes Oyuncusunun Bahçe sergisi
Sadece 1 kütüğüm ve 2 köstebeğim kaldı param olsun onları da yollucamzemuszemus
bahcelerinize 10 puan kizlar:lepi:
buda bahcemin son hali taslardan kurtuldum sira odunlarda
subal Oyuncusunun Bahçe sergisi
yarin yeni gorevim gelicek 3000 domatesi biriktirmeye calisiyorum
buda kocamın bahçesi kızlar size zahmet bi bakarsanız ....enişteniz nede olsa yabancı değil :))))
boraumut Oyuncusunun Bahçe sergisi
cerez 10 puan canim
tursari Oyuncusunun Bahçe sergisiişte bahçemin bugünki halii patlıcan ve kabakta ektim ama çokkk zaman istiyor toplanması için :bbo:
kızlar server 1 de oynayan arkadaşlar için loncayı da ben açtım.1 de oynayan tüm arkadaşları loncaya beklerim
Bahçen çok güzel olmuş canım;artık yazın çay içmeye bir sürü bahçemiz oldu....
kızlar ağlıciyim şimdi, bahçeme 2 yeni köstebek daha attılar mafoldumben mafoldumben mafoldumben
loncanın hiçbir götürüsü yok ama şu an için getiriside yok.ileride çok fazla kişi olduğumuzda aramızda ürün alışverişi yapmak için ideal biryer olacak.hem hepimizin birarada olması için sadece kendi aramızda komisyonsuz alışveriş yapabilmemiz için güzel biryer olacak tabiki 70-80 kişiye ulaştığımızda
hmm
hangi serverlerde loncamiz var
ben 2 yle 3 de oynuyom
isimlerini yazarsaniz basvuru yaparim
her 3 serverde de loncalarımızın adı kadınlar kulubü.yanlız lonca kayıtta biz ikinci sayfalarda yer alıyoruz sanırım.bekleriz apla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?