Bahvanlar Diyar Paylam alan

kızlar olaya bakın..
ileriki seviyelerdeki teklifleri görüomusunz..
sabırla biçmeye dikmeye devaaaaaaaaaaaammmm

bizde o günleri görebilecek miyiz acabaakannehir
benim artık o beyazlı gübreci cücemde var çok şirin de mi öyle beyaz beyazdelikafadulden

o beyaz cüceyi ben benim kabaklara gübre atsınlar diye aldım dün araştırma merkezinden artık kabaklarım yarım saat daha önce yetişiyorlar

merhaba ben de üye oldum oyuna server 3 teyim mandalings değişiklik yok.karıştırıyım bakayım bu oyunu neler varmış

ciftci kardeslerım selam.
ya benım baceye köstebek gelmıs hankınız yolladı cabık deyın beneklava:-tatlicadiarzu-
ula daha kütüklerı temızlemedım yav el ınsaf.

iyi akşamlar kızlar...
isolde bunu daha önce sitenin forumunda görmüştüm,yine de bir daha görmem iyi oldu;çünkü şu kabak ve patlıcanlar beni sinir ediyordu,şimdi kirazın yanında devede kulak kalıyorlar....
:sinifsinif:

ciftci kardeslerım selam.
ya benım baceye köstebek gelmıs hankınız yolladı cabık deyın beneklava:-tatlicadiarzu-
ula daha kütüklerı temızlemedım yav el ınsaf.

aaaaaaaa, sana da mı attılar ben bütün köstibikleri temizlemiştim, şu an 3 köstibiğim var, artık temizlemicem ne harciim paramı :umursamaz: :dilcikar:

aaaaaaaa, sana da mı attılar ben bütün köstibikleri temizlemiştim, şu an 3 köstibiğim var, artık temizlemicem ne harciim paramı :umursamaz: :dilcikar:

heya banada atmıslar kım edıyo bunu yavklava:
ya barı kütüklerı fılan temızlesemde atsalardıyasenağlama
ellemıcem kazıp dursunlar topragı pehh:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…