Bahvanlar Diyar Paylam alan

kuyumu aldım :lepi:

ama tarlama nası yerlestırcem yerlestıremedım
bıde köstebegın üstüne yerlestırebılırmıyım cevap pilis

Ama tarlama nası yerlestırcem yerlestıremedım

köstebegın ustune yerleştiremıyosun.
Ekcek gıbı onu tıkla istedıgın yere yerleştir ama 2alanın olması lazım

ama tarlama nası yerlestırcem yerlestıremedım

hadi gözün aydın aplamhihoyyyt

artık bir tas soğuk su verirsin bize bahçene gelinceyerimseniben

ben yatıyorum artık hepinize iyi geceler tatlı rüyalaropuyorumnanaktan

Ayy herkes gitmis yaa ben gelene kadar ..Soracaklarim vardi...Musterielri ben bazen ucuz fiyat veriyorlar diye gonderiyorum sizinkiler neden bekliyorlar onca kisi sirada? Bahceleri oylarken goruyorumda kuyruk var valla.. :)))

amanın bı elın gördü bı elın görmedı desenebenneyaptımki
doldurmussun aynı safaları sarı sarı pek güzel olmus bahcen 10 numero:lepi:
benım ücte ıkısı hazır yenı görevıcın bıkere daha ektımmı tamamdır hayırlısıyla:delphin:

a.s. mersi canım puan için bende bi kere daha ekince aynısafa görevim tamamlanacak sanada kolay gelsin tatlımopuyorumnanaktan

uykucu gaciler sizin bahçenizde hasat edilecek bişeyiniz yokmu ne yatıyosunuz bu saate kaakaydirigubbakcemile hayden kalkın bakemmirmirmirmir

ayriyetende yukardaki aksi bacımın mesajından sonraki bütün linkler bahçeler oylanmıştır duyuulur
güle güle kullanın pointleri:))

Son düzenleme:
merhabalar...
herkese kolay gelsin,bol hasatlar...

ıspanak görevini bitirenler 2,3 görev sonraki görevlerde soğan var,azar azar ekin de benim gibi sıkışmayın...
geçen hafta full ıspanak ektim,bu hafta da soğan ekiyorum...
:sinifsinif:
elmas67 Oyuncusunun Bahçe sergisi

sarımsak görevındeyım bende 2010 sarımsak lazımgercıdahagörev gelmedıde.benım1000 sarımsak bıle olmadı sanırım görevı bekletirim biraz

mrb arkadaşlar bende başladım bu oyuna server 5 teyim ancak bi sorum olucak server 1 veya server 5 olunca ardaki fark ne oluyo?bide diğer arkadaşların bahçelerine nasıl oylama yapabiliyoruz hiç bi bilgim yok yardımcı olabilirmisiniz?

mrb arkadaşlar bende başladım bu oyuna server 5 teyim ancak bi sorum olucak server 1 veya server 5 olunca ardaki fark ne oluyo?bide diğer arkadaşların bahçelerine nasıl oylama yapabiliyoruz hiç bi bilgim yok yardımcı olabilirmisiniz?
merhaba canım oyuna ve buraya hoşgeldinopuyorumnanaktan.soruna gelince her server sadece kendi içinde bulunan kişilerle alışveriş yapabiliyor diğer serverdeki arkadaşla oyun içinde irtibat kuramıyorsun.ama buradan verilen linklerle her serverden puan alabilirsin.burda gördüğünlinki tıklayınca bahçe sergisi çıkacak karşına en altında yıldızlar var istediğin puanı o yıldızlarla verebilirsin

teşekkürler canım sağolasın artık bende burdan linkleri takip ederim.o zaman kendi linkimi de veriyim ancak bu oylamaların sonucunda birşey oluyormu? benim linkim

Bahçıvanlar Diyarı.

şimdiden herkese teşekkürlerr

Son düzenleme:
bu oylamalarla o ayki en yüksek puanı alıtrsan kendi serverinde sana coins yada ikinci bahçe gibi hediyeler veriliyor

selam kizlar aciklamalar icin öpüldünüz opuyorumnanaktan
falla soguk sulariniz benden bugün mis gibi ala kuyu suyu bolcana kana kana icin helal hos olsun.
( en iyi hayir su diye biliyomda ondan yoksa birer bardak su neyinize yetmiyi demi-tatlicadirzu-)
gelicek sefer paraya dökerim olayi :sengözlerimebaksanab:

gel vatandas gellllll pazara gellll malin iyisi ucuzu burdaaaaa
batan geminin mallari bunlar gelllllll

urunleri ellemek karisdirmek yok emme :icecream:

ha varya hani su benim ucuza gelen müsteriler varidişakkıdı
4 gün bekletip bugün nolmaz sekerim sana nürün satmam deyip postaladim 3 ünüşakkıdı

oh icimin yaglari eridi :icecream:
güle güle sana güle dedim bidaha bu fiyata gelirsen bahce citine bilem yaklasma didim şakkıdı
nasi iyi etmisim dimi alkisalkisalkis
korktularmi ne bugün hec müsteride gelmedi daha :roflol:

oooo desene bugün içtik içtik senin suyundan yoksa sen çölde susuz kalsak bir bardak kuyu suyunu paraylan satçen bize:1shok:
bide güzel suyu olsa sengözlerimebaksanab allahın kuyu suyu işte:icecream:

Back
X