Bahvanlar Diyar Paylam alan

umarım son yaptığım olmuştur senide yordum kusuruma bakma teşekkür ederim canım

ne demek yormak canım.ama ben bahçeni gördüğüm halde değerlendiremiyorum.belki bende vardır bir hata diğer arkadaşlarda bir baksınlar bakalım.bu arada kadınlar kulubü loncamız var katılmak istersen

sonkez soruyum tam anlamak için şimdi profile girdim minibanneri işaretledim peki düzenleyidemi işaretliyorum bide bahçe sergisi yardımı var ama o değil sanırım ben sadece mini banneri ve düzenleyi işaretliyorum sonra düzenle diyorum ekran geliyo böylemi oluyo peki acaba

10dakıka sonra sarımsakalrım bıtıyorm20dakıka sonrada turplarım bıtıyor sonrasında yıne sarımsak ekıcem görevehazırlıklı olalaım.
30dan sonra görevelrı araştırdım ama bulamadım .aslınd akk loncasındna once uye oldugum lonca başkanı herkese görevelrı msjla yolamıştı bende 30 a kadr olanı ordan almiştim.
isteyene 100e kadr olanıda yollarım demişti
gecen gun msj attım görevlerı yollarmıısn dıye geri dönmedi tabi lonca uyesı olmadıgım için.
bi ust sevıyede olan arkadaşlrdan ögrencez artık lansor senın puanın kaç sana görev bizden önce geliyordur dımı 857,306
benım en yuksek sevıyem diger bahcelerde daha dusuk server 2dekı nı hiç sorma zativ:))

sonkez soruyum tam anlamak için şimdi profile girdim minibanneri işaretledim peki düzenleyidemi işaretliyorum bide bahçe sergisi yardımı var ama o değil sanırım ben sadece mini banneri ve düzenleyi işaretliyorum sonra düzenle diyorum ekran geliyo böylemi oluyo peki acaba

profilden değişiklikleri kaydet diyo musun? profildeki linki koyuyorsun buraya

canım duzneelye tıkladıktan sonra resmın sağ altında fotograf makıansı resmı var ordakı kutuyu işaretle sonrada bahcenın oldugu asıl sayfaya dön ama diğer sayfayı kapatmadan ordanda değişiklikleri kaydet de. ondan sonra lınkı yendıen tıkla ole gönder buraya

Gördüğüm tüm bahçeleri oyladım kızlar loncadakiler de tamam.Geçenlerde bi soru sormuştum coinlerle ilgili ama kimse cevap vermedisenağlama tekrar sorayım belki arada kaybolup gitmiştir.Benim 2 tane coinim var bi işe yaramıyolar köşede duruyo bozdursam mı yoksa ileride işime yarar mı coin mi biriktirsem kafamçokkarıştı

Bu arada bahçemin son hali aynısafa görevi geldi ürünlerimi toparlayabilirsem ona hazırlanıcam inş

kokohantes Oyuncusunun Bahçe sergisi

profilden değişiklikleri kaydet diyo musun? profildeki linki koyuyorsun buraya

cnm bahceni oylıyamadım yıldızların hareket etmiyor:çok üzgünüm:

canım duzneelye tıkladıktan sonra resmın sağ altında fotograf makıansı resmı var ordakı kutuyu işaretle sonrada bahcenın oldugu asıl sayfaya dön ama diğer sayfayı kapatmadan ordanda değişiklikleri kaydet de. ondan sonra lınkı yendıen tıkla ole gönder buraya

Bahçıvanlar Diyarı
umarım olmuştur teşekkürler kızlar

Back
X