Bahvanlar Diyar Paylam alan

arkadaşlar domates görevinde(hibe) diye yazılmış yani bedavaya mı görevi tamamlıyoruz.ben bu görevi yerine getirmesem gelecek görevleri de yerine getirebilirmiyim

arkadaşlar domates görevinde(hibe) diye yazılmış yani bedavaya mı görevi tamamlıyoruz.ben bu görevi yerine getirmesem gelecek görevleri de yerine getirebilirmiyim

he canim gözün baka baka veriyon o kadar tomati puan veriyolar sadece.
yapmayabiliyomusun görevleri.
iyi bilen biri belki daha genis aciklar ben bu kadar biliyorum

para olarak hibe oluyor ama puan veriyorlar en azından.yeni göreve geçebilmen için önce verilen görevi bitirmen gerekiyor mutlaka.istemezsen hiçbir görevi yapmak zorunda değilsin amayerimseniben

ayy uff şu kavanoz işi canımı sıkmaya başladı yaa bişieyi sözleşemyel ekndıme yoluyorum bakıyorum musterı onu istiyor onu alıyorum başka bısıyı kouyorum müşteri onuda istiyor.
ekıp bıcemktense bununla ugrasıcaz anlaşılan.
sizler nasıl cözumler buldunuz arkadaşlar

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis bahçivan dediğin böyle olur işte

sağol canım...opuyorumnanaktan
o kadar çok zorluklar çıkarıyorlarki bazen bırakayım diyorum,ama o kadar sevimli bir oyun ki içimden bırakmak gelmiyor...
hele o görevler,5000 ıspanak falan,zor ama bağlıyor oyun yaa....

Çıbık söyleyin bana esnaflar odası nerde KK ya dahil olucam 2400 havuç tamamaladım girebülürmüyüm:bbo:

Çıbık söyleyin bana esnaflar odası nerde KK ya dahil olucam 2400 havuç tamamaladım girebülürmüyüm:bbo:

canım hoşgeldın aramzıa 40bın puanın varsa girebilirsın loncaya.pazryerınde pazar yeırnın altında hemen lonca var orayı tıkla ordakı loncaalra bak kk yı bulursun zati.gercı server kaçtasın sen 1 2 3serverlerde lonca var gercı 1de varmı kesın bılmıyorum ama 2 ve 3te kesın var kk loncası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…