müsterılerı kovunca bana bugün hıc müsterı gelmedı
süs esyası alamda acık süslü olam barı
bide bu görevden alacağımız kuyu ne işe yarıyo acaba merak ettim getirisi var mı?
bu arada arkadaşlar daha önce hiç forumda görmediğim için sistemin köstebek gönderdiğini ben yanlış biliyormuşum sadece oyuncular köstebek gönderiyor diye.sistemde bazen gönderebiliyormuş yeni öğrendim.daha önce hayır hepsini oyuncular gönderiyor dediğim tüm arkadaşlardan özür dilerim:kedi:
eğer gelen mesajda sabotaj yazıyorsa o zaman oyuncudan gelmiştirkötükedihüso
bu yılbaşı yarışması ne oluyo arkadaşlar mesaj gelmişte
bak çıkıpta almazsan iki elim yakanda olur ona göre:icecream:bende yarın bilet alcam zengin olursam hepinize hediye yollarım sözz kaydirigubbakcemile3
lansor ablacım sana gerçek tarla alırım istediğin kadar ek biç kaydirigubbakcemile5 sendeki bu azimle toprak ağası bile oluruz valla kaydirigubbakcemile3
bahçivanlar diyarının forumunda açıklıyorlar canım girip bakabilirsinbu yılbaşı yarışması ne oluyo arkadaşlar mesaj gelmişte
tamam canım ooooo benim canıma minnet şakkıdı yanlız bizim tarlada öyle 15-20 ağaç yok baştan söyleyeyim de sonra ben sıkıldım ne zaman bitecek bu sulama deme.gerçi ben sana kıyamam kiyerimseniben hadi sen sadece dalından yemeye gelayy kiraz mıı dedi biriii beyamcaya söyle ben gidiyim tarlayı sulamaya bahçivan yetiştirdim oyunun hediyesi dersin vereliniortak :icecream:
iyi geceler iyi uykularrropuyorumnanaktaniyi geceler kızlar,ben kaçıyorum...
http://s2.bahcivanlardiyari.com/garden/index.php?mode=view&user=9921968
iyi geceler iyi uykularrropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?