• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bak dedi,baharı getirdim..

eşin için ne güzel sözler söylüyorsun sen yaa :)) aman aman nazar değmesin cnmm hep böyle olsun..Allahın sevilen kuluymuşsun ki eşin karşına çıkmış canım.ee sende iyi yürekli birisin ki ALLahım dualarını kabul etmiş..inşallah hayırlısınla bebişiniz de olur mutluluğunuz katlanır :16:

Benim içimide iyi yapan eşim zaten.
Onun yanında kimse kötü olamıyor çünkü.
Ben çok zor bir insanım yaşadıklarımla orantılı olarak çok agresif ve genel olarak herkese güvensizim.
Onun bana gösterdiği sabrı annem babam bile göstermedi.
Bir kere de olsun "of" demedi bana.
İnşallah ileride evimize bir melekte eklenir ve bende babalık nasıl oluyormuş onu da eşimden öğrenmiş olurum. :16:

hep demişimdir ailem hayattaki en büyük şansım diye...

ben tam olarak ne istediğini söyleyemeyen (çekingen) insanları kırmaktan çok korkan biriyimdir. eşimde benim bu zaaflarımdan hep faydalanmıştır. konuşmayı beceremediğim için baskın çıkmıştır.

aile için bir şey diyemem ama eşim; ilk evliliğinizdeki gibi kötü alışkanlıkları olan biri :50:

ne güzel kurtulmuşsunuz...

bugünlerde bende çokkk zor zamanlar geçiriyorum. ayrılmak istiyorum ama aynı zamanda çok korkuyorum. ailem (bilmedikleri çok şey olduğu halde) tam destek arkamda çok şükür ki. ama benim cesaretlenmeme bu bile yetmiyor :43:

sizin dualarınız ALLAHın izniyle kabul olmuş. benim için de dua edin lütfen...

sizin mutluluğunuz umudum oldu diyebilirim...

ALLAH istediğinizin herşeyin en güzelini, en hayırlısını nasip etsin inş. eşiniz ve ilerde bebişlerinizle birlikte bir ömür mutluluklar...

Son düzenleme:
hep demişimdir ailem hayattaki en büyük şansım diye...

ben tam olarak ne istediğini söyleyemeyen (çekingen) insanları kırmaktan çok korkan biriyimdir. eşimde benim bu zaaflarımdan hep faydalanmıştır. konuşmayı beceremediğim için baskın çıkmıştır.

aile için bir şey diyemem ama eşim; ilk evliliğinizdeki gibi kötü alışkanlıkları olan biri :50:

ne güzel kurtulmuşsunuz...

bugünlerde bende çokkk zor zamanlar geçiriyorum. ayrılmak istiyorum ama aynı zamanda çok korkuyorum. ailem (bilmedikleri çok şey olduğu halde) tam destek arkamda çok şükür ki. ama benim cesaretlenmeme bu bile yetmiyor :43:

sizin dualarınız ALLAHın izniyle kabul olmuş. benim için de dua edin lütfen...

sizin mutluluğunuz umudum oldu diyebilirim...

ALLAH istediğinizin herşeyin en güzelini, en hayırlısını nasip etsin inş. eşiniz ve ilerde bebişlerinizle birlikte bir ömür mutluluklar...

Kendi iradesine sahip olamayan bir adamı neden ömrünün sahibi sıfatına koydun ?
Yapma.
Ölebilirdim , öldürülebilirdim.
Ama izin vermedim. Ve kimseden destekte görmedim. Tüm ailesine aileme mahkemeye herkese söyledim uyuşturucu kullandığını.
Sende yapabilirsin.Çünkü hayati tehliken var çok açık söylüyorum.
Bu şey beyni uyuşturuyor ve seni öldürüp neden öldü diye sorabilecek kafaya bile ulaşabilir.
Hayatına yazık etme.
Sende benim gibi çok güzel günler görebilirsin.
Hiç bir sebeple buna katlanmak zorunda değilsin.
Allah güç versin.Biraz cesaret.

Çok duygulanarak, sevinçle okudum öykünüzü... :)
Dilerim çok daha mutlu olursunuz, rabbim size bir melek verir bir de, mutluluğunuz iyice perçinlenir. :)
Allah'ım bozmasın, nazarlardan esirgesin inşallah.:nazar::nazar:
Her gecenin ardından, güneş doğar derler; doğru! Umudunu kesmesin kimse, ibret olsun bu hikaye. :16:

profılınıze cogu kez denk geldım hatta kına resımlerınıze gıptayla bakmıstım nekadar guzel demekkı hayatlarında hıc sıkıntısı olmayan hep mutlu olabılen ınsanlarda var demıstım ama haksız cıkmışım zor zamanlardan bu gunlere gelmişsiniz umarım bundan sonrakı hayatınız hep guzellıklerle gecer darısıda bızım basımıza olur inş:34:

Çok duygulanarak, sevinçle okudum öykünüzü... :)
Dilerim çok daha mutlu olursunuz, rabbim size bir melek verir bir de, mutluluğunuz iyice perçinlenir. :)
Allah'ım bozmasın, nazarlardan esirgesin inşallah.:nazar::nazar:
Her gecenin ardından, güneş doğar derler; doğru! Umudunu kesmesin kimse, ibret olsun bu hikaye. :16:

Canım.
Daha güzelleri sana olsun inşallah.İyi dileklerin için çok teşekkürler. :16:

profılınıze cogu kez denk geldım hatta kına resımlerınıze gıptayla bakmıstım nekadar guzel demekkı hayatlarında hıc sıkıntısı olmayan hep mutlu olabılen ınsanlarda var demıstım ama haksız cıkmışım zor zamanlardan bu gunlere gelmişsiniz umarım bundan sonrakı hayatınız hep guzellıklerle gecer darısıda bızım basımıza olur inş:34:

İnşallah en güzelleri olsun canım.
O baktığın kına mekanında ikinci kınamdı benim
Bütün kötü şeylerle geçen önceki evliliğimde kına yapılan yerde kına yaptım inatla.
Ve çok eğlendim bu sefer.
Kötü hatıraları olan her yere kocamla yeniden gittim.Her yer güzel hatıra şimdi :))

Yaşadıklarınızı okudum hem çok etkilendim hemde inanın sizi tanımasam da çook sevindim sizin adınıza.. Rabbim'in merhameti öyle sonsuz öyle yüce ki ne mutlu sizde bütün zorlukları aşmışsınız.

Eşinizle size bir ömür boyu mutluluklar dilerim. Huzurunuz daim olsun.

Yaşadıklarınızı okudum hem çok etkilendim hemde inanın sizi tanımasam da çook sevindim sizin adınıza.. Rabbim'in merhameti öyle sonsuz öyle yüce ki ne mutlu sizde bütün zorlukları aşmışsınız.

Eşinizle size bir ömür boyu mutluluklar dilerim. Huzurunuz daim olsun.

Ne mutlu bana ki mutluluğum için dua eden insanların arasındayım burada.
Çok teşekkür ederim.Hepimiz hep mutlu olalım inşallah . :nazar:

Gözlerim doldu.. Ama eşinizle evlenmişsiniz huzurum demişsiniz.. RABBİM çektiklerinizden kat be kat daha çooook mutlu etsin.. ALLAH daima mutlu etsn sizi canm.. Minik chukyler bekliyoruz inşeALLAH :)

Gözlerim doldu.. Ama eşinizle evlenmişsiniz huzurum demişsiniz.. RABBİM çektiklerinizden kat be kat daha çooook mutlu etsin.. ALLAH daima mutlu etsn sizi canm.. Minik chukyler bekliyoruz inşeALLAH :)

inş gelen baharla yuvanızda çiçekler :emir_bebek: açar ömür boyu mutluluklar cnm :nazar:

İyi dilekleriniz için çok teşekkürler.
Mİnik chuky ler geldiğinde de sizinle bu sevinci paylaşıyor olacağım kısmetse. :16:

Herkesten çok haketmişsin belki de sen mutluluğu, adına çok sevindim dilerim hep mutlu ol eşine de koskocaman bi helal olsun.

Dul diye bakıp geçmişindeki kötü anılarından faydalanmaya çalışan şerefsizlerin yanında ne güzel tertemiz kalmış, Allah iki cihanda da mutlu etsin ikinizi.:16::16:

Herkesten çok haketmişsin belki de sen mutluluğu, adına çok sevindim dilerim hep mutlu ol eşine de koskocaman bi helal olsun.

Dul diye bakıp geçmişindeki kötü anılarından faydalanmaya çalışan şerefsizlerin yanında ne güzel tertemiz kalmış, Allah iki cihanda da mutlu etsin ikinizi.:16::16:

Canım aminn çok teşekkür ederimm :16::16:

Back
X