Baka rktan biriyle evlenmek

• Konu Sahibi Konu Sahibi melikex
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kendı ırkımızdakılerı çözemezken kaldı baskası....ben ıstemezdım ıllakı fıkır kultur çatısması olur

çok isterdim doğrusu üstelik onun kültürünü tanımak bilmek de hoşuma giderdi.

Anlaşılan çoğunuz sıcak bakmıyor :=) Başka ırk derken kastettiğim ,mesela Arap,ıtalyan,Fransız,ıngiliz vs. :) anlaşılan aramızda böyle bir evlilik yapan da yok..

Nüfus cüzdanında müslüman yazıpta inanmayan ateist biriyle evleneceğime,hristiyanla evlenirim daha iyi

aşıksam o adama kesinlikle evlenirdim hiç düşünmeden :) aşk başka bişey yaaa

Hayır evlenmezdim. ılla Türk olması gerek. Başka bir ülkede yaşayan müslüman olmayan bir Türk te olabilir.

evlendim.onun ulkesinede giderim yasmaya fakat benim saglik sorunlarimdan dolayi su anda bulundugumuz ulkede yasamak zorundayiz ama ilerde onun ulkesine gitmeyi dusunuyoruz

arkadaşım evlendi. Amerikalı zenci erkek, sarışın Türk kızı.çok şirin bir çift oldular. çok çok da mutlular. Şuan Amerikada yaşıyorlar. olmaz diye birşey yok. iş uyum sağlamada bence yerimseniben
ben ailemden uzak temelli yaşayamam kafamçokkarıştı

büyük konusmamak gerekir ama ben olsam evlenmezdim..
birak baska bi ülkeye gitmeyi..ailemden uzak baska bi sehire bile gitmek istemezdim herhalde.. ben ayrim yapmak istemiyorum ama türk ve müslüman olmasi benim icin önemli

18-20 li yaşlarda evet kesinlikle evlenirim derdim hele italyan filan süper olur derdim ama şu an 30 yaşındayim ve şu zamanki aklımla evlenmezdim 2 farklı kültüre sahip insanın bir arada olması gerçektende zor ayrıca müslüman olmayan biriyle evlenmek istemezdim.

hayir evlenmezdim en güzeli seni senin dilinde anlayacak senin kültürünü bilen birisi olmasidir yoksa cok yorar bu beni müslümanda olsa herkeisn adeti farkli

Bence herkesin inancı kendinedir..
Kaç müslüman ibadetini yerine getiriyor ?
Ya da kaç müslüman dediğimiz insanların Allah'a inancı vardır ?
Herkes kendi dinsel inancından sorumludur..
Bunlar derin konular aslında..

Günahmı bilmiyorum.. Ama dinimize göre sanırım sünni olması şart..

Ben evlenirmiydim diye sordum kendime de.. Sünnet ol evlenelim derdim heralde :))))
Ayy şaka bir yana biraz zor evlenirdim..

Dini, dili ,irki hiiiiiic umurumda olmazdi caliskan saygili ve beni seviyorsaa bana gozu gibi bakiyorsa evet evlenirdimmmm.... Ve hatta evlendimde yine ayni durum olda bi saniye bile dusunmezdimm opuyorumnanaktan

Arkadaşlar, müslüman olan ama başka Irk'tan olan biriyle evlenir miydiniz?O ülkeye gelin gideceksiniz?:) Benim başımda böyle bir şey yok tabiiki,ama merak ettim..Evet veya Hayır dediğinizde nedenini de söylerseniz güzel olur ;) Herkese mutlu evlilikler dilerim..:utangac:

Neden olmasin insan sevdikden sonra sevdigi icin neler yapmaz. Mantikli düsündügümüz zaman bize cok zor gelen seylerde sevdigimiz adam söz konusu oldugu zaman tozpembe oluyor insan seviniyor bile...

Ayni dinden oldugu sürece hicbir sorun olmaz hatta bence cokta ilginc, yepyeni bir hayata baslar gibi yepyeni yerler sonra hevesle onun dilini ögrenmeye calismalar. Bence cokta heyecanli :)

Dinler baska oldugu zaman akan sular duruyor. Aslina bakarsaniz hic sorun yok ancak olacak cocuklari düsününce simdiden yasanacak sorunlari tahmin ediyorum. Cocugumun babasinin dinini sececegini tahmin bile etmek istemiyorum. Sonra bambaska kültürler bambaska gelenekler görenekler ki yabancilarin cogu zaman kültürü gelenegi görenegi bile omuyor cocugumun misal bir alman gibi büyümesi korkunccc. Asla olmaz. Kimseyede tavsiye etmem.

Ben yapamazdım herhalde, çok aşık olmuşsam gözüm kimseyi görmemişse kabul ederdim ama evlendikten bir kaç zaman sonra kültür farkı çatışmaları yüzünden evliliğim biterdi

bir tanıdığım ingilterede yaşayan pakistanlı bir müslümanla evlenmişti...başta herşey çok iyiydi ancak bir süre sonra maalesef boşandılar...herkes böyle olacak diye birşey yok tabi ama ben bu örneği görünce biraz soğuk bakmaya başlamıştım bu hadiselere...kültür farklılığı aşkın önüne geçebiliyor bazen...

hayır evlenmezdim çünki Türkiyede bile başka şehire gidip evlendiznizmi dünya sorun çıkıyo kültür faklılığı vs .kaldıki başka ülke ve hiç bilmediğim bir kültür ..asla evlenmezdim..

vereliniortak ayni fikirdeyim

Back
X