Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu konuda beni hangi dine mensubum o baglardi.Müslüman olan biri icin bir hristiyan yada baska bir dine ait biriyle nasil olur....Benim bayramlarim,benim ramazanlarim,benim dualarimi ,benim olan seyleri bilmeyen biriyle anlasamazsin.Kadin mutlaka taviz vermek zorunda kaliyor ,bu yüzden belkide yasaklanmis ...
valla guzelim biz ayni irktaniz ama birimiz turkuyiede birimiz yurtdisinda yetistigimiz icin aramizda cok buyuk kultur farki var kaldiki farkli irktan biriyle evlenmek daha zordur diye dusunuyorum
müslüman olmayan adamla işim olmaz ,hem müslüman hem ahlaklı olmalı ne yapalım yani müslüman olanların içinde ahlaksz olanlar var diye gidip başka dinden biriyle mi evlenelim ,hayata aynı açıdan bakamadığın adamla ne işin var ,davul bile dengi dengine diye boşuna söylenmemiş ,herşeyin denk olmalı ki anlaşabilesin ,istisnalar da ayrıca kaiddeyi bozmaz