Bakar mısınız?

Heje ama ben bakire değilim :) eğer çok dert ettiysen bil yani :) öyle dertlerim yok
artık endısemden emın oldum
psıkolog konusunda ısrarcıyım.
gercekten endıselıyız burda hepımız sızı rahatlatmak ıcın guluyoruz aslında bız cok sevdıgımız uyelere boyle yaparız bakın
cok onemlı durumunuz
ben o testde cıft cızgıyı gordum hamıle olabılırsınız aslında ama psıkologa once gıdın ıstedım cunku psıkologdan onay gelırse kan tahlılı yapıyor hastane yoksa yapmıyor haberınız yokmuydu

Kimsenin haddi değil. İsteyen evlenmeden istediği her şeyi yapar. Kimsenin eşine şuyına buyuna bakmadım. Yıllardır birlikte olduğun insanla yaptıklarım kimseyi ilgilendirmiyor. Kimseye bir zarar vermedim. Yaşantı şekli kimseyi ilgilendirmez, başkasına zarar vermediği sürece. Başkasına zarar vermiş olsam, aldatma vs olsa o tarz şeylere yorum yapın kızın edin. Ama şuan yaptığım şey ile bu kadar dalga geçilecek ne vardı çok merak ediyorum? Kime ne yapmışım da bu kadar hepiniz birleşip hedef alıyorsunuz? Sizi vicdanınızla baş başa bırakıyorum

Neyse ki küçük yerde yaşıyormuşsun, bir de büyük bir yerde yaşasan daha bu yaşta (Cevaplarına bakarsak 16-17 falan olması lazım, yok daha büyüksen zihin yaşın küçük) cesaret edebileceklerini düşünmek istemiyorum. Ne korunma, ne cinsellik, ne kadın sağlığından haberiniz var saçma sapan işlere girişiyorsunuz ya. Üstünde pedle sürtünerek hangi bakteriyi nerene taşıdın kim bilir? Laf edince de ergen atarı yapıyorsun. Kendi hayatıymış, pes. Klavye arkasından ne cesursun ya maşallah, madem o kadar arkasındasın yaptıklarının git ver kan tahlili. Bu zeka seviyesinde soru sorarsan böyle cevap alırsın kusura bakma. Ya yaşadığın yere uyup bir şey yaşamayacaksın, yok benim hayatım istediğimi yaparım dersen de arkasında duracaksın. İkisini de yapmayıp iş çevirmeye çalışırsan hakettiğin cevabı verene ben istediğimi yaparım atarı yapmayacaksın, inandırıcı olmuyor çünkü.

Bunalım yok risk yok size testi sordum anlamayan sizlersinşz
cok haklısın arkadasım tamam cıddı olalım hepımız adına ozur dılıyorum
aslında cıft cızgı var cok gergın gorduk sızı rahatlayın dıye saka yaptık
hamılesınız hayırlı olsun

Fikrimi degistirdim "hamilesiniz" o test bosa oyle cikmaz. Ustune adet gormeniz de bisi degistirmez, test yanilmaz. Hayirli ugurlu olsun, rabbim saglikla buyutmenizi nasip etsin. (Oldu mu?)
Olmadı. Eğer fikriniz bu ise eyvallah sağolun. Ama değilse, kısaca diyebilirsiniz ki yaşadığınız ilişki ile imkansız, o test bozuk olabilir diyin. Bu kadar basit ne uzattınız ki

Olmadı. Eğer fikriniz bu ise eyvallah sağolun. Ama değilse, kısaca diyebilirsiniz ki yaşadığınız ilişki ile imkansız, o test bozuk olabilir diyin. Bu kadar basit ne uzattınız ki
Yazdim aynen bunlari yazdim hala test allah test dedin. Iyi birine benziosun sakin ol, guluoruz sen de gul cunku hamile degilsin, ama israrcisin, uykunu mu almadin nedir biraz uyu bence.

Arkadaşım ben testi sordum. Eğer korumasız diye düşünüyorsan olabilir de git kan testi ver de geç. 27 yaşındayım yaptıklarımın arkasındayım öyle bir durumda direk evlenirim. Evlenmeyi istemeyen erteleyen bendim sadece erken olacağı için üzüleceğim. Test sonucunu sordum size sadece. Prezervatif te vardı. Korumasız olankısmı neresi pardon?

Yazdim aynen bunlari yazdim hala test allah test dedin. Iyi birine benziosun sakin ol, guluoruz sen de gul cunku hamile degilsin, ama israrcisin, uykunu mu almadin nedir biraz uyu bence.
bence sevgılısıyle once psıkologdan tahlıl ıcın ızın ıstesın sonra kan tahlılı yaptırsın
psıkologa gıttıgınde cınsıyetını de ogrenmıs olur hem :)

1 değil bin kişi yazdı ama elinizi vicdanınıza koyun. Bir soru sordum neredeyse 10ü üye hoppa saldırıya geçti dalga geçerek. İnsanın bir tahammül sınırı var yani. Ben sadece testi sormuşkeb girin bakın ilk yorumdan itibaren daşgadan başka hiçbir şey yok. Doğru dürüst yok olamazsın rahat ol diyip düzgünce yazan 3 4 kişi var sadece

Ahahahahaha koptummm yaaa
tabı ya bız konu sahıbı sakınlessın dıye saka yapmıstık kızdı en ıyısı dogruyu soyleyelım
once psıkologa o elındekı testle gıdecek durumu anlatacak
sonra kendısınden tahlıl ıstenecek

Silik çizgi çıkıp hamile kalan tonla insan var. İhtimal vermiyor ve gülüyorsanız test yanlış de ge. Test paylaşmışım silikte olsa çizgi var diyorum, böyle bir ilişkide gebe kalmak imkansız Ken neden böyle çıktı diye soruyorum ama dalga konunuz oldum çok yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…