- Konu Sahibi Ecenazecem
-
artık endısemden emın oldumHeje ama ben bakire değilim :) eğer çok dert ettiysen bil yani :) öyle dertlerim yok
Kimsenin haddi değil. İsteyen evlenmeden istediği her şeyi yapar. Kimsenin eşine şuyına buyuna bakmadım. Yıllardır birlikte olduğun insanla yaptıklarım kimseyi ilgilendirmiyor. Kimseye bir zarar vermedim. Yaşantı şekli kimseyi ilgilendirmez, başkasına zarar vermediği sürece. Başkasına zarar vermiş olsam, aldatma vs olsa o tarz şeylere yorum yapın kızın edin. Ama şuan yaptığım şey ile bu kadar dalga geçilecek ne vardı çok merak ediyorum? Kime ne yapmışım da bu kadar hepiniz birleşip hedef alıyorsunuz? Sizi vicdanınızla baş başa bırakıyorum
sevdıgın ınsanla yakınlasmak ıcın degıl
ayrıldıgında baska bırı oldugunda bakıreyım numarasına yatmak ıcın bu sekılde yasıyorsunuz
yasadıklarınızın arkasında durun ya adam gıbı duzgun ne yapacaksanız yapınya da yapmayın
lıse cagında falansın bellı konusmalarından genelde boyle ergenler yazıyor bu konuları cunku...
cok haklısın arkadasım tamam cıddı olalım hepımız adına ozur dılıyorumBunalım yok risk yok size testi sordum anlamayan sizlersinşz
Olmadı. Eğer fikriniz bu ise eyvallah sağolun. Ama değilse, kısaca diyebilirsiniz ki yaşadığınız ilişki ile imkansız, o test bozuk olabilir diyin. Bu kadar basit ne uzattınız kiFikrimi degistirdim "hamilesiniz" o test bosa oyle cikmaz. Ustune adet gormeniz de bisi degistirmez, test yanilmaz. Hayirli ugurlu olsun, rabbim saglikla buyutmenizi nasip etsin. (Oldu mu?)
Yazdim aynen bunlari yazdim hala test allah test dedin. Iyi birine benziosun sakin ol, guluoruz sen de gul cunku hamile degilsin, ama israrcisin, uykunu mu almadin nedir biraz uyu bence.Olmadı. Eğer fikriniz bu ise eyvallah sağolun. Ama değilse, kısaca diyebilirsiniz ki yaşadığınız ilişki ile imkansız, o test bozuk olabilir diyin. Bu kadar basit ne uzattınız ki
Arkadaşım ben testi sordum. Eğer korumasız diye düşünüyorsan olabilir de git kan testi ver de geç. 27 yaşındayım yaptıklarımın arkasındayım öyle bir durumda direk evlenirim. Evlenmeyi istemeyen erteleyen bendim sadece erken olacağı için üzüleceğim. Test sonucunu sordum size sadece. Prezervatif te vardı. Korumasız olankısmı neresi pardon?Neyse ki küçük yerde yaşıyormuşsun, bir de büyük bir yerde yaşasan daha bu yaşta (Cevaplarına bakarsak 16-17 falan olması lazım, yok daha büyüksen zihin yaşın küçük) cesaret edebileceklerini düşünmek istemiyorum. Ne korunma, ne cinsellik, ne kadın sağlığından haberiniz var saçma sapan işlere girişiyorsunuz ya. Üstünde pedle sürtünerek hangi bakteriyi nerene taşıdın kim bilir? Laf edince de ergen atarı yapıyorsun. Kendi hayatıymış, pes. Klavye arkasından ne cesursun ya maşallah, madem o kadar arkasındasın yaptıklarının git ver kan tahlili. Bu zeka seviyesinde soru sorarsan böyle cevap alırsın kusura bakma. Ya yaşadığın yere uyup bir şey yaşamayacaksın, yok benim hayatım istediğimi yaparım dersen de arkasında duracaksın. İkisini de yapmayıp iş çevirmeye çalışırsan hakettiğin cevabı verene ben istediğimi yaparım atarı yapmayacaksın, inandırıcı olmuyor çünkü.
bence sevgılısıyle once psıkologdan tahlıl ıcın ızın ıstesın sonra kan tahlılı yaptırsınYazdim aynen bunlari yazdim hala test allah test dedin. Iyi birine benziosun sakin ol, guluoruz sen de gul cunku hamile degilsin, ama israrcisin, uykunu mu almadin nedir biraz uyu bence.
1 değil bin kişi yazdı ama elinizi vicdanınıza koyun. Bir soru sordum neredeyse 10ü üye hoppa saldırıya geçti dalga geçerek. İnsanın bir tahammül sınırı var yani. Ben sadece testi sormuşkeb girin bakın ilk yorumdan itibaren daşgadan başka hiçbir şey yok. Doğru dürüst yok olamazsın rahat ol diyip düzgünce yazan 3 4 kişi var sadeceYazdim aynen bunlari yazdim hala test allah test dedin. Iyi birine benziosun sakin ol, guluoruz sen de gul cunku hamile degilsin, ama israrcisin, uykunu mu almadin nedir biraz uyu bence.
Ahahahahaha koptummm yaaabence sevgılısıyle once psıkologdan tahlıl ıcın ızın ıstesın sonra kan tahlılı yaptırsın
psıkologa gıttıgınde cınsıyetını de ogrenmıs olur hem :)
Vay arkadaş bu kadar yüzsüzlük olmaz hala ısrarla yazıyorsunuz :) yazıkbence sevgılısıyle once psıkologdan tahlıl ıcın ızın ıstesın sonra kan tahlılı yaptırsın
psıkologa gıttıgınde cınsıyetını de ogrenmıs olur hem :)
tabı ya bız konu sahıbı sakınlessın dıye saka yapmıstık kızdı en ıyısı dogruyu soyleyelımAhahahahaha koptummm yaaa
Sağol canımHamilesin canim gule gule buyut bebegini. Bir daha boyle seyler yapma.surtunmeyle de cocuk olur bak allah anali babali büyütsün
Silik çizgi çıkıp hamile kalan tonla insan var. İhtimal vermiyor ve gülüyorsanız test yanlış de ge. Test paylaşmışım silikte olsa çizgi var diyorum, böyle bir ilişkide gebe kalmak imkansız Ken neden böyle çıktı diye soruyorum ama dalga konunuz oldum çok yazıktabı ya bız konu sahıbı sakınlessın dıye saka yapmıstık kızdı en ıyısı dogruyu soyleyelım
once psıkologa o elındekı testle gıdecek durumu anlatacak
sonra kendısınden tahlıl ıstenecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?