Bakar mısınız?

Evet pedde kprımadır iç çamaşırı da korumadır. Kendinizi imkansız dediğinize göre demek ki gerçekten korumalıymoşım. Yetişkin hissetmek için değil ben zaten yetişkinim. Yıllardır birlikte olduğum adamı arzu ediyorum ve canım ne istiyorsa onu yapıyorum. Başkası tam ilişki ister ben böyle isterim bu beni bağlar? Tek derdim bu testin neden böyle çıktığı tek sorduğum da bu

Cunku herkes sana bu sekilde ASLA bebek olmayacagani yaziyor, dolayisiyla o test hatalidir, fazla idrar damtamisindir vs vs test yanlisttir yani. Israrla test allah test yaza yaza bi hal oldun.

kızlar yenı bır korunma yontemı bulunmus
ped takıp surtunerek ılıskı

arkadasım o ılıskı olmuyor kı ne önlemı
Arkadaşım ben bu ilişkiden mutlu oluyorum size ne yaw. Ne dert ettiniz kendinize. Ben tam ilişki istemiyorum canım sürtünmek istedi sürtündüm size ne milletin fantezilerindne bu haddi nasıl kendinizde görebiliyorsunuz. Size sorduğum tek şey o testin neden öyle çıktığı. Vay arkadaş 20 yaşındaki evli hanımlar buraya yazıyor işte eşim yanıma yanaşmıyor ben ilişki istiyorum bilmem ne. He tbai onlar evli :) yani size ne ben belki hiç evlenmeyi düşünmüyorum kendi tercihim size ne

Harikasın

Korkma canım o kadar da değil hamile değilsin ben 6 yıldır çamaşır siz oedsiz birlikte oluyorum eşimle çocuk yok

Öylesi daha zevkliymiş bide. Doğru düzgün birşey his etmeden

Bide bunu ukela ukela söylüyor ya, kendinde emin. Daha çok gülmem gelyor
Evet daha zevkli :) zevkler tartışılmaz canım. Ben böyle seviyorum çok güzel :) önüme gelen adamla yapmıyorum yıllardır birlikte olduğum aşık olduğum insanla yapıyorum ve bu sizi ilgilendirmiyor :) herkes namus bekçisi olmuş. Yok niye tam ilişki yaşamıyorsun bıdı bıdı, size ne bundan, ben böyle daha mutluyum. Sizde mutlu olun da etrafa saldırmayın. 20 yaşında cinsellik dersinden evlenen ama itiraf e demeyin onca kadın var bu sitede, ama evliliği istemeyen birinin uçkuru namus bekçiliği size kaldı Di mi

sıze evlenın dıyen oldu mu ? kımse evlenmek zorunda degıl kı
bence sız 17 yasında okul cagındasınız 27 yasında bır muhendıs oldugunuza asla ınanmam evlenmek ıstemıyorum cocuk ıstemıyorum oyuzden ped takıp surtunuyorum dıyorsunuz bu normal degıl

ben cok cıddıyım sızde okb var, doktora gıdın sorun degılse ben burdayım sızde okb var. psıkologa gıdın burda hepımız soyledıgınız seylerın normal olmadıgını soyluyoruz hepımız yanılıyor olabılır mıyız

20 yasında evlı kadınlar dıye kucumsedıklerınız bıle kendını sızın su durumunuza dusurmuyor gercekten gulesım gelıyordu once ama suan baya sızın ıcın endıselenmeye basladım

Evet ped takıp sürtünüyorum çünkü böyle zevk alıyorum neyini anlamıyorsunuz?

Size sorduğum tek şey o testin neden öyle çıktığı.
Canım madem mühendissin ucuz test almasaydın kafan da karışmazdı
Bassaydın parayı kalitelisini alsaydın en azından tek çizgi görür bu kadar panik yapmazdın çişli çubukları da buraya atmazdın

Evet ped takıp sürtünüyorum çünkü böyle zevk alıyorum neyini anlamıyorsunuz?
yahu anlamayan sızsınız banane ıstersenız bone takın
oyle hamıle kalınmaz ve bu korunma yontemı degıl dıyoruz

Teşekkürler yorum için Allah evlat nasip etsiz size de ama ilk geceden hamile kalan nice insan var :)
Orası öyle tabiki ama sen korkma hamile değilsin başka test kan uğraşma keyfine bak bazi testler öyle cikio bendede oldu hamile değilim kanda yaptim

Bassaydın parayı kalitelisini alsaydın en azından tek çizgi görür bu kadar panik yapmazdın çişli çubukları da buraya atmazdın
Yaaaa krizlerdeyim suannnnn
Konu bitecek diye çok korkuyorum hahahahhaaha

Okb durumu nüksedecek amaaa yazıcam...
Yaptığın şey zerre umrumda değil onu bir açıklığa kavuşturalım....
Ama korunma dışında yapılan hiç bir hesap tutmaz bana göre kesin değildir....

reglden hemen sonra ilişkiye girip hamile kalan var....
Sperm evet çok güçlü değil ama öyle tırt da değil....
Sakın o yumurtlama donemi hesabını yapmayın tutmaz
Bir ayda 2 kez yumurtlamayacagın ne malum...

bazı spermler kadın vücudunda 5 gunden fazla yaşıyabiliyor
Her şey küçük ihtimallere bakıyor..

korunmayın okey ama derbeder olan yine sizsiniz...

Eczaneden test istedim doğru sonuç vermesi garanti en iyi test olsun dedim bunları verdi. Ne bilim hangi test kaç para henüz ustalaşmadım sizler gibi

Oy oy kıyamam :) size ped almaya da yeter :) yeterki mutlu olun da etrafa saldırmayın canınız sıkılıyor belli
Kim saldırıyor yahu? Kadınlar oyle hamıle kalınmaz diyor, elestırıyorsunuz namus sizden mi sorulur diyorsun. milletin dedıgı sey pedle camasırla olmaz, kimse neden sevistin demiyor.
Ben son derece yumusak yazıyorum guluyorum saldırın diyorsun.
Normal mi tepkilerin sence?

Okey yazmışım bence bu bir işaret anlayan anladı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…