- 3 Aralık 2019
- 164
- 44
- 13
- 33
- Konu Sahibi Ecenazecem
-
Evet pedde kprımadır iç çamaşırı da korumadır. Kendinizi imkansız dediğinize göre demek ki gerçekten korumalıymoşım. Yetişkin hissetmek için değil ben zaten yetişkinim. Yıllardır birlikte olduğum adamı arzu ediyorum ve canım ne istiyorsa onu yapıyorum. Başkası tam ilişki ister ben böyle isterim bu beni bağlar? Tek derdim bu testin neden böyle çıktığı tek sorduğum da buPed korunma şeklimi oluyor?
Hii bak çook rahatsin. Regldan sonra halen hamilelik testleri ile oğraşiyorsun, burda konu açiyorsun.
Yani ya korunarak seks yapin ve gerçekten rahat olun, yada bu işe bulaşmayin. Kendini yetişkin his edeceksin diye bu tür maceralar gereksiz.
Madem testten şüphe ediyorsun, daha iyi bir markadan test al. Kendin diyorsun nette bu markadan millet memnun değil diye.
Ki boşa zaman ve para kayibi olur ama neyse.
Cunku herkes sana bu sekilde ASLA bebek olmayacagani yaziyor, dolayisiyla o test hatalidir, fazla idrar damtamisindir vs vs test yanlisttir yani. Israrla test allah test yaza yaza bi hal oldun.İlgilendirmemek değil. Sadece dediklerinizi biliyorum ve dalga geçmeniz zoruma gidiyor. Söylediklerinizi biliyorum çünkü sadece binde bir de olsa o ihtimal olabiliyormuş ve test öyle çıkınca sormak istedim durum sadece bu yani. Belki o testi kullanan vardır o çok islik çizginin sebebini biliyordur diye. Yoksa bende pedi donu geçecek kadar güçlü olmadığımı biliyorum spermlerin. Herkesin aynı yorumu yazması sinir bozucu
Arkadaşım ben bu ilişkiden mutlu oluyorum size ne yaw. Ne dert ettiniz kendinize. Ben tam ilişki istemiyorum canım sürtünmek istedi sürtündüm size ne milletin fantezilerindne bu haddi nasıl kendinizde görebiliyorsunuz. Size sorduğum tek şey o testin neden öyle çıktığı. Vay arkadaş 20 yaşındaki evli hanımlar buraya yazıyor işte eşim yanıma yanaşmıyor ben ilişki istiyorum bilmem ne. He tbai onlar evli :) yani size ne ben belki hiç evlenmeyi düşünmüyorum kendi tercihim size nekızlar yenı bır korunma yontemı bulunmus
ped takıp surtunerek ılıskı
arkadasım o ılıskı olmuyor kı ne önlemı
HarikasınAllah aşkına, hamile olabilecğeine gerçekten ihtimal veriyor musun?
İç çamaşırı ve ped vardı diyorsun, tamam milyonlarca sperm var ama "elbise delip geçebilen" süper spermcikler yok. Regl olmuşsun, hamilelik ihtimali ortadan kalkmış. Hamile falan değilsin. Kadın doğum yerine bir psikoloğa git derim.
Korkma canım o kadar da değil hamile değilsin ben 6 yıldır çamaşır siz oedsiz birlikte oluyorum eşimle çocuk yokKızlar merhaba konuyu buraya açtım ama belki cevap gelir diye. Ben sürtünme yolu ile bir ilişki yaşadım üzerimde çamaşır ve ped vardı. 10 gün sonra normal tarihide regl oldum. Ama daha sonra takıntı yaptım gebe olursam diye, dün bebe time adında bir test aldım kafamı daha da bulandırdı çok çok silik bir çizgi daha çıktı, İnternetten okuduğum kadarıyla bu test hatalıymış ve sürekli o silik çizgi okuyormuş ana yine de içime kurt düştü başka bir marka aldım onda tamamen tek çizgi çıktı. Sizce başka test almam gerekiyor mu ya da kan testi gerek var mı? İki ayrı testin resmini atıyorum.
Evet daha zevkli :) zevkler tartışılmaz canım. Ben böyle seviyorum çok güzel :) önüme gelen adamla yapmıyorum yıllardır birlikte olduğum aşık olduğum insanla yapıyorum ve bu sizi ilgilendirmiyor :) herkes namus bekçisi olmuş. Yok niye tam ilişki yaşamıyorsun bıdı bıdı, size ne bundan, ben böyle daha mutluyum. Sizde mutlu olun da etrafa saldırmayın. 20 yaşında cinsellik dersinden evlenen ama itiraf e demeyin onca kadın var bu sitede, ama evliliği istemeyen birinin uçkuru namus bekçiliği size kaldı Di miÖylesi daha zevkliymiş bide. Doğru düzgün birşey his etmeden
Bide bunu ukela ukela söylüyor ya, kendinde emin. Daha çok gülmem gelyor
Teşekkürler yorum için Allah evlat nasip etsiz size de ama ilk geceden hamile kalan nice insan var :)Korkma canım o kadar da değil hamile değilsin ben 6 yıldır çamaşır siz oedsiz birlikte oluyorum eşimle çocuk yok
27, mühendisim :) herkese cahil ya da çocuk damgası yapıştırıp alaycı konuşmanıza gerek yok. Buraya yazılan her yorumun ben de farkındayım. Sadece hazırlıksızım şuan, ihtimal var dendiği için öylesine Bi test aldım eve giderken sonuç öyle çıkınca buraya sormak istedim. Olay bundan ibaretken konu nerelere geldi. Keyfiniz daim olsun
sıze evlenın dıyen oldu mu ? kımse evlenmek zorunda degıl kıArkadaşım ben bu ilişkiden mutlu oluyorum size ne yaw. Ne dert ettiniz kendinize. Ben tam ilişki istemiyorum canım sürtünmek istedi sürtündüm size ne milletin fantezilerindne bu haddi nasıl kendinizde görebiliyorsunuz. Size sorduğum tek şey o testin neden öyle çıktığı. Vay arkadaş 20 yaşındaki evli hanımlar buraya yazıyor işte eşim yanıma yanaşmıyor ben ilişki istiyorum bilmem ne. He tbai onlar evli :) yani size ne ben belki hiç evlenmeyi düşünmüyorum kendi tercihim size ne
Ben sana ped yollarım canım bir koli hemde :)Bunu derhal deneyecegım ama bilin bakalım ne eksık
Megg alacak pedımı hediye olarak. Sen kendine testler al o parayla zira sabaha kadar test yapacak gıbı duruyorsunBen sana ped yollarım canım bir koli hemde :)
Evet ped takıp sürtünüyorum çünkü böyle zevk alıyorum neyini anlamıyorsunuz?sıze evlenın dıyen oldu mu ? kımse evlenmek zorunda degıl kı
bence sız 17 yasında okul cagındasınız 27 yasında bır muhendıs oldugunuza asla ınanmam evlenmek ıstemıyorum cocuk ıstemıyorum oyuzden ped takıp surtunuyorum dıyorsunuz bu normal degıl
ben cok cıddıyım sızde okb var, doktora gıdın sorun degılse ben burdayım sızde okb var. psıkologa gıdın burda hepımız soyledıgınız seylerın normal olmadıgını soyluyoruz hepımız yanılıyor olabılır mıyız
20 yasında evlı kadınlar dıye kucumsedıklerınız bıle kendını sızın su durumunuza dusurmuyor gercekten gulmem gelıyordu once ama suan baya sızın ıcın endıselenmeye basladım
Canım madem mühendissin ucuz test almasaydın kafan da karışmazdıSize sorduğum tek şey o testin neden öyle çıktığı.
yahu anlamayan sızsınız banane ıstersenız bone takınEvet ped takıp sürtünüyorum çünkü böyle zevk alıyorum neyini anlamıyorsunuz?
Oy oy kıyamam :) size ped almaya da yeter :) yeterki mutlu olun da etrafa saldırmayın canınız sıkılıyor belliMegg alacak pedımı hediye olarak. Sen kendine testler al o parayla zira sabaha kadar test yapacak gıbı duruyorsun
Orası öyle tabiki ama sen korkma hamile değilsin başka test kan uğraşma keyfine bak bazi testler öyle cikio bendede oldu hamile değilim kanda yaptimTeşekkürler yorum için Allah evlat nasip etsiz size de ama ilk geceden hamile kalan nice insan var :)
YaaaaCanım madem mühendissin ucuz test almasaydın kafan da karışmazdı
Bassaydın parayı kalitelisini alsaydın en azından tek çizgi görür bu kadar panik yapmazdın çişli çubukları da buraya atmazdın
Okb durumu nüksedecek amaaa yazıcam...Ben bu şekilde olan bir ilişkide daha rahatım, canım öyle istiyor kısacası :) korunmasız değil ki her şeyi hesap ederek yaptık. Sadece İnternetteki yorumlar kuruntuma sebep oldu ve yaptığım test yüzünden yazmak istedim
Eczaneden test istedim doğru sonuç vermesi garanti en iyi test olsun dedim bunları verdi. Ne bilim hangi test kaç para henüz ustalaşmadım sizler gibiCanım madem mühendissin ucuz test almasaydın kafan da karışmazdı
Bassaydın parayı kalitelisini alsaydın en azından tek çizgi görür bu kadar panik yapmazdın çişli çubukları da buraya atmazdın
Kim saldırıyor yahu? Kadınlar oyle hamıle kalınmaz diyor, elestırıyorsunuz namus sizden mi sorulur diyorsun. milletin dedıgı sey pedle camasırla olmaz, kimse neden sevistin demiyor.Oy oy kıyamam :) size ped almaya da yeter :) yeterki mutlu olun da etrafa saldırmayın canınız sıkılıyor belli
Okey yazmışım bence bu bir işaret anlayan anladı...Okb durumu nüksedecek amaaa yazıcam...
Yaptığın şey zerre umrumda değil onu bir açıklığa kavuşturalım....
Ama korunma dışında yapılan hiç bir hesap tutmaz bana göre kesin değildir....
reglden hemen sonra ilişkiye girip hamile kalan var....
Sperm evet çok güçlü değil ama öyle tırt da değil....
Sakın o yumurtlama donemi hesabını yapmayın tutmaz
Bir ayda 2 kez yumurtlamayacagın ne malum...
bazı spermler kadın vücudunda 5 gunden fazla yaşıyabiliyor
Her şey küçük ihtimallere bakıyor..
korunmayın okey ama derbeder olan yine sizsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?