Bakıcı hoş ve güzel olursa işe alınması zor mu??

celsa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2009
42
1
86
Bursa
lütfen cevpa yazın bayanlar merakedıorum ama gecektekı düşüncenızı açık net yazın merakeıorum ben .. bakıcı olarak veyada temızlıkçi olarak gelen bayan sizi güzel hoş bakımlı bayansa korkuturmu cevap beklıorum teşekkürler:=)))bayanssulusmile

sadece guzellıgıne bakmam..hoş bakımlı olmayan bakıcıda yapıcanı yapar eger varsa nıyetınde..
ınsanları guzel dıye bakımlı hoş dıye işe almakda tereddut yaşamadım asla...
bence olaya cok fazla onyargılı bakıyosunuz..
bu yanlış onyargı ıle bı kısının iş hayatıyla oynayacak kadar duşunuyosunuz..
buna saygı duyuyorum ama keşke sadece hoş bakımlı bayan dıye korkutmasa sızı..
onemlı olan işini nasıl yaptıgı..evdekı bıreyler ıle arasındakı mesafeyı koruya bılmesı..
bence baska ozellıklere bakın bırazcık..

o kişinin içinde varsagüzel olmasada yapar önce kendine güven

bakıcının güzelliği değil kocamın nefsi ve benim kendime güvenim önemlidir..

önemli olan insanların gerçekten insan olması ve karşılıklı güven..

bence bayanlar kıskanılıorsa eşimin geleceği vakıtte bakıcımı zaten yollamış olurum ayrıca şöle düşünün bakıcım güzel hoş bayan getırısı varsa daha tanımadan fesatlık düşünülmesı ön yargı değilmidir sizce bence sacma belkı çok yıyı bırı her yönden faydası olacak bunlar güzelliğin önıune gecmesmı bence gecer belkı karşınızdakı bayan bakıcı yanı çok sıkıntı çekmış hayatta tecrubesını almışş allaşkına napsın eşinizii belkı oda kendı eşinden bezmiş briidir işte ben öle bırıyım o yuzden ön yargıyı bırakalım sınamadan tanımadan kımseye damga vurmayalım güzel hoşmuişş bunalr şeytanı şeyler .... aslında bu sıze cevap değil sadce merakettım canlarım düşüncelerınızı ..haklısınızı bekllkı ama ben işe gttımde alınmadım çok üzülmüştüm öle paraya ıhtıyacım vardıkı anlatamam ..benım derdım paraydı alnımın terıyle kazanıp 10 yaşındakı oluma bakmaktı dceksınızkı eşin yokmu öle bıktımkı hayattan sadce başımdamı başımda yanı asıl olum çok önemlı istedıkelrını alamamak öle koyuyorkı bana annesınız anlarsınız nese böle işte öpüorum hepınızı şekerlerrrrrr..

hopş nedemekk:umursamaz:
alırım işini yaprrr sonuçta..herkez görevini bilirrzemuszemus

zaten eşim geleceği ve gideceği saatte bakıcı veya yardımcımın evde olmayacağı için sorun olmaz bayanssulusmile

ama eşimle bi arada bilmem kıskanırım sanki bilmiyorumkismile

önemli olan işi ve ciddiyeti işine olan saygısı gerisi boş sırf güzel diye almamak bencillik ama çok güzel bi kadınıda eşimle aynı ortamda bulundurmak istemem doğrusu haksızlık ama napıyımmmm alsanaalsanasmile

ya anlamadığım peri kızı gıbı değilim zaten bakımlı kadınların hepsı güzeldırrr

Ne alaka anlamadım. Ne yani bütün "hoş,güzel" bakıcılar dürüstçe işini yapmayan , aklı başka yerde olan ve ve ve ve mi ? Ve bütün eşler böyle bir fırsat mı bekler. ? Ne alaka ???

ınsanlar güzel olmazsa güvenilir mi oluyor , yok böyle birşey. Bu bir karakter meselesi bu da insanın içindedir , dışında değil.

kocamla benim aramdaki sevgi bu kadar pamuk ipliğine bağlıysa ne yapayım o kocayı

Acikcasi ben almam. Guzel, bakimli kizlar kotu is yapar filan degil, ama ne bileyim, bu konuda ne kiza tam guvenebilirim ne de esime.

bakımlı hoş güzel olması hiç ama hiç sorun olmaz........
önemli olan güzelliğin ,bakımın ,giyinişin ölçülü ve yerinde olması....
zaten insan kendini belli eder...
basit insanmı yoksa gerçekten iyi bi ansanmı bi bakışta anlarım ben...
zaten bi insan bebek bakmaya gidiyosa abartılı bi makyaja giyime ve gösterişe hiç gerek yok ben çok makyajlı birine çocumu emanet etmek istemem çünkü çocukla ilgilencek onun rujları çocumun yananda olamaz...bu açıdan uygun olmadığını düşünüyorum bakım bana göre temiz olmaktır sadece makyajla bakımlı olunsaydı palyaçolar çok bakımlı olurdu.....................

valla bakıcıyı bilmiyorum ama bana hiç full makyajlı,manikürlü temzilikçi rast gelmedi CADIARZU valla şeytan şaşırtmasın ama herşeyden de sakınamam ki.. benim için sorun olmaz yerimseniben

Önyargılı yaklaşmak istemem..
Kız güzelse ne suçu var diye düşünürüm..
Hali tavrı nasıldır , işinde iyimidir ,güvenilir midir , yaşam tarzı nasıldır bilmek isterim önce ona göre karar veririm..
Ama bazı durumlar vardır ki kadının eşi çapkının tekidir , elinden uçanla kaçan kurtulur , kadın zorda olsa bi şekilde o yuvayı sağlam tutmaya çalışır , o zaman güzel bakıcı istenmez diye düşünüyorum. Bu biraz eşşeğin aklına karpuz kabuğu getirmek gibi bişi olur. Bu durumda da ne kadını ne güzel bakıcıyı suçlayamam..

istediği kadar güzel olsun benim kadar güzel olamayacağına göre sorun yok :lepi:

bakıcıda temizlemeye gelen bayanda eşimden sonra gelip önce gitmeli bu güzelliğiyle alakalı bişey değil ama zaten ben genç birini istemem yaşlarımız yakın olmamalı benden büyük olmalıkii oturup muh etme yada yapılcak bişey var derken rahatça söylemeliyimm..(yaşlı anlamında demiyorum)
genç olmamalı alışverişten dönerken bile aldığım şeyler hoşuna gittimi yada içinde kalırmı diye düşünmemeliyimm...
birdeee Allah fırsat vermesin ama bazı şeyler gereksizdr güzel olmayıp çok açık giyinir beni bile rahatsız eder ozaman asla olmaz.... vss vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…