Şöyle anlatayım. Bizim başta anlaştığımız saatten yarım saat önce gidip geliyor. Gün için de telefonla konuşma olayı pek olmuyor sınıftan çıkıp atayamıyorum acil durumlar hariç.
Bi bakıcıyı değiştirmek bu kadar kolay değil demi ama verdiğim ücrete kadar saydırmışlar. Sizin gibi yaşayan anlar. TeşekürlerSorma ya Allah bin kere razı olsun 4,5 aylıktan beri kızıma bakıyor 2,5 yaş oldu şimdi ama ağzımı açıp şunu şöyle yap ne olur demeye korkuyorum valla :)
her akşam klasik sorumdur yemek yedi mi yediyse kaçta ve ne kadar yedi
çünkü kızım çok iştahsız üstüne bi de aç karnına bi tanecik bişe atsın ağzına hemencecik kesiliyor iştahı ben de ne kadar yedi ne zaman yedi öğreniyorum ki ya ben de yemek yedireyim ya da meyve falan yedireyim artık diye soruyorum
amaaaannnnn bi tripler sanırsın küfrettim
ona hesap soruyorum gibi algılıyor sen benim evladımı aç mı bırakıyorsun hıııııı falan demeye çalıştığımı algılıyor sanırım
çocuklarımız için biraz alttan alarak konuşuyoruz, anlaşmaya çalışıyoruz işte ne yapalım :)
eğer bebek bakımından memnunsan yumuşak bir dille fazla hassas davrandığını gereksiz alınganlık yaptığını ve oğlumun alışkanlıklarının değişmesini düzeninin bozulmasını istemiyorum o yüzden var olan birşeyi dile getiriyorum diye güzelce konuşup anlaşabilirsin diye düşünüyorum
12 18 diye anlaştık. 12. 30 da geliyor 17 30 da gidiyor. Nerede esneklik bekliyorum anlamadım. Tabiki soracağım ne yediğini.O zaman son teneffüste arayın.
Bu durumda çalışma saatleri yarım saat geriye kaymış oluyor işe geç falan gelmiyor kadın.
Yemek konusunda da bir liste yapıp o gün onları yedirmesini isteyebilirsiniz bakıcınızın.
Başka bir mesajınızda o gün ne yediğini ögrenip ona göre yemek yapmaktan bahsetmişsiniz demekki hergün soruyorsunuz ve her gün bakıcınızdan sorularınız için ekstra vakit ayırmasını bekliyorsunuz. Cidden elle tutulur birşey yok sadece siz biraz daha esneklik istiyorsunuz ve gösterilmediği için bozuluyorsunuz.
yok kesinlikle değilBi bakıcıyı değiştirmek bu kadar kolay değil demi ama verdiğim ücrete kadar saydırmışlar. Sizin gibi yaşayan anlar. Teşekürler
Bir bezini giderken değiştirip evde ki çöpü atmıştım. Yani evde hiç çöp yoktu geldiğimde oğlumun altı dolmuş. Değiştirdin mi diye sordum evet dedi. Ama evin hiç bi yerin de değiştirdiği bez yoktu. Göz göre göre yalan söyledi ama ben yüzüne vurmadım olabilir arada dedim.O zaman son teneffüste arayın.
Bu durumda çalışma saatleri yarım saat geriye kaymış oluyor işe geç falan gelmiyor kadın.
Yemek konusunda da bir liste yapıp o gün onları yedirmesini isteyebilirsiniz bakıcınızın.
Başka bir mesajınızda o gün ne yediğini ögrenip ona göre yemek yapmaktan bahsetmişsiniz demekki hergün soruyorsunuz ve her gün bakıcınızdan sorularınız için ekstra vakit ayırmasını bekliyorsunuz. Cidden elle tutulur birşey yok sadece siz biraz daha esneklik istiyorsunuz ve gösterilmediği için bozuluyorsunuz.
Tabiki bu durumlar geçerli değil. Uyanan çocuğun tekrar uyutulmadınız dedim ki uyanınca yeniden uyutma.
Konuştum ama huyu olduğunu, alıngan karekterler olduğunu söyledi. Yani çekersen böyleyim dedi. Dediğiniz gibi ben işyerinde kimseye kapris yapamam kimsede bana yapamaz. Ben ona yapmadım ama çok bunaldım inanınyok kesinlikle değil
ne kadar kaprisli olursa olsun ben gözüm kapalı emanet ediyorum evladımı daha ne olsun bi anne için
bazen eşim sinirlenip ya çıkaralım başka birini buluruz ne olacak diyor diyor da tamam bulunur da bakalım kızıma nasıl bakacak
ama ne demek istediğinizi anlıyorum, bi arkadaş yanlış anlamış sanırım para veriyorsunuz diye o sizin köleniz mi demiş ama hayır bu konuda da haklısınız ben de çalışan bir kadınım ve bana da boş boş oturayım keyif yapayım diye ya da hayrına para vermiyorlar amirlerim ne istiyorsa onu yapmak zorundayım bu benim işim ve naz niyaz en azından benim çalıştığım kurumda hiç ama hiç işe yaramıyor :) çocuk bakmak da bakıcımızın işi ve bu işi hayrına yapmıyorsa en azından anneleri olarak bizim dediklerimize biraz kulak kabartmaları gerek diye düşünüyorum
ama bunu güzellikle halletmek en doğrusu bence evladımızı emanet ediyoruz bi önceki mesajımda da dediğim gibi şayet güveniyorsanız sırf nazı sinirinizi bozuyorsa açıksözlü ama sevgi ve saygıyla bunu dile getirin eminim ki anlar ve kendisine çeki düzen verir
o zaman siz de ona benim de anne olarak huyum buKonuştum ama huyu olduğunu, alıngan karekterler olduğunu söyledi. Yani çekersen böyleyim dedi. Dediğiniz gibi ben işyerinde kimseye kapris yapamam kimsede bana yapamaz. Ben ona yapmadım ama çok bunaldım inanın
Bizim başta anlaştığımız saatten yarım saat önce gidip geliyor.
12 18 diye anlaştık. 12. 30 da geliyor 17 30 da gidiyor. Nerede esneklik bekliyorum anlamadım. Tabiki soracağım ne yediğini.
Bir bezini giderken değiştirip evde ki çöpü atmıştım. Yani evde hiç çöp yoktu geldiğimde oğlumun altı dolmuş. Değiştirdin mi diye sordum evet dedi. Ama evin hiç bi yerin de değiştirdiği bez yoktu. Göz göre göre yalan söyledi ama ben yüzüne vurmadım olabilir arada dedim.
Sanırım devam etmiycem.Şu mesajınıza göre çalışma saatleri yarım saat kaydı olarak anlaşılıyor.
Bu anlattığınız biraz sıkıntılı bir durum. Eğer diğer yönleri memnun olmadığınız özelliklerini tolere edebiliyorsa devam edin. Çok rahatsızsanız değiştirin. Bunu nasıl bulduysanız başkasını da bulursunuz.
bilemiyorum inanınYa bir annenin cocugum ne yedi ne yapti diye sormasi kadar normal bir soru olabilir mi?
Buna cevap vermek zaten neden bakani uyuz etsin ki. Desene söyle baktim böyle baktim diye.
Iyi bakamiyor da kapatiyor mu yoksa, akla hersey gelir.
Kadin cocugum ne yedi diye soruyor küfür etmiyor.
Hakaretmi ki de kapris yapiliyor anlamadim.
Isini zorla yapiyorsa zaten yapmasin baska bakici bulun. Olana kadar..
Bakıcı belliki istemiyor sizinle çalışmak, zorla mı yani yok naz yok niyaz mış.. emirlerini harfi harfine yerine getirecek birini bulursun nolmus paran konuşuyor nasıl olsa dimiNe alaka anlamadım. Kölem olarak düşüneceğiniz ne yazmışım?
Siz niye konuyu saptirip duruyorsunuz?Bakıcı belliki istemiyor sizinle çalışmak, zorla mı yani yok naz yok niyaz mış.. emirlerini harfi harfine yerine getirecek birini bulursun nolmus paran konuşuyor nasıl olsa dimi
eee hanımefendi o zaman çıksın zorla da bakıcıyı tutan yokBakıcı belliki istemiyor sizinle çalışmak, zorla mı yani yok naz yok niyaz mış.. emirlerini harfi harfine yerine getirecek birini bulursun nolmus paran konuşuyor nasıl olsa dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?