Bakıcı kaprisi

yanlız bakıcınız o konuda haksız . anneye bilgi verilmeli tabiki o gün neler yedi kaç kez kaka yapıldı kaç saat öğlen uykusu uyudu, ben öyle yapıyordum .Günde anne arar istediği kadar çocuğunun sesini duyar .düşünün işte benim kadar iyi bir bakcıyı elinden kaçırdı, allah o çocuğu korusun bakalım nasıl bir bakaıcı bulucak.

Şöyle anlatayım. Bizim başta anlaştığımız saatten yarım saat önce gidip geliyor. Gün için de telefonla konuşma olayı pek olmuyor sınıftan çıkıp atayamıyorum acil durumlar hariç.

O zaman son teneffüste arayın.

Bu durumda çalışma saatleri yarım saat geriye kaymış oluyor işe geç falan gelmiyor kadın.

Yemek konusunda da bir liste yapıp o gün onları yedirmesini isteyebilirsiniz bakıcınızın.

Başka bir mesajınızda o gün ne yediğini ögrenip ona göre yemek yapmaktan bahsetmişsiniz demekki hergün soruyorsunuz ve her gün bakıcınızdan sorularınız için ekstra vakit ayırmasını bekliyorsunuz. Cidden elle tutulur birşey yok sadece siz biraz daha esneklik istiyorsunuz ve gösterilmediği için bozuluyorsunuz.

Bi bakıcıyı değiştirmek bu kadar kolay değil demi ama verdiğim ücrete kadar saydırmışlar. Sizin gibi yaşayan anlar. Teşekürler

Uslubunuzda bir bozukluk görmedim.
Ailenizden biri bakamaz mi kv anne gibi?
Ben taleplerinizde bir abarti aşirilik görmedim ben de olsam cocugum gün içimde ne yaptı ne yedi ne içti bilmek isterim.
Sizin tavriniz doğru bakıcının şimarikliği.

12 18 diye anlaştık. 12. 30 da geliyor 17 30 da gidiyor. Nerede esneklik bekliyorum anlamadım. Tabiki soracağım ne yediğini.

Bi bakıcıyı değiştirmek bu kadar kolay değil demi ama verdiğim ücrete kadar saydırmışlar. Sizin gibi yaşayan anlar. Teşekürler
yok kesinlikle değil
ne kadar kaprisli olursa olsun ben gözüm kapalı emanet ediyorum evladımı daha ne olsun bi anne için
bazen eşim sinirlenip ya çıkaralım başka birini buluruz ne olacak diyor diyor da tamam bulunur da bakalım kızıma nasıl bakacak
ama ne demek istediğinizi anlıyorum, bi arkadaş yanlış anlamış sanırım para veriyorsunuz diye o sizin köleniz mi demiş ama hayır bu konuda da haklısınız ben de çalışan bir kadınım ve bana da boş boş oturayım keyif yapayım diye ya da hayrına para vermiyorlar amirlerim ne istiyorsa onu yapmak zorundayım bu benim işim ve naz niyaz en azından benim çalıştığım kurumda hiç ama hiç işe yaramıyor :) çocuk bakmak da bakıcımızın işi ve bu işi hayrına yapmıyorsa en azından anneleri olarak bizim dediklerimize biraz kulak kabartmaları gerek diye düşünüyorum
ama bunu güzellikle halletmek en doğrusu bence evladımızı emanet ediyoruz bi önceki mesajımda da dediğim gibi şayet güveniyorsanız sırf nazı sinirinizi bozuyorsa açıksözlü ama sevgi ve saygıyla bunu dile getirin eminim ki anlar ve kendisine çeki düzen verir

Bir bezini giderken değiştirip evde ki çöpü atmıştım. Yani evde hiç çöp yoktu geldiğimde oğlumun altı dolmuş. Değiştirdin mi diye sordum evet dedi. Ama evin hiç bi yerin de değiştirdiği bez yoktu. Göz göre göre yalan söyledi ama ben yüzüne vurmadım olabilir arada dedim.

Tabiki bu durumlar geçerli değil. Uyanan çocuğun tekrar uyutulmadınız dedim ki uyanınca yeniden uyutma.

Bunu söyleyebilirsin.
Ne yediği, ne içtiği hakkında bilgi vermesini de isteyebilirsin.

Bizlere patronumuz bir şey sorduğunda çıkış saati de
olsa uff çıkmam lazım triplerinde surat asamıyorsak
o da sana asamaz.
Al karşına konuş.

Konuştum ama huyu olduğunu, alıngan karekterler olduğunu söyledi. Yani çekersen böyleyim dedi. Dediğiniz gibi ben işyerinde kimseye kapris yapamam kimsede bana yapamaz. Ben ona yapmadım ama çok bunaldım inanın

Ya bir annenin cocugum ne yedi ne yapti diye sormasi kadar normal bir soru olabilir mi?
Buna cevap vermek zaten neden bakani uyuz etsin ki. Desene söyle baktim böyle baktim diye.
Iyi bakamiyor da kapatiyor mu yoksa, akla hersey gelir.
Kadin cocugum ne yedi diye soruyor küfür etmiyor.
Hakaretmi ki de kapris yapiliyor anlamadim.
Isini zorla yapiyorsa zaten yapmasin baska bakici bulun. Olana kadar..

Konuştum ama huyu olduğunu, alıngan karekterler olduğunu söyledi. Yani çekersen böyleyim dedi. Dediğiniz gibi ben işyerinde kimseye kapris yapamam kimsede bana yapamaz. Ben ona yapmadım ama çok bunaldım inanın
o zaman siz de ona benim de anne olarak huyum bu
oğlum gün içinde ne yaptı, ne yedi, ne içti, kaçta uyudu uyandı hepsini öğrenmek isterim ki akşamımıza ona göre devam edelim az yemek yediyse yedireyim az uyuduysa erken yatırayım gibi o yüzden bi 15 dakikanı bunları anlatmak için ayırırsan sevinirim deyin

Bizim başta anlaştığımız saatten yarım saat önce gidip geliyor.

Şu mesajınıza göre çalışma saatleri yarım saat kaydı olarak anlaşılıyor.

12 18 diye anlaştık. 12. 30 da geliyor 17 30 da gidiyor. Nerede esneklik bekliyorum anlamadım. Tabiki soracağım ne yediğini.

Bu anlattığınız biraz sıkıntılı bir durum. Eğer diğer yönleri memnun olmadığınız özelliklerini tolere edebiliyorsa devam edin. Çok rahatsızsanız değiştirin. Bunu nasıl bulduysanız başkasını da bulursunuz.

Sanırım devam etmiycem.

bilemiyorum inanın
bizim bakıcımız da böyle çok alıngan
bi de Allah günahını alıyorsam affetsin ama sanırım bazen doğruyu söylemiyor, sanırım niye yediremedin ki diye kızacağımı falan düşünüyor aksine yedi mi yemedi mi öğreneyim ki ona göre kızıma ben bişeler hazırlayayım istiyorum tek derdim bu

Bir cocuga annesinden iyi kimse bakamaz sizin istediginiz gibi bakamaz hic kimse bunu ancak siz yapabilirsiniz
Cocugunuzun yasi kac belli yasa kadar mecburen gunde 2 kez uyuyorlar
Sizde aksam erkenden uyumasini beklemeyin cocuk anneyi ozluyor bu sebeple oglen az bile uyusa aksam annesine doymadan uyuyamaz
Yemekleri siz hazirlamiyor musunuz oglen ne yedigini bilmiyorsunuz
Saatleri konusunu tekrar konusun hatirlatin
Gun icinde ne yaptiklarini sormak hakkiniz tabiki ama yumusak bir tavirla tabiki
O dediginiz saatler arasi cocugunuzun altini acmamasi beni sok etti cocuk hic mi kaka yapmadi hadi yapmadi yunede onca saat acmadiysa yollarinizi ayirin

valla memnun değilsen bir dk tutma değiştir. ben üslubunda da davranışlarında da bakıcıya saygısız bir yaklaşım göremedim. çocuğunla ilgili sağlıklı iletişim kuramayacaksan ne anlamı var, üstüne bir de yalanını yakalamışsın.

Ne alaka anlamadım. Kölem olarak düşüneceğiniz ne yazmışım?
Bakıcı belliki istemiyor sizinle çalışmak, zorla mı yani yok naz yok niyaz mış.. emirlerini harfi harfine yerine getirecek birini bulursun nolmus paran konuşuyor nasıl olsa dimi

Bakıcı belliki istemiyor sizinle çalışmak, zorla mı yani yok naz yok niyaz mış.. emirlerini harfi harfine yerine getirecek birini bulursun nolmus paran konuşuyor nasıl olsa dimi
Siz niye konuyu saptirip duruyorsunuz?
Kadin para ile ilgili tek kelime laf etmemis habire para para diyip duruyorsunuz bu ofkeniz kininiz nedendir acaba cok merak ettim

Kadin cocuguna baktirmak icin para veriyor ama gun icinde cocugu ne kadar uyudu ne yedi ogrenmek icin kirk takla atiyor kaprislerle ugrasiyor
Babasinin hayrina mi yaptiriyor işleri
Ben bu kk kadinlarini cogu zaman anlayamiyorum ya
Siz patronunuza naz niyaz yapabiliyo musunuz?
Burda bunlari yazan kadinlarin basina boyle bir sey gelse bakiciyi yerden yere vururlar ama olay baskasinin oldugunda nedense madur taraf baski goruyor

Keşke anneanne yada Babaanne bakabilse. Belki istediğimiz gibi yapamazlar herşeyi ama bi taraftan da büyükanne oldukları için en çok onlardayken icimiz rahat eder

Valla canınızı kanınızı kendinizden değerli varlığınızı emanet ediyorsunuz hiç kolay değil , içinize sinmeyen bir nokta varsa arayışa girin

eee hanımefendi o zaman çıksın zorla da bakıcıyı tutan yok
yani ben nasıl patronumun her dediğini yapmak zorundaysam bakıcı olarak da onun işi çocuk bakmak olduğu için annenin isteklerini gözardı etmemeli bu kadar basit konu sahibinin tek dediği bu
ne bu öfke anlamış değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…