- 8 Nisan 2015
- 173
- 100
- 48
- Konu Sahibi Kelebek040225
-
4 aydırBence az . En azindan 1500 olmali . Kac aydir calisiyor?
Aslında baştan fabrikalara başvurdu tabi asgari ücret için. Ama dönen olmadı paraya da ihtiyacı varken burasını buldu. Başta konuşurken sonradan bırakma olmasın çocuk etkilenir demişler o da paraya ihtiyacı olduğundan tamam demiş. Şimdi fabrikada asgari ücrete çalışmak daha iyi sanki diyor o da
Aylik 600 tlden bahsediyorsunuz degil mi yanlis mi anliyorum? Inanamadim suanBurda triplex eve yarim gün 60 a gidiyolar.
Teyzem gecen yil 600 veriyodu bakiciya bu yil 700 olmustur.
Akliniza gelecek her is icinde var , yazlik kışlık düzenlemesini bile kadın yapıyor,günlük sil süpür tuvalet banyo ütü bulaşık dahil.
Kızı 6 yaşında anaokuluna gidiyor.
2 yaşından beri çalışıyolar.
Çok az değil mi ya burda bir ev temizliğine günlük 150 lira alıyolar sadeceBurda triplex eve yarim gün 60 a gidiyolar.
Teyzem gecen yil 600 veriyodu bakiciya bu yil 700 olmustur.
Akliniza gelecek her is icinde var , yazlik kışlık düzenlemesini bile kadın yapıyor,günlük sil süpür tuvalet banyo ütü bulaşık dahil.
Kızı 6 yaşında anaokuluna gidiyor.
2 yaşından beri çalışıyolar.
Evet ve hergün ütü en az bir saat sürüyormuşBence çok az. Uyaniklar bir de utuyu de yaptiriyormus. Ütü işini eve yardımcı olarak gelenler bile çoğunlukla kabul etmiyor ki arkadaşınız bakıcı sıfatı ile başlamış. Kendileri arkadaşınız yokken her şeylerini utuluyor mu acaba.
Ankaradayim 160 a bile gelen yok 180 190 diyor herkes 75 tl cok ucuzmus hakkatenSizin yardımcı çok uyguna geliyormuş. Benimki tek seferde 160 alıyor.
Aynen 600.Aylik 600 tlden bahsediyorsunuz degil mi yanlis mi anliyorum? Inanamadim suan
Triplex evi olan hanim cok sansli hep böyle ucuza yardımcıları kapar canlarını çıkarır yazik.Çok az değil mi ya burda bir ev temizliğine günlük 150 lira alıyolar sadece
Siz hangi şehirdesiniz bu çok pahalı...Kendimden örnek vereyim bakicimiz 5gun 8den 12ye kadar yarim gün calisiyor sadece bebek bakımı başka hiçbişey yok 1000tl siz karar verin
Burası abartı geldi banaEvet ve hergün ütü en az bir saat sürüyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?