İşte ben de gitsin bana tel alsın demiyorum ama bi kusura bakma düşünemedim dese ben de biliyorum öyle olmasını oda istemezdi ama ben kimsenin telefonunu almam o şekilde oğlum yaşı gereği her şeyi atıyor ben omum telefonunu gördüğümde yüksek yere koyarım zarar gelmesin diye.Bizim bakıcı abla hiç mahcup olmadı böyle bi durumda .Kahvaltıya takılmanız hiç hoş değil. Ben de tek maaşla geçiniyorum eşim esnaf memlekette o kendi geçimini sağlıyor. Maaş yatıyorertesi gün cebim de 300 500 kalıyor ki o paradan da elektrik falann ödüyorum.
Evime ne pişerse abla sen de götür diyorum.
Benim alt komşum bakıcım. Yaşlı bir babası var ve havalar iyice soğuyunca evine getirdi bakımı için. Sabahları kahvaltıya bakıcımız evine iniyorlar. Benim çocuğum orda kahvaltı ediyor. Benim evim de börek sarılsa misal abla lütfen götür diye ısrar ederim.
Ama telefonun falan kırılmasına sebebiyet verecek Bi durum yaşasak çok çok çok mahcup olur. Yerin dibine girer. Hele bişeyler yutvagı Bi durum olsa eyvah eyvah.
Kahvaltı olayında da 13.90 ₺ organik 10 lu yumurta ben ve eşim yemiyoruz tek oğluma alıyorum oda kahvaltıda bir tane yiyor. 10 gün dayanacakken neden 5 günde bitsin sonuçta ben de para kazanmak için oğlumdan ayrılmaya hevesli değilim