- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.008
- 278
Aynen ben de öyle hissediyorum gerçekten de bişi olsa Allah korusun Ne yaparım ben
Sizi bilmem de bakıcı telefon gibi suratınıza bile bakmaz siz suçlu olursunuz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ben de öyle hissediyorum gerçekten de bişi olsa Allah korusun Ne yaparım ben
Benim yada bir büyüğünün gözetiminde oynayabilir evimin düzeni sizi ilgilendirmez
Nacizane sizde yine dikkat edin..Dünyanın binbir türlü hali var çocuğu evine indiriyor ev halkı falan aman dikkat..İyi gözlemci olunKahvaltıya takılmanız hiç hoş değil. Ben de tek maaşla geçiniyorum eşim esnaf memlekette o kendi geçimini sağlıyor. Maaş yatıyorertesi gün cebim de 300 500 kalıyor ki o paradan da elektrik falann ödüyorum.
Evime ne pişerse abla sen de götür diyorum.
Benim alt komşum bakıcım. Yaşlı bir babası var ve havalar iyice soğuyunca evine getirdi bakımı için. Sabahları kahvaltıya bakıcımız evine iniyorlar. Benim çocuğum orda kahvaltı ediyor. Benim evim de börek sarılsa misal abla lütfen götür diye ısrar ederim.
Ama telefonun falan kırılmasına sebebiyet verecek Bi durum yaşasak çok çok çok mahcup olur. Yerin dibine girer. Hele bişeyler yutvagı Bi durum olsa eyvah eyvah.
Elimden geleni yapıyorum. Orta sehpamı ve bir çok şeyi kaldırdım o yemek masasının üzerinde duran gondolBu konuda da arkadaş haklı aslında çocuklar maalesef kaşla göz arasında yapıyorlar her şeyi.. En iyisi tehlikeyi en aza indirmek. Küçük, yutulacak nesneleri kaldırmak, düşme tehlikesi olan dolabı sabitlemek, tvyi yukarı asmak, kesici alet koymamak vs.
Ee bakicinin gozetiminde oynamasinin sikintisi ne o zaman. Sizin derdiniz cocugunuzun guvenligi filan degil kadinin yedigi 2 lokma yemek gorunen o ki. Cunku derdiniz çocuğunuzun guvenligi olsa isine son verirdiniz. Onun yerine bali pekmezi sakla diyenin onerisini mantikli bulup kaldirmaya karar verdiniz.cunku pekmezi saklamaniz demirden bogulma riskini ortadan kaldirmiyor.Benim yada bir büyüğünün gözetiminde oynayabilir evimin düzeni sizi ilgilendirmez
Elimden geleni yapıyorum. Orta sehpamı ve bir çok şeyi kaldırdım o yemek masasının üzerinde duran gondol
Zaten olay o kadın gözetmiyor ki tel ile görüşüyor ben de o esnada oğlumun çamaşırlarını katlıyorum sonrasında uyardığında bu cevabı alıyorumEe bakicinin gozetiminde oynamasinin sikintisi ne o zaman. Sizin derdiniz cocugunuzun guvenligi filan degil kadinin yedigi 2 lokma yemek gorunen o ki. Cunku derdiniz çocuğunuzun guvenligi olsa isine son verirdiniz. Onun yerine bali pekmezi sakla diyenin onerisini mantikli bulup kaldirmaya karar verdiniz.cunku pekmezi saklamaniz demirden bogulma riskini ortadan kaldirmiyor.
Ha kendi adima gorustugum hicbir bakiciyi begenmedigim icin kizimi krese verdim 18 aylik iken. Her yani kamera doseli. Guvenliginden endisem yok. Yemek saati uyku saati videolarini atiyorlar. Gelisimine inanilmaz katki sagladi. Suan 22 aylik bir atarli ergen cakmasi olarak herseye agzini yayarak nooo demesi dışında bir sorunum yok kresle.
Offf çok etkilendim bu mesajdan yazmışsınız ya Demir’den boğulsa Allah korusun hakikaten oğluma az da olsa değer verse böyle davranmaz pazartesi ayırayım yolları ama korkuyorum bakıcı bulamamaktan oğlumun kötü etkilenmesinden ya da kreş bulamazsamEe bakicinin gozetiminde oynamasinin sikintisi ne o zaman. Sizin derdiniz cocugunuzun guvenligi filan degil kadinin yedigi 2 lokma yemek gorunen o ki. Cunku derdiniz çocuğunuzun guvenligi olsa isine son verirdiniz. Onun yerine bali pekmezi sakla diyenin onerisini mantikli bulup kaldirmaya karar verdiniz.cunku pekmezi saklamaniz demirden bogulma riskini ortadan kaldirmiyor.
Ha kendi adima gorustugum hicbir bakiciyi begenmedigim icin kizimi krese verdim 18 aylik iken. Her yani kamera doseli. Guvenliginden endisem yok. Yemek saati uyku saati videolarini atiyorlar. Gelisimine inanilmaz katki sagladi. Suan 22 aylik bir atarli ergen cakmasi olarak herseye agzini yayarak nooo demesi dışında bir sorunum yok kresle.
Konuşamıyor ya kreşte ezilirse diğer çocuklar zarar verirseEe bakicinin gozetiminde oynamasinin sikintisi ne o zaman. Sizin derdiniz cocugunuzun guvenligi filan degil kadinin yedigi 2 lokma yemek gorunen o ki. Cunku derdiniz çocuğunuzun guvenligi olsa isine son verirdiniz. Onun yerine bali pekmezi sakla diyenin onerisini mantikli bulup kaldirmaya karar verdiniz.cunku pekmezi saklamaniz demirden bogulma riskini ortadan kaldirmiyor.
Amin inşallah yürekten o kadar ihtiyacım var kiSiz elinizden geleni yapıyorsanız sorun bakıcıda. Ben hiç hoşlanmadım kendisinden. İnşallah düzgün birini bulursunuz yakında. İçiniz rahat eder.
Anne baba mama dede diyor mu? Bunları diyorsa yeterli. Über konuşmasına gerek yok, normal demektir. Tuvalet olayı için erken, onu şimdiden stres sebebi yapmayınBenim oğlumda 18 aylık (konuşmuyor henüz oda ayrı bir sıkıntı ,tuvalet olayı da var )yine de vermeli miyim iyi geldi mi ?
Ona gore bir kres bulacaksiniz. Bizim kresimiz kendi ay grubu. 18 24 ay grubu yani. Kresin her yerinde kamera var. Istediginizde gidip cocugunuza gozukmeden izleyebiliyorsunuz. Başladığında krese kizimda konusmuyordu simdi ingilizce kelimeleridahi var. Uygun bir kres bakicidan iyidie benim fikrim. Ama tabi kaliteli bir kres olmali. Bizim sinifimiz 10 kisilik 2 ogretmen var. Alt degistirme icin ayri gorevlileri var. Vs vs. Bunlar onemli detaylar.Konuşamıyor ya kreşte ezilirse diğer çocuklar zarar verirse
Canım b.m de 30 tanesi 10 liraya var yumurta, onlardan al koy onu yesin, hiç yeme denmez.İşte ben de gitsin bana tel alsın demiyorum ama bi kusura bakma düşünemedim dese ben de biliyorum öyle olmasını oda istemezdi ama ben kimsenin telefonunu almam o şekilde oğlum yaşı gereği her şeyi atıyor ben omum telefonunu gördüğümde yüksek yere koyarım zarar gelmesin diye.Bizim bakıcı abla hiç mahcup olmadı böyle bi durumda .
Kahvaltı olayında da 13.90 ₺ organik 10 lu yumurta ben ve eşim yemiyoruz tek oğluma alıyorum oda kahvaltıda bir tane yiyor. 10 gün dayanacakken neden 5 günde bitsin sonuçta ben de para kazanmak için oğlumdan ayrılmaya hevesli değilim
Oturduğum ilçe de var mı bilmiyorum ama araştırayımOna gore bir kres bulacaksiniz. Bizim kresimiz kendi ay grubu. 18 24 ay grubu yani. Kresin her yerinde kamera var. Istediginizde gidip cocugunuza gozukmeden izleyebiliyorsunuz. Başladığında krese kizimda konusmuyordu simdi ingilizce kelimeleridahi var. Uygun bir kres bakicidan iyidie benim fikrim. Ama tabi kaliteli bir kres olmali. Bizim sinifimiz 10 kisilik 2 ogretmen var. Alt degistirme icin ayri gorevlileri var. Vs vs. Bunlar onemli detaylar.
Yok demiyor doktor psikiyatriye gitmemizi önerdi 2 ocağa randevu aldım bakalımAnne baba mama dede diyor mu? Bunları diyorsa yeterli. Über konuşmasına gerek yok, normal demektir. Tuvalet olayı için erken, onu şimdiden stres sebebi yapmayın
Yok demiyor maalesefAnne baba mama dede diyor mu? Bunları diyorsa yeterli. Über konuşmasına gerek yok, normal demektir. Tuvalet olayı için erken, onu şimdiden stres sebebi yapmayın
Geçen yıl 1000 ₺ bu yıl 1150 ₺yaptım dediğiniz hiçbir şeyi konuşmadım .hamileydim geçen yıl 2. Bebeğime fakat 22 Eylül’de kaybettim o doğmadan şöyle anlaşmıştım asgari ücret ve 8-5 şeklinde .şuan ölü doğum taptığım için izinliyim .3 şubatta göreve başlayacağım .kaybettiğim zman 40 gün ailemin yanında kaldım ama maaşını verdim yine de çünkü benden kaynaklanıyor diye .hiçbir ev işimi yaptırmadım süpürge yemek herşeyi kendim yaptım .arada yemek olmayınca sadece oğlum için yemek yaptı makarna pilav gibi.Bakiciniza ne kadar ucret ödüyorsunuz? Kac gun kac para? İse alirken yol yemek sigorta vs diye konuştunuz mu? Neleri istedi neleri istemedi? Şartları kriterleri karsilikli konustunuz mu? Kafaya göre kahvalti yapmaya almiyorum onu demeye hakkiniz yok. Hadi kahvaltiyi evde yap diye anlastiniz diyelim öğlen ne yapiyor? Ac bi ilac cocugunuzla oyun mu oynayacak? Yumurta sorunsa bunlar bebek icin sen bunlardan kullan deyip organik olmayan bir paket bulundurabilirsiniz. "Sizin" evladiniza bakiyor "sizin". Eger ki gününü eylemeye gelen bir tipse zaten tamamen yol ver. Ancak böyle degil ise karşılıklı kriterlerinizi açıkça soylemeniz lazim. Kabul eden kalir etmeyen gider. Eger kabul ederse ve gerçekten cocuga güzel bakiyorsa sirf performansi icin teşvik amacli börek bile açılır önüne koyulur bence. Değil yumurta.. Aç ayı oynamaz bacım ne kadar ekmek o kadar köfte. Haaa cilkini çıkaran okumadik mi? Evet cok ornek var. Ama her zaman kontrol ve inisiyatif almak kisinin elinde. Ne yuz göz olacaksin ne de katiliktan catlayacaksin. Dengeyi senin kurman gerekli.
Doğru haklısınız vallahi.Nacizane sizde yine dikkat edin..Dünyanın binbir türlü hali var çocuğu evine indiriyor ev halkı falan aman dikkat..İyi gözlemci olun