Bakıcı sorunları

Kahvaltıya takılmanız hiç hoş değil. Ben de tek maaşla geçiniyorum eşim esnaf memlekette o kendi geçimini sağlıyor. Maaş yatıyorertesi gün cebim de 300 500 kalıyor ki o paradan da elektrik falann ödüyorum.
Evime ne pişerse abla sen de götür diyorum.

Benim alt komşum bakıcım. Yaşlı bir babası var ve havalar iyice soğuyunca evine getirdi bakımı için. Sabahları kahvaltıya bakıcımız evine iniyorlar. Benim çocuğum orda kahvaltı ediyor. Benim evim de börek sarılsa misal abla lütfen götür diye ısrar ederim.

Ama telefonun falan kırılmasına sebebiyet verecek Bi durum yaşasak çok çok çok mahcup olur. Yerin dibine girer. Hele bişeyler yutvagı Bi durum olsa eyvah eyvah.
İşte ben de gitsin bana tel alsın demiyorum ama bi kusura bakma düşünemedim dese ben de biliyorum öyle olmasını oda istemezdi ama ben kimsenin telefonunu almam o şekilde oğlum yaşı gereği her şeyi atıyor ben omum telefonunu gördüğümde yüksek yere koyarım zarar gelmesin diye.Bizim bakıcı abla hiç mahcup olmadı böyle bi durumda .
Kahvaltı olayında da 13.90 ₺ organik 10 lu yumurta ben ve eşim yemiyoruz tek oğluma alıyorum oda kahvaltıda bir tane yiyor. 10 gün dayanacakken neden 5 günde bitsin sonuçta ben de para kazanmak için oğlumdan ayrılmaya hevesli değilim

Öğle yemeği konusunda yesin dedim zaten fakat o evinden geldiğinde 8.30-9.00 arası tam saati yok ben oğlumu kahvaltı yaptırmış yada yapıyor oluyor sonuna doğru geliyor .Doğal olarak oğlum doyduktan sonra oyun oynamak istiyor o ise kahvaltı hazırlayıp kendisi kahvaltı yapıyor .Benim onu işe alma sebebim oğluma bakması kahvaltı yapması değil .
Belki o da kendi çocuğuna yaptırıp çıkıyordur..sanırım çocuğu var demişsiniz ona kim bakıyor..

Bakıcı hikayelerim roman olur. Öyle zor ki. Bebek seviyorsa ve gözün arkada degılse kırılanı dokulenı kafaya takmamaya calış. El elin eşeğini türkü söyleyerek arar derler. Böyle işte. Yine de herr zaman 2. Güvenilir kişiye göz gezdir yedekte bulunsun. Dr işi de hoş olmamış. Haklısın. Kahvaltıya bişey diyemem, yapılıyor. 11 gibi gelse olmaysbilir de. Allah kimseye muhtaç etmesin çok zor
Anlaşılmak bile öyle iyi geldi ki sağolun

Canım bebeğin yiyeceklerini ayrı koy dolaba kahvaltı yaparken sizinkilerden yesin nemunasebet bebeğin yediği yumurta vs çabuk bitecek ne gerek var yani kendi de düşünmesi lazımdı hatta sen söylemeden telefon olayı hadi bir kere oldu diyelim gümüşlüğün parçasını ağzına almasından nasıl rahatsız olmaz ben olsam araştırırdım başka birilerini

Günaydın
Anlıyorum sizi bende çocuklarıma pekmez alıyorum mesela gözüne bakıyorum çocuklardan başkası yemesin diye
Parası sorun değil ama bulamıyorum buralarda organik
Nasıl çözülür bilemedim ama ben sizi anladım
Ben çözümü şöyle buldum
Pekmezi kahvaltıya hiç çıkartmıyorum çocuklar yatarken gece mutfak dolabından şişeden direk kaşığa döküp yediriyorum
Hatta geçen sene kendi babam çocuklara artvin den bal getirtti kadeseydi 1 kahvaltıda 1 günde bitmiş şok oldum
Sinir oldum zaten parasını geçtim ha deyince bulamıyorsunuz ilaç niyetine çocuklara saklıyorsunuz
Sizin bakıcınızda kahvaltı tabi ki edebilir
Ama sizde haklısınız

Cnm yeme kısmında yesin. Benimde bakıcım var kızımın her yediği bizden ayrı organik yiyecekler. Keçi peyniri kuzu eti organik pek ek yumurta bütün sebzeleri organik pazardan yani ciddi bir maliyet. Kahvaltı akşam yemeği dahil bakıcımın kızımla bir yiyor. Hatta ben diyorum kızıma ne kadar özen gösteriyorsam sende o kadar değerlisin o ne yerse sende yiyebilirsin diyorum. Nasıl hoşuna gidiyor nasil.. O senin canına bakiyor bunu diğer mesleklere karıştırma bence. Ne kadar kendini mutlu hissederse senin çocuğunda o kadar mutlu olacak. Kahvaltıyı sizde etmesi de normal çocuğuna ettirirken kendisi de eder. Yani telefon vermesi dışında bir sorun yok bana kalırsa :)

Günaydın
Anlıyorum sizi bende çocuklarıma pekmez alıyorum mesela gözüne bakıyorum çocuklardan başkası yemesin diye
Ben çözümü şöyle buldum
Pekmezi kahvaltıya hiç çıkartmıyorum çocuklar yatarken gece mutfak dolabından şişeden direk kaşığa döküp yediriyorum
Hatta geçen sene kendi babam çocuklara artvin den bal getirtti kadeseydi 1 kahvaltıda 1 günde bitmiş şok oldum
Sinir oldum zaten parasını geçtim ha deyince bulamıyorsunuz ilaç niyetine çocuklara saklıyorsunuz
Ama sizde haklısınız
Ya teşekkür ederim anladığınız için aynen dediğiniz gibi bulması da problem .pazartesi gelince açık aç
Günaydın
Ben çözümü şöyle buldum
Ama sizde haklısınız
yaşayanın halinden yaşayan anlıyor demekki teşekkür ederim anladığınız için.Abla geliyor kendisi kahvaltı hazırlıyor çay demliyor.İşte benim daha önce böyle bir deneyimim olmadığı için bilemiyorum usul nasıl olmalı

Saat 9'da gelen insan neden kahvaltı yapıyor? Siz çocuğu doyuruyorsunuz madem kendine yapıyorsa topla vs. çocuk o sürede ne yapıyor sordunuz mu?

Çocuk ağzına bir şeyler sokuyor ve yutmuyor çıkarıyor diyorsa yarın çıkartmadığında zaten ölecek farkında mısınız? Bu kadın sizce yeterli mi?

Hastane konusunda da istemem yan cebime koy demiş işte. Sizi aramış ki iptal edin. Sonradan ayyyy keşke iptal etmeseydiniz demek sahte.

Ya teşekkür ederim anladığınız için aynen dediğiniz gibi bulması da problem .pazartesi gelince açık aç

yaşayanın halinden yaşayan anlıyor demekki teşekkür ederim anladığınız için.Abla geliyor kendisi kahvaltı hazırlıyor çay demliyor.İşte benim daha önce böyle bir deneyimim olmadığı için bilemiyorum usul nasıl olmalı
Valla ben bal kasesini boş bulunca ertesi gün sormuştum ya bal kasesini bulamadım dolapta ee kahvaltıda bitti denince ya onu kahvaltıya çıkartmıyorum çocuklara ilaç niyetine babam getirtti Artvin den tüh bi daha ne zaman getirir acaba falan dedim:)
En iyisi siz bi tanede hazır pekmez yumurta alın abla diğerlerini kahvaltıda kullanmıyoruz ilaç niyetine deyin
Gerçekte parasını geçtim
Büyük oğlum bal olmadan asla süt içmez ve ben organik balım bu şekilde kullanıp bitince mecburen marketten bal almak zorunda kaldım:(

Saat 9'da gelen insan neden kahvaltı yapıyor? Siz çocuğu doyuruyorsunuz madem kendine yapıyorsa topla vs. çocuk o sürede ne yapıyor sordunuz mu?

Çocuk ağzına bir şeyler sokuyor ve yutmuyor çıkarıyor diyorsa yarın çıkartmadığında zaten ölecek farkında mısınız? Bu kadın sizce yeterli mi?

Hastane konusunda da istemem yan cebime koy demiş işte. Sizi aramış ki iptal edin. Sonradan ayyyy keşke iptal etmeseydiniz demek sahte.

El elin eşeğini türkü çığırarak ararmış
Sizinki o misal
Oğlum o metal şeyi yutsa da sizce bakıcı da problem yok
Oglunuzun yutacagi metal seyleri erisemeyecegi yerlere koymak sizin sorumlulugunuzda bakicinin degil.22 aylik kizim var tehlike arz eden hersey kilit altinda...

Aynen ben de öyle hissediyorum gerçekten de bişi olsa Allah korusun Ne yaparım ben

Ya evet evet işte ben de öyle hissediyorum bu dediklerinizi aynen söyleyeceğim

Bence başkasını araştırmaya başlayın. Bu kadını da yollayın. Siz şu saatten sonra konuşsanız da işe yaramaz bence. Kapasitesi belli.. Ben komşunun çocuğunu bile takip ederim. Sorumsuz biri belli ki.

Back
X