- 23 Şubat 2018
- 615
- 3.498
- 113
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumuşak yüzlü değilde kendimi ifade edemiyorum karşımdakiyle konuşamıyorum içime atıp atıp dert ediyorum kendime Evet kesinlikle net olacağım .7. Sayfanın sonunda neler diyeceğimi yazdımBence biraz yumuşak yüzlüsünüz. Hanımefendi de bu durumun gayet farkında. Çaktırmadan bu durumu biraz kullanıyor gibi. Kuralları net belirtmeye çalışın.
Mesajınızı şimdi okudum. Hanımefendide çalışma disiplini eksikliği var. Hiçbirimiz çalışıyorken ekstradan pastacılık kursuna gitmek için patrondan/işverenden izin istemiyoruz. Hayır yapmıyor, para karşılığı çalışıyor. Görevlerini bilmeli. İçinize atmayın, bu sebeple sağlık sorunları da yaşamışsınız zaten. Çok geçmiş olsun.Yumuşak yüzlü değilde kendimi ifade edemiyorum karşımdakiyle konuşamıyorum içime atıp atıp dert ediyorum kendime Evet kesinlikle net olacağım .7. Sayfanın sonunda neler diyeceğimi yazdım
Bakıcının sorumluluğu görev süresi boyunca çocuğu göz hapsinde tutmak. Her şey kilit altında olsa dahi ki bizde her şey ortada, hasbel kader yere bir şey düşmüş olabilir. Bu halde bakıcı düşürmeseydiniz mi diyecek.Oglunuzun yutacagi metal seyleri erisemeyecegi yerlere koymak sizin sorumlulugunuzda bakicinin degil.22 aylik kizim var tehlike arz eden hersey kilit altinda...
Canım bunlar için ocak ayında bıraz zam yap. Mesela 200 lira kadar zam yapacağını ama artık başka beklentilerin olacagını soyle. Biraz yemege ve ev işlerine yardım gibi. Eger yapamayacak gıbıysen x abla, ben de başka bırıne bakayım falan de. Ben s..... ile başlayan sıtefen buldum çokk mmnunum yan sokakta oturuyor.Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı çok ama çok teşekkür ederim herbiriniz zahmet edip yazdınız.
Kararımı verdim .Burdaki bir arkadaşımla görüştüm kızı yazın kreşe başlamıştı memnun musun diye sordum bana memnun olduğunu fakat ara vereceğini çünkü kızının hep hasta olduğunu ve küçük ikizlerine dahi bulaştırdığını söyledi.
Yine burdaki bir kaç arkadaş oğlum için böyle şeyleri görmezden gelmemi söyledi çocuğumun düzenini bozmamam gerektiğini söyledi .
Pazartesi abla geldiğinde yapacağım şey şu kendimi net olarak ifade edeceğim o gelmeden alışverişimi yapıp abla haftasonu alışveriş yaptım oğlana ayrı bize ayrı aldım diyeceğim .
Sonra izin olayı 3 olay oldu hepsinde halledebilecekken beni strese soktu bu durumları anlatıp(1.pastacılık kursuna gidiyormuş geçen yıl öğlenciydim sabah kursa gitmiş 2 hafta üstüste çarş günleri izin istemişti ben rapor alırsam maaşımın kesileceğini söyleyince Tamm gitmesemde olur dedi ,2. Olay bir kaç hafta önce akşam birden ben sabah bankaya gitçem diye mesaj atmıştı ben de 3 ten sonra da gidebilirsin dediğimde Tamm hallettim diye mesaj atmıştı ve Son olayda perşembe günü olan olay hastaneye gidemedim bel ağrım ve dikiş ağrımla 1 hafta daha yaşayacağım mecburen )bu durumları söyleyeceğim halledebileceği bir şey ise izin istemesin.ki kendisi de diyor annem ablam var burda yalnız değilim diyor .
Son olarak ta oğlumla ilgilenmesini orda yutabileceği bir şey varsa oyuncak vs.(evi toplayacağım tehlikeli her şeyi kaldıracağım) dikkatli olmasını yuttuktan sonra Allah korusun kötü bir şey olmasına fırsat vermemesini söyleyeceğim .
Son olarak tek istediğim çocuğuma bakmasıydı .ondan hiç iş istemedim ve yaptırmadım .
Okula giderken o gelmeden oğlumun odasını da topladım gün içindeki yemeği de hazırladım evi de slip süpürdüm(bu tempodada karnımdaki bebeğimi kaybettim .
Ah son olarak ta geliş saatini kesin bir saat belirleyeceğim .
Bu arada ben konuşsam da 2 gün iyi diğee günler kafasına göre takılan ama çocukları seven bir bakıcım var. Ben çoğu zaman yapması gerekenleri saat saat yazıp dolaba asıyorum. Dikkat etmesi gerekenleri de sabah whatsapptan mesaj olarak atıyorum yüz yüze pek görüşemiyoruz apar topar çıktığım için.
Örneğin dün dolap boyanmıştı ona dikkat edelim, bu hafta renklee üzerinde duracağım etraftaki nesnelerin renklerini söyletebilirsin, hazırladığım aktiviteyi yapabilirsin gibi...
Hayır :)Anaokulu öğretmeni misiniz? :)
Teşekkür ederim beni düşündüğünüz için diğer işlerimi halledebiliyeoum 9-3 çalışıyorum sahi....n mi sitenin adı bilemedim ben de bakayımCanım bunlar için ocak ayında bıraz zam yap. Mesela 200 lira kadar zam yapacağını ama artık başka beklentilerin olacagını soyle. Biraz yemege ve ev işlerine yardım gibi. Eger yapamayacak gıbıysen x abla, ben de başka bırıne bakayım falan de. Ben s..... ile başlayan sıtefen buldum çokk mmnunum yan sokakta oturuyor.
Öğle yemeği konusunda yesin dedim zaten fakat o evinden geldiğinde 8.30-9.00 arası tam saati yok ben oğlumu kahvaltı yaptırmış yada yapıyor oluyor sonuna doğru geliyor .Doğal olarak oğlum doyduktan sonra oyun oynamak istiyor o ise kahvaltı hazırlayıp kendisi kahvaltı yapıyor .Benim onu işe alma sebebim oğluma bakması kahvaltı yapması değil .