Merhaba kızlar,
Eski konularımdan beni tanıyan arkadaşlar vardır aranızda. Maalesef geçen hafta şöyle bir problemle karşılaştım ve şu an ne yapacağımı bilemiyorum...
14 Aylık bir bebeğim var, ben de çalışan bir anneyim. Bebeğime bir süre annem baktıktan sonra bazı sorunlardan dolayı 2 aydır başka biri bakıyordu. Geçen hafta tesadüf eseri koyduğum gizli kamerayı izlerken bakıcının bebeğime bağırdığını fark ettim maalesef... Sonra eşimi aradım ben bu kadını istemiyorum, işine son vereceğim diye... Neyse harıl harıl başka bakıcı ararken, tanıdıklara haber salarken eşim aradı çabuk eve git diye. Dedim ne oldu? Bakıcı yemek yedirirken oğlumuzu tartakladı dedi. Ben o an sinir krizi geçirdim. Arkadaşların yardımıyla biraz toparlanıp eşimle beraber eve geçtim. Kadını kovduk tabii apar topar... Bir de o kadar çok araştırmıştım ki kadını, herkes çok iyi referans vermişti kadınla ilgili...
Şuan bebeğime k.v. bakıyor. Haftaya da ben izin alıp ben bakacağım bir süre ama acil bir çözüm bulmamız lazım bebeğim için...

Annem gelemez, gelebilecek durumda değil çünkü alzheimer olan dedeme bakmak zorunda, başka bakacak kimse yok. Biz kv.lerden uzakta oturuyoruz. Bebeğime kv baksın desem kv.yi çalıştığı işten çıkarttırıp, evi oraya taşımam gerekecek. Hadi evi oraya taşıdım diyelim, eşimle evlilik durumumuz karışık, işin içinde kv sorunları da var ve şu an çift terapisi alıyoruz. Sonumuzun ne olacağı belli değil yanii...
Başka bir bakıcı bulsam nasıl güveneceğim? Kv.de ye de baktırmak hiç istemiyorum evlilikteki problemlerimden dolayı. Kadın zaten oğlu üzerine hüküm sürmüş durumda, bir de bebeğime de bakarsa iyice her şeye karışmış olacak ve en kötü tarafı da çocuğuma baktığı için ne yaparsa yapsın ses edemeyeceğim. Bir olasılık da şu var, kv.ye yakın taşınıp, eşimin akrabalarından birine baktırmak...
İşten çıkıp ben bakmayı çok isterdim ama sadece eşimin maaşı ile geçinemeyiz maalesef...

Ne yapmalıyım bilemedim kızlar... Bana bir akıl verin ne olur...