Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşım ikiz bebek baktın mı hiç ,çocuklarımla ben ilgileniyorum ama yardımcı istiyoruz yanımızda annemleannenı rahatlatmanıza hak verıyorumda
neden sız evdeyken bakıcıda evde ben onu anlamadım
yanı sız cocuklarınızla hıcmı ılgılenmeyeceksınız?
Beni çok iyi anlamışsın biz bakıcıyı tutalı 1 buçuk ay oldu ve biz evdeyken de bakıcak tabi ki bunun için anlaştık yeni birini bulursam baştan konuşucam ama bu işler çok zormuşöncelikle 8.5 da gelip sizde kahvaltı yapması doğru değil, gelecek sefere daha erken gelmesini söyleyin.. kaldı ki tam gün bakıcı alıp parasını veriyorsanız, siz eve geldiğinde "oh artık annesi geldi ben çayımı alıp oturayım" diyemez.. adı üstünde bakıcı, siz evdeyken de bakacak elbette.. kendinize özel işiniz olabilir, başka bir meşguliyetiniz vardır.. zaten yarım gün bakacak olsanız ona yarım gün parası verirdiniz..
bana soracak olursanız gönderin, ama gelecek sefere bunları baştan konuşun.. kuralları siz koyun, terslik gördüğünüzde uyarın.. nihayetinde canınızı emanet ediyorsunuz..
Bunu anlatmaya çalışıyorum ona ekmek sepetine ekmek dilip koyuyoruz o gidip ekmeklikten bana alınmış poşete sarılmış ekmeği bölüp alıyorkahvaltı neysede size ait dolabı açamaz su içmek için falan neyse ama eşinizin size aldığı ekmeği izinsiz yemesi falan en az bir saat sürüyordur kahvaltısı bide telefonla konuşmak falan bence uyarın baktınız tekrar yapıyor gönderin
İşte bunu anlat maya çalışıyorum benim evim onun iş yeri ben okula gidince kimse bana kahvaltı et telefonda konuş diye zaman vermiyor teşekkür ederim beni anladığun içinorası bakıcı için ev değil iş yeri.. nasıl ki biz iş yerinde canımızın istediğince kahvaltı yapamıyorsak o da yapamaz.. nasıl ki uzuuun uzun telefon görüşmesi yapamıyorsak o da yapmayacak.. biraz profesyonel olmak gerek.. ona canı çeker, bunda gözü kalır diye düşünürsek iş yapamaz zaten.. ne yani çocuk şeftali püresi yerken canı istedi diye kendisine de mi yapacak
bakıcınız boğaz tokluğuna ya da hayrınıza çalışmıyor, maaş alıyor.. isterse maaşıyla mükellef bir kahvaltı sofrası kursun kendisine.. ama eve geldiğinde mesai saati başlamış oluyor, işine odaklansın.. ciddi ciddi konuşun, ama bu kişiyle devam edebileceğinizi sanmıyorum.. kolay gelsin bakıcı zor iş..
terbiyesizlik yaptığı evdede herşeyi saklamak zorunda değilsin ki özel başka eşşalarına dokunuyor mu takıların gibi kıyafetlerin falanBunu anlatmaya çalışıyorum ona ekmek sepetine ekmek dilip koyuyoruz o gidip ekmeklikten bana alınmış poşete sarılmış ekmeği bölüp alıyor
Neden anlamamakta diretiyor insanlar ben de bunu anlamam .Evi 5 dk ilerdeymiş kahvaltısını yapıp gelsin .Hoş mu uzun uzadıya açık büfe kahvaltı yapmak görmemiş gibi .neden sız evdeykende ona baktırmaya calısıyorsunuz ve sız evdeyken neden oda evde bende buraya takıldım.
ve siz onun ettiği kahvaltıyı gozunude nasıl buyuttunuz ben anlamadım kadın acmı duracak oglene kadar şaşırdım dogrusu
Boşver cevap bile vermeyin . İnsanlar bozsun da nasıl bozarsa bozsun .Bazen bir bebeğe bile iki kişi ancak yetişiyor haberleri yok .Arkadaşım ikiz bebek baktın mı hiç ,çocuklarımla ben ilgileniyorum ama yardımcı istiyoruz yanımızda annemle
Aynen öyle demek istediğim buydu ama bazı arkadaşlar ısrarla cimri diyor banaNeden anlamamakta diretiyor insanlar ben de bunu anlamam .Evi 5 dk ilerdeymiş kahvaltısını yapıp gelsin .Hoş mu uzun uzadıya açık büfe kahvaltı yapmak görmemiş gibi .
O bebeklere ayıracağı vakti keyifle geçirme derdinde .Sizin cimriliğiniz ile ilgisi yok .Bayanların bazılarının internete girmesinin yasaklanması lazım baksanıza yapılan yorumlara saçma saçma :) :)Aynen öyle demek istediğim buydu ama bazı arkadaşlar ısrarla cimri diyor bana
terbiyesizlik yaptığı evdede herşeyi saklamak zorunda değilsin ki özel başka eşşalarına dokunuyor mu takıların gibi kıyafetlerin falanBunu anlatmaya çalışıyorum ona ekmek sepetine ekmek dilip koyuyoruz o gidip ekmeklikten bana alınmış poşete sarılmış ekmeği bölüp alıyor
ne cimrisi ya ev orası onun için iş yeri hayır kurumu değil ki çok düşmüş olur yardım edersin ama maaşıda varAynen öyle demek istediğim buydu ama bazı arkadaşlar ısrarla cimri diyor bana