Bakici ve tuhaf bir durum😒

Kadın duşmu aldı anlamadımki
Duşsuzda traş bi garip değilmi su falan tutar insan
Bi garipmiş
Acaba traş takıntısı olabilirmi sonuçta namaz kılıyo belki dikkat ediyodur

Esim emin en son uc dort gun once kullanmis ama ben emin degilim,aceleye geldi dunku kocayi posete bosaltip mi taktim,icinde bir permatik bir tane de pecete vardi,fazla bir sey yoktu.Yani o da dusuk bir ihtimal neden tekrar icine dokeyim ki
Aynen sanirim caktirmadan gozlemlemem lazim emin olabilmek icin

Tuvalette bazen uzun durulabilir

ama permatik konusundan emin olun yani sayıları tutun eşiniz çöpe atınca size mesaj atsın fln not kalsın

bakıcı kullanmışsa kesinlikle normal değil git evinde yap ne yapacaksan

Tıraş bıçağı sizin miydi? Eğer sizinse bir de izinsiz alma mevzusu var, bu da can sıkıcı.
Ben olsam üçüncü gün de yeni poşet koyardım ve takip ederdim. Yine aynısını bulursam, kadını çeker, açıkça sorardım. Üç gündür bunu buluyorum, açıklaması var mı derdim direkt.
Bir tanıdığımın yardımcısı da gizli gizli evde duş alıyormuş, ben rahatsız olurdum açıkçası.

Bizim alaturka tuvalet var orayi kullaniyoruz,kadina da demistik banyo sadece abdest almak icin tuvaleti kullanmak icin degil yani

Evet tras bicagi esimin ben kullanmiyorum zaten.Ya bugun o kadar uzun kaldi ki ben de suphelenmedim degil,ne yapiyor bu kadar zaman diye merak ettim,abdest aliyormus ama o kadar uzun surer mi bilemedim.

Kadin disardan geldiginde girip elini yuzunu yikadi,sonra giderken abdest alip cikti ama ikinci girdiginde cok uzun kaldi,hatta merak edip bakacaktim kizi emziriyordum uyusun diye o kadar uzun kalmasini garipsemedim degil.
Naber kızz, ben de dıyorum masal nerelerde :) duş mu aldı acaba ucretsız iznini sonuna kadar kullan bence canım , maddiyat zorlamıcaksa.

Evet tras bicagi esimin ben kullanmiyorum zaten.Ya bugun o kadar uzun kaldi ki ben de suphelenmedim degil,ne yapiyor bu kadar zaman diye merak ettim,abdest aliyormus ama o kadar uzun surer mi bilemedim.
Permatik kullanılıyorsa illa kıl dökülür bir yerlere. Yerlerde falan minik minik kıllar görürsünüz, banyoya iyice baksanıza bir, temizlemediyseniz. Bulursanız bilin ki tıraş ediyor bir yerlerini.

Abdest de o kadar uzun sürmez ki 5 dk ,çok ilginç .. insan başkasının evinde niye permatik kullansın ne yapabilir bir de o kadar uzun orada ..

dikkatinizi çekmişsse vardır bişey ,gözünüz üzerinde olsun poşeti değiştirip permatikleri sayabilirsiniz eğer saçma sapan bişey yapıyorsa da ilişiği kesersiniz

Bedava bulmuştur kullanmıştır şüpheli mi evet masum sebeple de yapılsa şüpheli ama ben böyle düşündüm açıkçası.Çöpe atacak kadar da umursamamış demek ki bilemedim.

Evinde banyo yok mu bu insanların ilginç dğeil mi

Evinde banyo yok mu bu insanların ilginç dğeil mi
Valla Delta hanım, normal biri elin evinde kendini tıraş eder mi sizce?
Yani hiç aklıma gelmedi benim şimdiye kadar, elin evinde banyo dolabından permatik alıp kazımak.
Konu sahibi, kadın kaç yaşlarında, bekar mı?

Kadin 37 yasinda evli

Ay ne bileyim haha insanlar değişik işte

başkasnın evinde banyo neden yapılır

permatik hele neden bu şok şok bir durum yani

ay otobüste tırnak kesen değişik insanlar vardı bööööğğğ bu gözler neler gördü

bi gün otobüsteyim neyse bi kadın bağırdı yeter be tırnak kesilir mi otobüste diye

hahaha kulaklığı çıkarttım
Bi baktım ki kadın cidden tırnak kesiyormuş , başka kadın da azarladı ağzına sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…