Bakici ve tuhaf bir durum😒

:) Benim bir arkadaşım iş yerinde kesiyordu. Var böyle özbakımını public ortamlarda yapanlar.

Bizim işyerinde bi abi de her cuma sabahı iş masasımda keserdi of Allahımmm çıt çıt o sese ınsan sinir krizi gecırıyor heryere sıcrıyor

Ay iş yerinin tuvaletinde hadi kes anlarım ama masada fln kesiyorsa böööpğ yani iğrenç
He bildiğin masada kesiyordu. Masayı da gör, çarşı gibi. Çay poşetleri, kurabiyeler falan. Bir de tırnak kestikten sonra, kurabiye ikram ediyordu millete. Tırnak parçacıklı kurabiye, enfesss

Abla lazere gondereyim seni deyin.
Kizarir bozarirsa tamamdir

Permatiklerin yerini değiştirin. Yatak odanıza çekmecede koyun. Sizinkini kullanıp kullanmadığından emin olursunuz.

Abdest konusunda bazı insanlar çok takıntılı olabiliyor. Birisi de benim babam tam son ayağı yıkayacakken bir yere takılır hoop baştan. En az 10 dakika sürer. Böyle biriyse o yüzden uzun kalmış olabilir. Yine böyle takıntılı bir kadınsa her abdest öncesi kıl tüy gibi bir rutini olabilir.

Emin olmak için önce gözlem.

Bazı insanlarda bedava bi şey gördüm kullanayım psikolojisi var, öyleyse normal değil, bence başka birileri araştırın

Kadın yanında permatik taşıyacak değil ya ya da bilmediği banyoda size ait permatiğide arayacak değil saçma yani ilk gün bulduğunuzda zaten evdeymişsiniz çocuğa birşey yapmak için getirecek olsa siz evdeyken getirip atmaz kaldı ki yapsa öyle görüne görüne sizin çöpe de atmaz

Aramasina gerek yok zaten aynanin yaninda dolabin icinde.İnsallah oyledir ben sacmaliyorumdur,zaten normal insan isi degil bu,referansi dort yildir tanidigim velim,yakiniymis cok guvenilir dedi.Bakalim simdilik gozlemleme ve kamerayla takip etme karari aldim.

Ben bazen çöpteki poşeti atıyorum ama tekrar poşet bırakmayı unutuyorum (çok nadirdir ama oldu) eşim direkt bakmadan çöpünü atıyor içine

Belki sizin de öyle oldu o zaten vardı siz poşeti alınca çıktı ortaya

Yani olgun bi kadınsa akıl eder sizin evde yapmaz yapsa da ayıp diye atmaz sanırım oraya ne bileyim
insanlar çok tuhaf artık her şeyi bekliyorum

Benim bi bakıcı vakam var,ki o olsa salonda traş olacak bi tipti
Evlerden Irak

Kamera olsun mutlaka ve gözünüzü dört açın

Habirde biri söylemiş bedavayı bulunca kullanan çok,benimki de öyleydi
Regl olunca tüm pedlerimi almıştı

Temızlık falan yapmış olabilir mi ? Kirli veya paslı olanları atmıştır falan Yani öyledir ya inşAllah öyledir takipteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…