Merhaba. Ben de bir ogretmenim. 15 yasindan beri stajla basladim. Bu işin icindeyim .Lise,universite ve 7 yillik bir calisma hayatim var. Kres,anaokulu,normal sinif,ozel ders surekli bu işin icinde olan biri olarak yaziyorum. Çocugum düstü demekki basinda durmuyorlar,demekki ilgilenmiyorlar tarzi bakis acisini yanlis buluyorum.Bunu konu sahibine degil diger mesaj yazanlara yaziyorum. cocugunuz sizinle birlikte iken hic dusmuyor mu?kardesi gozunuzun onunde hic vurmadi mi? Kaşla göz arasinda gozunuz ustunde,eliniz elinde iken bile kac defa dusmedi mi? bu siz ilgilenmediginiz,onu umursamadiginiz,sevmediginiz icin mi oldu? yoksa sadece bir kaza miydi? bunlar cocuk. ve yurumeye basladiklarindan itibaren inanilmaz hareketliler. bazen bir tane kendi cocugunuzdan sikayet ediyorsunuz. ele avuca sigmiyor. okulda,kreste ayni anda kac tane cocukla ilgileniliyor ki tek sizin cocugunuzla ilgilenilse bile bu ihtimal var. cocuklarinizi bunu goze alarak gonderin kurumlara.ufak tefek kazalar oluyor,olacak. bazen okulda, bazen evde sizin yaninizda. sevgisizlik varsa ,buyuk bir ihmal varsa tabiki ona şiddetle karsiyim.ama bunlar kucuk sorunlar.demekki basinda durmuyorlar diyen arkadasa da bir 15 tane cocuk verip basina onu koyup izlemek isterdim. bakalim ne kadar sahip cikabilecek cocuklara.