o lafından yola çıkarak değil o belki ayrı bir konu başlığı olabilirdi. Bunu bir ay kadar önce söylemişti. Bugün de oturuyorduk bebeğe kim bakacak diye sordular ben de babası dedim. Annem çok sinirlendi. Ortamdakiler de olur mu erkek çocuğa nasıl baksın kız çocuğu bir de falan dediler. Ben de merak ettim ben de mi bir tuhaflık var. Baba küçük çocuğa bakamaz mi Hangi yönlerden zorluk oluşabilir falan diye.Ay okumaz olaydım ya! akşam akşam asabımı bozdun. aile iliskilerin nasıl bilmem ama annen tırlatmış heralde.. annenin bu lafından yola çıkarak bu konuyu açtıysan sen de tırlatmışsın!
Bosanmam için bana baskı yapan tavır alan bir aile öyle bir şeye şahit olsa söylemez miydi.Kocanizi tanimiyoruz ama normal bir baba tabiki bakar. Ama annenizin yaptığı suçlamalar çok ciddi. Bu suçlamaları yapmak için bir sebebi bir kanıtı var mı onu iyice bir öğrenin. Varsa zaten ayrilirsiniz herhalde.
Çok teşekkürlerDaha ne o zaman? :) Siz de aslında her şeyin farkındasınız. Boş laflara kulak asmayın. Eşiniz ve bebeklerinizle sağlıklı ve huzurlu bir hayat diliyorum.
Baba kız çocuğuna bakamaz nasıl bir mantık yada bişey yapar bizde erkek evlatlarımıza bakarken bişey mi yapıyoruz sanki hee bazı o cinsten insanlar var ama eşinin neyini gördüde öyle diyoo lafından yola çıkarak değil o belki ayrı bir konu başlığı olabilirdi. Bunu bir ay kadar önce söylemişti. Bugün de oturuyorduk bebeğe kim bakacak diye sordular ben de babası dedim. Annem çok sinirlendi. Ortamdakiler de olur mu erkek çocuğa nasıl baksın kız çocuğu bir de falan dediler. Ben de merak ettim ben de mi bir tuhaflık var. Baba küçük çocuğa bakamaz mi Hangi yönlerden zorluk oluşabilir falan diye.
Inşallah ya. Eşimle kötü günler geçirdik bosanmanin eşiğine geldik. Bakarım ev işlerinde de yardımcı olurum dedi. Tertemiz bir sayfa açalım dedi. Ben gerçekten çok mutlu olmuştum ama illa insanın canını sıkıyorlar. Iyi bir eş olmadı diye iyi bir baba olamaz mi yaniSen işte olcaksın ve kocan sana iki kızımada ben bakarım diyo.Böyle koca böyle baba bulmuşsun.Senin için demiyorum ama laf edenlere ve annene bu söylediklerim.Iyi olupta yaranamamanın böylesi yani.Anneni dinleme canım.Babadır mis gibi bakar.Yeterki hevesli olsun,elinden gelsin.Senin için rahat olsun.
Benim fikrim de bu yönde neden bakamasin anlamıyorum. Allah bağışlasın evlatlarinizi. Ben o konuda eşime güveniyorum Benden daha sabırlı çocuklarına karşıEsinize güveniyorsaniz neden olmasin.
Ki ben kizimin altini babasina aldiriyorum, cok ama cok hassas davraniyor. Söyle diyim incinir diye silemiyor zaten büyüdü kizim. Dusta su tutuyor. Kücügü erkek olacak. Aaa ben erkek bebek bezleyemem o erkek isi diyim olur mu mesela. Ki diyorum sen kiza bakamazsan ben de erkek nasil bakiyim diyorum.
Ki zaten bizim o konuda problemimiz yok. Yurt disindayim bu konuda erkek babalar analari gibi bakimini yapiyor cocugun. Bi bizde bu erkek yapmamali kafasi. Sapiklik isteyene bedava zaten orasi ayri ama babasina da güvenmeyeceksem zaten kimseye güvenmem. Güvenmiyorum da. Ama babasina güvenmezsem zaten bosanirim. Durum böyle.
Bunu doyleyebilen anneyle bir daha görüşmezsuniz heralde. yani annenizin bunu doylemesi icin ya bu adamin boyle sapkin bir ruhu oldugunu biliyordur buna sahittir ya da tamamen ici fesattit.Ilkinde o bakmıştı. Ondan korumak için baktım diyor. Neyinden koruyacaksin dedim. Çok dövermis. Tecavüz bile eder diyor ya. Çok ağırıma gitti bu lafı
Ben de değiştirebilir diye düşünüyorum. Sonuçta karnında tasimasa bile onun canından onun kanındanAnnenizi bir kenara bırakıyorum; zira saçmalamış, kusura bakmayın.
Baba, kız çocuğun altını değiştiremez mi? Benimki nerdeyse 5 yaşında, babası her işini görüyor.
Becerikli elinden her iş gelir. Yapabileceğini düşünüyorum. Olmadı zaten mecburen ayarlayacağım birini.Biz potansiyel sapık anneler(!!!!) olarak erkek çocuklarımızın altını değiştirirken aklımıza çişi ve kakasından başka bir şey gelmiyorsa ...''normal'' bir baba da kız çocuğuna bakarken , anormal olmayan şekil e ise o şekilde bakar !
Annem bunu dese ... annemin hayatımla ilgili fikir beyan etmesini men ederdim , net .
Şimdi annenin incilerini kenara koyarsak , baba çocuk bakar . Her baba bakamaz , her annede bakamaz . Erkek ya da kadın olmaktan çok kişi ile alakalıdır .
Eşinin sorumluluk alabilecek bir adam olup olmadığını da en iyi sen bilirsin .
Sen eşini tanıyorsan böyle bir laf eden anneye artık hiç bir konuda danışma. Babası yahu babası..Akli dengesi yerinde olmayan kişilerden zaten hersey beklenir ama normalde anne kadar baba da bakabilir yani sorun olmaması lazım.Ilkinde o bakmıştı. Ondan korumak için baktım diyor. Neyinden koruyacaksin dedim. Çok dövermis. Tecavüz bile eder diyor ya. Çok ağırıma gitti bu lafı
Annendeki de nasil bir nefretmis ya.boyle suursuzca iftira atabiliyor.tecavuz bile eder ne demek.cok agir bir ithamdir bu.Iyi akşamlar. Benim İki kızım var. Biri üç yaşında diğeri dört aylık. Eşim hafta içi evde. Ben de yarım gün çalışacagim Çocuklara ben bakabilirim dedi. Çevreden erkek kız çocuğuna nasıl bakacak altını nasıl değiştirecek falan diyorlar. Annem daha kötü şeyler söylüyorlar eşimden nefret ettiği için. Burda dile getirmeye bile utanıyorum. Normalde sinirli olsa da daha bir kere el kaldırdığını görmedim kolay kolay sesini bile yükseltmez çocuklara. Sizce ne yapmalıyım . Erkek çocuk bakamaz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?