Bakıcı'dan şüphe

Okadar çok şey oluyor duyuyoruzki bana pek iyi niyet gelmedi banyo olayı nedense aklıma çok kötü şeyler geliyor

D dilzar bence de ilk iş ses kayıt cihazı olsun, güvensizliğinizi belli etmeyin, yarın cihazı koyup dinleyin derim.

Çocuğunuzu muayene ettirin

Kızlar şüphelerinizde tamamen size hak veriyorum konu sahibi bir süre takibe alsın çocuğa soru sorsun çocuklar herşeyi anlatıyor 2 yaşındaymış zaten çocuk sorulan sorulara cevap verebilecek yaşta..
Basit sorularla anlayabilirsiniz kötü bir durum olup olmadığını...
Ayrıca yanlış anlaşılmamak için kelimelerime çok dikkat ederrk yazıyorum ama şunu da açık açık yazmak istiyorum..Kendi kayınvalidem çocuk baktığı için ondan biliyorum oda çocuğu alır yıkar üstünü soyar değiştirir hemen annesinden alır almaz.Annesi çok titiz olmayan bir kadın kayınvalideme göre..Çocuğu öpemiyorum diyor kokuyor o derece..Konu sahibi sakın yanlış anlamasın sadece örnek amaçlı yazdım bunu..Belki çok titiz bir kadındır bazı insanlar çocuk büyük tuvaletini yapınca bile yıkıyor çocuğunu..tabiki bu durum onu haklı çıkarmaz hrrşeyden evvel sizin çocuğunuz ve istemediğiniz şeyleri yapmaması gerek..Keşke en baştan sınırlarınızı çizseydiniz şimdi çok daha net konuşurduk bu konuyu

Benim oğlumda biraz önce kusmuş . Bakıcı bir panik aradı demin. Konuyuda okuyunca aklıma bir sürü şey geldi.

Yarın bu işi netleştirmek lazım ama her türlü bu kadınla devam etmeyin Allah korusun kuzularımızı

açıkcası anlatıgınız seylerden hiç şüpheye düşmedim ben
sizin yanınızda sevgisini abartmasının sebebi sizin ne güzel cocugumu cok seviyor diye düşünmenizi istediği içindir..
banyo olayıda belki gercekten cocuk istedi o anda duyamadınız siz yada siz gelmeden önce istedi oda kırmak istememiş olabilir
tabi yinede tedbiri elden bırakmamak lazım

Niçin merak ettiniz ki, saat 7:00 da evden çıkıyorum en geç 13:00 de eve variyorum, bu şartlarda birçok meslek var..

Şu sebeple merak ettim,isiniz rahatsa isyerinizde bi bakici dusunebilirsiniz. Bir donem takildigim kuran kursunda bir hocanin bebegi vardi,bakici tutmustu,bakici da onunla ise geliyordu,kurs binasi genisti hoca derslerdeyken kursun muhtelif yerlerinde bebekle ilgileniyordu boylece hep goz onunde oluyordu, teneffuse ciktiginda da kendisi bebegiyle ilgileniyordu bu hoca hanim. Zaten yarim gun calisiyordu,bebegini alip eve gidiyordu. Eger isiniz boyle rahat bir seyse uygun kres bulana dek bir sureyi de boyle gecirebilirsiniz diye oneride bulunacaktim.

Başka bakıcı bulma imkanınız var mı? İçiniz kuşkuya düşmüş bir kere huzursuz olduğunuz en ufak bir şey varsa bakıcı olarak evinize almayın o kişiyi. İçiniz bir kez huzursuz olmuşsa artık rahat etmez. Bir de annelerin hisleri yanılmıyor pek.
İki çocuklu bayan bir iş arkadaşım var. Küçük bebeği bakıcıyı görünce bile sevinip kucağına gitmek için heyecanlanıyormuş. Büyük çocuğu bakıcıyı kardeşinden kıskanıyor. Bu şekilde çocuklarımı gözlemleyerek bakıcının iyi biri olduğunu anlıyorum demişti. Bence çocuğunuzun bakıcıya tavrını iyi gözlemleyin bakın ve de kamera koyun derim en azından kötü davranılma ya da ihmal varsa haberiniz olur.

Ertesi gün de evden çık sonra kapıya git ve aynı bu şekilde otur dinle. Bakalım yine banyo yaptıracak mı? Banyo sesi duyarsın aşağıya in ara telefonda ne yapıyorsunuz diye sor? Banyodan falan bahsetmezse hemen anahtarla içeri gir suç üstü yap.

Bakıcı bu arada gerçekten tacizci olabilir. Soğuk kanlı davran lütfen. Bakıcı degistirmek çocuğun psikolojisini falan da bozmaz. Zaten ogleden sonra 3 gibi eve geliyormusun. Çocuğun artık büyümüş. Bence video kameralarinin olduğu senin gün içinde izleyebildigin bir kese verebilirsin. Ya da bir süre işten izin alabilirsin. Yeni bakıcı ile devam edeceksin eve kamera taktirmalisin.

Taciz falan yok bence. Allah korusun oyle bi sey yapicak olsa neden banyoya gotursun, sonucta evde yalnizlar, bezinide bakici degistiriyor. Konu sahibini korkutmayin bence. Aglamak yok, demeside genelde tum cocuklar banyo yaparken aglar bakicida ilk defa yikayacagi icin cocugun aglayacagini dusunup o yuzden demistir. Birde bakici kadin yani hic kadinlarin pedofili oldugunu duymadim ben. Bana sorun yok gibi gorunuyor. Allah korusun oyle bi sey olsaydi siz mutlaka farkederdiniz cocugunuzun davranislarindan.

İcinizin rahat etmesi icin belirli araliklarla habersiz eve gelin yine dinleyin kapiyi iceriye girip bakin ne yaptiklarina. İnsaAllah hic bir endiseniz kalmazda emanet edebilirsiniz yavrunuzu. İcinize sinmiyorsada degistirin bakiciyi yada en guzeli kamera taktirmak

icim bir huzursuz oldu ben bezini bile baskasina actirmam kizimin manyak dolu off ya yol ver gitsin ne biliyim benim hislerim biraz kuvvetlidir kimsenin hakkinada girmek istemem ama kotu birsey hissettim yinede siz bilirsiniz

Şüphe duymakta haklısınız hiç normal bir durum değil bu..
Merak ettim bakıcinın yaşı ve eğitim düzeyi nedir?evli mi bekar mi?
Konuşması hal ve hareketleri nasıl?

ben cocugum icin aglamak yok lafini demekki daha once yaptigimiz seyde aglamiski simdi aglamak yok bu sefer diye telkin ederim.
demekki daha once bisey yapilmiski aglamis ve uyariyor simdi.
ve siz cikar cikmaz banyoyu hazirlamasi sacma geldi giderken banyo ettireyim diye soyleyebilirlirdi size..
acaba kendisi banyo edecekte ondan boyle bisey uydurdumu panikle kizmayin diye..
belkide kotu bi niyeti yoktu..iyi yada kotu bilmiyoruz.ama bu stresle kuskuyla yasanmaz.napmayi dusunuyorsunuz.

Evde internet varsa (sabit ip numarası hizmetinde olmalı) Ip kamera al odaya koy cep telefonundan izle kaydet vb...
Hem bakıcı hem hırsızlık olayları için birebirdir...Teknosalarfa haikon marka 1000 tl civarı 3-4 kameralı çok güzel bir sistem kurdurabilirsin.

sen eve dondugunde neden kapiyi dinleme ihtiyaci duydun?
Cunku icinde supheler var demekki.. bu kadin sapik olmasa bile yanlis bir bakici ve sen bunu hissetmissin cunku anneler hisseder oyuzden emin olmak istiyorsan
Eve giderken ses kayit cihazi al ve yarn kaydet..
Bence suphe yeter insana kres daha guzel kotu tecruben olmus ama umarim bunda guzel biyer bulursun.
Ayrica sana sormadan sen gider gitmez cocuga banyo yaptirmak sacma geldi.. illa sapik olmasina gerek yok...

Bence kötü niyet yoksa bile yollayın içinizde kalmasın bişeyler tedbiri elden bırakmayın ve gönderin rahatlarsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…