Bakıcı'dan şüphe

ya bende oğlumu bakıcıya verdim ve şu an içim bir hoş oldu ne demek isitediğini anladım

Ben 3 tanesini kovdum,birinin de özel hayatındaki sorunlar nedeniyle işine son verdim.bunların yüzde 90'i sorunlu kanaat ettim buna...düzgün bi okula verin, o rolcüllerle uğraşmayin artik

Ya benim aklıma acaba banyoyu kendine mi hazırlıyordu sorusu geldi. Banyo da keyif yapacaktı bence, çocuk da içerde tv izlerken burda dur ağlamak yok dedi.

Başka türlü pis bişey yapsa neden ağlamak yok desin ki?
Çocuk çıplakmış yanlış okumadıysam yani onu banyo yaptıracakmış. Offf öyle bir hale geldik ki herşeyden şüphe eder olduk. Belki kadının suçu yok belki taciz...Herşey olabilir yani,kamera koyup takip etsin bence konu sahibi

Hımmmm onu okumadım ya da anlamadım.

kamera sistemi kurdurtmana gerek yok IP li kamera al internetin vardır evde heralde yoksa eve ttnet bağlat IP li kamerayla telefondan bağlanıp konuşup ses alabilirsin bile.

3 ayda 3tane bakıcı değiştirdim. Hepsi da tanıdık ve öneri üzerineydi. Yok olmuyor arkadaş. Çocuğa bakmıyorlar. Kafaları neye göre çalışıyor ben anlamıyorum. Bir tanesi hele kızımı aç bırakmış. Hemen ayırdık yollarımızı. Ben çocuğumu sokakta bulmadım.
İçine acaba bile düştüyse devam etme onunla. Ama açık açık ne olduğunu sorsaydın. Neden yıkamak istemiş. Niye hazırlamış suyu? Rabbim korusun evlatlarımızı.
Eğer bakıcıyla devam edeceğim diyorsan, bakıcına haber verip eve kamera ve ses sistemi yerleştirebiliyorsun. Senin üzerinden cezai durumu düşüyor ondan sonra.

Ya belki de kadının günahı alıyoruz insan psikolojik olarak müdürünün,patronun un yanında kendini aktif göstermek ister sende onun isverenisin ya hani çok seviyorum gerçekten balım canim der ama bazen yorulur kafasında bişey düşünür sessiz kalır belki çocucagiz banyo dedi sonra oyuna daldı oda kendine is yarattı gel yıkayım diye oyalanmak için belki.bazen cocuklar yapmasa da biz kendimiz konuşuruz ağlamal yok kızım şimdi şunu yapıcaz süt bitti alicaz ağlamak yok gibi yani bende 27 aylik kız annesiyim yapıyorum yani

Bakıcınız kendi mi banyo yapacaktı acaba , onun için ağlama demiş olabilir.

bence evin belli basil yerlerine, ozellikle de banyoya gizli kamera yerlestirin. kucucuk, hic belli olmayan gizli kameralar var. evet gizlilige aykiri olabilir ama, soz konusu olan sizin yavrunuz ve onun guvenli oldugundan emin olmalisiniz. oradan izleyip takip edersiniz, yanlis birsey gordugunuzde aninda mudahale edersiniz. bence simdilik en iyi yol bu.

Bence sorun yok ama kadini sen taniyosun sen daha iyi bilirsin bende oglumu cok yikarim yazin terledikce rahatlasin diye yikarim huysuzlanir uyumazsa gece bile yikarim oda rahatlar uyur oyle alisti galiba kadin neden yikamak istedi bilmiyoruz biraz daha dikkatli ol eve kamera koy aniden gel kontrol et

Ya benim aklıma acaba banyoyu kendine mi hazırlıyordu sorusu geldi. Banyo da keyif yapacaktı bence, çocuk da içerde tv izlerken burda dur ağlamak yok dedi.

Başka türlü pis bişey yapsa neden ağlamak yok desin ki?
Yok kesinlikle çocuk için hazırlamış, kızımın ustu çıkmıştı, bende kendi kendime teselli ediyorum, öyle birşey yapacak olsa niye banyoda yapsın, bez alıyor sonuçta

ara ara baskınlar yap. kızınla konuş dicem ama bu yaşta sağlıklı bilgiler alamayabilirsin. kızımda 2 yaşında x kişi için vurdu diyo yada çekti diyo. ama öyle bişey yok aslında. kızım 11 aydan itibaren kreşe gidiyor. 25 aylık oldu.2.öğretmenimiz. kreşten çok öğretmen önemlidir. şükür büyük bi sıkıntı yaşamadık. ne bakıcı ne kreş 4 4 lük olamaz zaten. kontrollü gitmek gerek. ama ben kreş mi bakıcı mı tercihimi bakıcıyı kontrol etmek zor olur herkes kamera da istemez .fakat kreşte biri olmazsa dğeri görür. kamerada var. muhakkak çekinir diye tercih ettim. ve çocuğun mutlu değilse belli eder kendini.2.öğretmen dedim mesela 2.öğretmen gelene kadar ki bikça günde kızım kreşe gitmek istememişti. senin kızın bakıcıyla nası. korkar gibimi sever mi. ayrılmak istemez mi.

Pekı ya sız sımdı suanda o banyoyu hazırlasanız kızınızı götürseniz baksanız kızınız napıyor hanı nasıl desem tedırgın bı davranısı varmı
Biraz önce uyandı teyze seni hangi banyoda yikadi dedim. Götürdu, nasıl yaptı dedim gösterdi, tedirgin değildi ama amasi var iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…