ya bende oğlumu bakıcıya verdim ve şu an içim bir hoş oldu ne demek isitediğini anladımMerhabalar, benim bir kizim var iki yaşında ve bu zamana kadar üç bakıcı değiştirdi, şimdi bakan dördüncü...
Bu hanım işe başlayalı iki ay oldu, ben abartılı sevgisinden rahatsız oluyordum ama herkesin kişiliği farklı diye düşünüyordum..
Bugün büyük kizimi okula goturdum, telefonu evde unuttuğumu farkettim, döndüm ve tam yarım saat kapıda içeriyi dinledim... Ben yanındayken söylenen yavrum kuzum balım laflarinin biri bile geçmediği gibi doğru durust konuşma bile yok, televizyonda reklam açık, kızım ona bakıyor muhtemelen arada soru soruyor ona bile bir iki kelimeyle cevap veriyor... Birden su sesi geldi şaşırdım, arada da ağlamak yok tamam mı diyor kadın, ben içeri girdim. Banyo yaptırmak için hazırlamis çocuğu ama çok saçma, ben ondan böyle bir şey istemedim, daha akşam banyo yapmıştım. Ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilmiyorum... İçim sıkılıyor... Yerde miyim gökte mi belli değil...
İstedi banyoyu dedi ama yarım saat kapıda dinledim ve tutturma diye bir şey yoktu kesin olarak...
Ama bakıcı gecırıyordur herhalde kadını kapıya kadar
yoksa mantıklı
Çocuk çıplakmış yanlış okumadıysam yani onu banyo yaptıracakmış. Offf öyle bir hale geldik ki herşeyden şüphe eder olduk. Belki kadının suçu yok belki taciz...Herşey olabilir yani,kamera koyup takip etsin bence konu sahibiYa benim aklıma acaba banyoyu kendine mi hazırlıyordu sorusu geldi. Banyo da keyif yapacaktı bence, çocuk da içerde tv izlerken burda dur ağlamak yok dedi.
Başka türlü pis bişey yapsa neden ağlamak yok desin ki?
Çocuk çıplakmış yanlış okumadıysam yani onu banyo yaptıracakmış. Offf öyle bir hale geldik ki herşeyden şüphe eder olduk. Belki kadının suçu yok belki taciz...Herşey olabilir yani,kamera koyup takip etsin bence konu sahibi
"Banyo yaptırmak için hazırlamış çocuğu" yazıyor, ben onu çıplak diye anladım amaHımmmm onu okumadım ya da anlamadım.
Soymus dedi hatta sanırım"Banyo yaptırmak için hazırlamış çocuğu" yazıyor, ben onu çıplak diye anladım ama
kamera sistemi kurdurtmana gerek yok IP li kamera al internetin vardır evde heralde yoksa eve ttnet bağlat IP li kamerayla telefondan bağlanıp konuşup ses alabilirsin bile.Maalesef hiç akrabamiz yok, birini bulana kadar tez elden bir kamera sistemi kurdurmayi dusunuyorum.... Kim bakarsa baksın sonuçta buna ihtiyacım var...
Çok tesekkur ederim, tüm yorumlar için... Ama o kadar hassas bir konu ki en ufak bir ima bile insana dokunuyor, anlayışınız için çok ama çok tesekkur ederim...
Niçin merak ettiniz ki, saat 7:00 da evden çıkıyorum en geç 13:00 de eve variyorum, bu şartlarda birçok meslek var..Merak ettim,yarim gun hangi iste calisiyorsunuz acaba?
Yok kesinlikle çocuk için hazırlamış, kızımın ustu çıkmıştı, bende kendi kendime teselli ediyorum, öyle birşey yapacak olsa niye banyoda yapsın, bez alıyor sonuçtaYa benim aklıma acaba banyoyu kendine mi hazırlıyordu sorusu geldi. Banyo da keyif yapacaktı bence, çocuk da içerde tv izlerken burda dur ağlamak yok dedi.
Başka türlü pis bişey yapsa neden ağlamak yok desin ki?
Biraz önce uyandı teyze seni hangi banyoda yikadi dedim. Götürdu, nasıl yaptı dedim gösterdi, tedirgin değildi ama amasi var istePekı ya sız sımdı suanda o banyoyu hazırlasanız kızınızı götürseniz baksanız kızınız napıyor hanı nasıl desem tedırgın bı davranısı varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?