Bakıcı'dan şüphe

2 ay sonra bebeğim olacak ve 4. ayında işe gelmek zorundayım ;( umarım annemin sağlığı elverirde bakar bunu okuyunca bir an midem bulandı.. bazıları direk sizi eleştirmiş ama şartlar bazen istediğimiz gibi olmuyor.. umarım içinizi ferahlatan bir çözüm olur

Çocuklar tepki vermeyebiliyor veya dayağı haketmiştim aslında diye de düşünebiliyor söylemeyebilir
Kapıdan gelişinde çocuk bakıcısına sevgi gösterisinde bulunabilir giderken de arkasından ağlayabilir bunlar hiçbir zaman onun iyi bir bakıcı olduğunu göstermez
Yanınızdaki komşular çok iyi bakıyor diyebilir bunlarda hiç önemli olmuyor
Tek yapmanız gereken kamera kurdurmadan da olsa dinleyin
Sizi anlıyorum inşallah yoktur bişey ama bunun yolu belli emin olmak onun için yol belli
Ya kamera ya ses kayıt cihazı ile evinizi dinlemek çocuğunuz siz yokken ne yapıyor emin olmak

Kadin ise girdikten sonra taktirmak etik olmayabilir evet ama ben bakıcı başlamadan önce eve kamera koyulmasi taraftariyim.
İçine sinmedi demekki gönder ama yeni bakıcı geldiğinde kameralar zaten var olsun

çok basit. Telefonundan bile izleyebileceğin kamera sistemleri var. En ufak bir şüphe bile bence önlem almaya değer. Ben bakıcı tutacak olsam şüphelenmeyi bile beklemem. Hem ses hem kamera sistemi taktırırım herhalde. TV lerde duyuyoruz bakıcıların neler yaptıklarını. Öz annelerin bile işkence yaptığı bir devirde yaşıyoruz.

Biraz önce uyandı teyze seni hangi banyoda yikadi dedim. Götürdu, nasıl yaptı dedim gösterdi, tedirgin değildi ama amasi var iste
Kıyamam canım
yarın ıcın planın nedır bıraz kapıdan dınleyecek mısın?

canım kamerasız bir çözüm düşünme bakıcı düşünürsen.

sadece yarını dusunuyorum, bir şekilde izin almam vs lazim

Biraz önce uyandı teyze seni hangi banyoda yikadi dedim. Götürdu, nasıl yaptı dedim gösterdi, tedirgin değildi ama amasi var iste

KESİN KONUŞ BANYO YAPTIRMASIN GEREK YOK BENCE DE BARİ. AMA ŞİMDİ KADINA SAPIK DEMEK DE VEBAL ALMAKTIR. FAKAT TEDBİRLİ OLMAKTA FAYDA VAR.ESKİ BAKTIĞI YERLE KONUŞSANA.ORDADA YIKIYORMUŞMU

Kıyamam canım
yarın ıcın planın nedır bıraz kapıdan dınleyecek mısın?
Yarın için ya izin alacağim ilk saatten sonra inş verirler, vermezlerse altı yaşında bir kızım var onu bırakabilirim eve, ya da bir arkadaşa Rica edecegim, olmadı rapor alacağım kafam bir dünya

kres kres kres diyorum, hele iki yasindaki cocuga kesin kres diyorum.
iyi biline bir ye bulup krese verin bence, hem duzen ogrenit sosyallesir,
kadin tek basina evde ne yapiyor cocoulla acaba, aklim kalir benimde.

Yarın için ya izin alacağim ilk saatten sonra inş verirler, vermezlerse altı yaşında bir kızım var onu bırakabilirim eve, ya da bir arkadaşa Rica edecegim, olmadı rapor alacağım kafam bir dünya
Evdemı duracaksın yoksa kapıdanmı dınleyeceksın

yarın mutlaka işe gidecekseniz ve bu bayana bırakacaksanız eve ses kayıt cihazı bırakın en azından, etik falan anlamam böyle bir durumda, ben olsam bidaha bırakmazdım, 1 günlüğüne mecbursam da gizli kamera bile koyardım...

Ben buradan tedirgin oldum sizin olmanız çok normal.
Bu bakıcı olayına ben asla güvenemezdim sanırım.
Sırf bu yüzden bebek sahibi olunca çalışmayı düşünmüyorum

Bakıcınızı bence değiştirmeyin kamera kurmadan önce ses kayıt cihazı ile dinleyin her yerde var alın bir tane akşam alıp sabaha koyabilirsiniz eve
Çocukta bakıcı değiştirmek de travma sebebi emin olun önce

Bakın durduk yere banyo yaptırması çok mantıksız geldi bana daha fazla bi şey diyemeyeceğim ama nolur çaresine bakın bu işi

Rahatlayıp uyusun diye banyo yaptırmak istemiştir belkide. Parka götürmemek içinde yapmış olabilir ama her ne olursa olsun siz kapıdan çıktığınız gibi bunu yapmasi doğru gelmedi bana. Size sorabilirdi yada parka götür dediğinizde bugün yıkayayım suyla oynasın vs diyebilirdi.
Yerinizde olsam iyi bir kreş araştırırdım. 2 yaş uygun kreş için. Kapalı kapılar ardında bakıcı ile kalmasındansa kreşte daha güvenli olur. Bir yanlışı biri görmezse diğeri görür,bir çocuk susarsa diğeri anlatır vs. Çok iyi bakıcılar vardır muhakkak ama bakıcı konusuna sıcak bakamıyorum,güvenli bulamıyorum,suistimale çok açık bir konu.
Çocuk uyusun diye,evde serilip yatabilsin diye uyku ilacı veren mi istersin,1 tabak yemeği ısıtıp vermekten imtina edenmi dersin,oturup bütün gün tv izleyen mi dersin. Güvenemem bu gibi sebeplerden dolayı şahsen. Hepsini yaşayan tanıdıklarım var maalesef.

Yaa bu kadinin banyo yapması ne alaka? Orasihamam mi niye duş alacakmis?
ooo neler yapanlar var banyo da yapar evdeki erzağa da göz diker, kim görüyor ne yüzsüzler var maalesef.

Konu sahibi çocuģun üstünü çıkarmıştı yazmış sorduktan sonra okudum yani kendi yıkanmıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…