Kıyamam canımBiraz önce uyandı teyze seni hangi banyoda yikadi dedim. Götürdu, nasıl yaptı dedim gösterdi, tedirgin değildi ama amasi var iste
2 ay sonra bebeğim olacak ve 4. ayında işe gelmek zorundayım ;( umarım annemin sağlığı elverirde bakar bunu okuyunca bir an midem bulandı.. bazıları direk sizi eleştirmiş ama şartlar bazen istediğimiz gibi olmuyor.. umarım içinizi ferahlatan bir çözüm olur
sadece yarını dusunuyorum, bir şekilde izin almam vs lazimIceri girdiginizde bakicinin tavri nasildi? Az cok belli ederdi kendini.
Bir de bakici da olsa anne,kv de olsa emin olun sizin yaninizda daha cok sevgi gosterir ama butun gun de micmic sevgi sozleri soylememesi normal.konuyu okunca bir istismardan suphelenmedim ben. Ama emin olmadan da birakmazdim bakiciya.
O yuzden ya kapiyi dinleyin, ya iceri alet koyun, ya da kendiniz iceri saklanin.
Krese vermiyorsaniz da bakiciyi birilerinin referansi yerine aracilarla bulun, o sekilde daha guvenilir, kime gideceginiz belli suphe duyunca.
kesinlikle zaten bakıcı düşünürsem kamera şartımı söylerim.. Birde eşimin teyzesi ile aynı apartmandayız.. sağolsun çok iyidir. ona ani gitmesini vs söylerim bakalım umarım annem bakabilir.canım kamerasız bir çözüm düşünme bakıcı düşünürsen.
Biraz önce uyandı teyze seni hangi banyoda yikadi dedim. Götürdu, nasıl yaptı dedim gösterdi, tedirgin değildi ama amasi var iste
Yarın için ya izin alacağim ilk saatten sonra inş verirler, vermezlerse altı yaşında bir kızım var onu bırakabilirim eve, ya da bir arkadaşa Rica edecegim, olmadı rapor alacağım kafam bir dünyaKıyamam canım
yarın ıcın planın nedır bıraz kapıdan dınleyecek mısın?
Evdemı duracaksın yoksa kapıdanmı dınleyeceksınYarın için ya izin alacağim ilk saatten sonra inş verirler, vermezlerse altı yaşında bir kızım var onu bırakabilirim eve, ya da bir arkadaşa Rica edecegim, olmadı rapor alacağım kafam bir dünya
ooo neler yapanlar var banyo da yapar evdeki erzağa da göz diker, kim görüyor ne yüzsüzler var maalesef.Yaa bu kadinin banyo yapması ne alaka? Orasihamam mi niye duş alacakmis?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?