Benim evimde diye anlaşmadık. Babayı bağlasan evde durmaz dediler ama hep evde çok bunaldim ne yapacağımı bilmiyorum. Adam genelde odasında cuma günü bu konuyla ilgili biraz yüz göz olduk pazartesi nasıl gideceğim bilmiyorum. Eşi ağladı bırakma çocuğumu dediKendi evinde bakamazmısın çocuğa ? Tanımadığın bir adamla aynı evde kalamazsın,kalmamalısın.İşsiz de olsa senin evde olduğun zamanlarda çıksın adam dışarıya .Kabul etme bu durumu.
Kusura bakmasın ağlarsa ağlasın ...Bu arada baba madem evde o neden bakmıyor çocuğa ?Benim evimde diye anlaşmadık. Babayı bağlasan evde durmaz dediler ama hep evde çok bunaldim ne yapacağımı bilmiyorum. Adam genelde odasında cuma günü bu konuyla ilgili biraz yüz göz olduk pazartesi nasıl gideceğim bilmiyorum. Eşi ağladı bırakma çocuğumu dedi
Neden bilmiyorum ama adam hiçbir şey yapmıyor iş beklediği için mi? bende yeniyim pek anlayamadımKusura bakmasın ağlarsa ağlasın ...Bu arada baba madem evde o neden bakmıyor çocuğa ?
Adamdan herhangi bir yanlış hareket görmedim bir hafta oldu. Sadece etik bulmadığını eşimin bu durumdan rahatsız olduğunu belirtmemle adam kendini savunmaya ben namussuz değilim demeler . Yani şunu demiyor iş bekliyorum biraz idare et abla ya da şu ramazan bi çıksın zaten evde durmam ben gibi birşey demiyor. Burası benim evim ben namuslu sende nasıl istersen gibi bisey dedi ben şok oldum. Kadına verilmiş söz var ortada benim için ev taşıdı. BenimdeTabiki namusa baglayacak. Ama sen haklisin tabi
Çocuklar ikiz ve çok küçükler araçlarıda yok. 20 dk yürüme mesafesinde evBabasi is bulana kadar benim evime getirin cocugu de.
Ben size gelmeyecegim asla, siz cocugu getirirseniz bakarim, yoksa gelmem de.
Zaten neresinden tutsan uygun degil.
Tek cozum de bu bence.
Garip değil tanıdık falan olur diye bir dedim sonra baktım öneriler aynı yönde mecburen gerçeği yazdım ve konumuda düzelttim.Bir çocuğa bakmaya gidiyorum dediniz ilk mesajınizda. Son mesajınızda ikiz diyorsunuz. Evinizde bakın diyoruz
Öyle anlamamıştık diyorsunuz. Garip
Kadın biraz ezik bir tip adamın borusu ötüyor gibiİyi de adam evdeyse neden bakmiyor cocuguna,hem tek maas hem ekstra bakiciya para vermek mantikli gelmedi
Yanlis anlama konu sahibi ,tabi ki sen ekmegini kazaniyorsun da ben bu durumda ekstra masraf yapmazdim
İlle bakacaksin derlerse madem ev yakin kendi evinde bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?