- 3 Temmuz 2009
- 3.389
- 729
- 398
- Konu Sahibi kucukdunya
-
Merhabalar! Çalıştığım için bebeğime bakıcı bakıyor. Bir süredir beraberiz. Aslında baya güvendim ona. Yatak odam da dahil her yer açıktır biz evde yokken. İlk zamanlar çok fazla birşey fark etmedim. Aslında fark ettim, ama emin olamadım. İlk önce tuvalet kağıtları hızlı bir şekilde bitmeye başladı. Şimdi de küpelerimden bazıları kayıp (Altın değil). Bebeğime iyi bakıyor. Gözüm arkada kalıyor tabii, ama mecburiyetten dolayı baktırıyorum. Çalışma odasında kalemler var kalemlikte. Kalemlerin azaldığını fark ettim. Eşim de kullanmaz o kalemlerden. Eve başka giren çıkan da yok. Geçen gün denemek için çok fazla patlıcan aldım, ama saydım. Ertesi gün patlıcanların azaldığını fark ettim. Yemek yapmadığını çok iyi biliyorum. Yani bunun gibi daha bir sürü şey. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Hazirana kadar da ihtiyacım var bu kadına. Emin olamıyorum ne yapmam gerektiğine. Teşekkürler.
Eve bakicidan habersiz kamera koymamalisiniz yalniz.
Koydunuz ve tahmin ettiginiz seyi gozlerinizle gordunuz diyelim, bunu kanit olarak kullanamazsiniz. Suc cunku. Kendi eviniz de olsa bir baskasinin goruntulerini haberi olmadan kaydedemezsiniz.
Bakici tutup sen benim ozel hayatima saygisizlik ettin deyip sikayet etmeye kalksa suclu olan siz olursunuz malesef.
kamerayı haberli koysa kadın zaten dikkatli davranır ayrıca da kadın hem evden bişeyleri aşırıcak hemde gidip izinsiz beni görüntüledi diye şikayet mi edicek ona hem yüz olmaz heöde cesaret edemez o daha zararlı çıkar. kamerayı koyduktan sonra suçu yoksa bi süre sonra kamerayı kaldırır zaten
Hayir, anlatamiyorum galiba. Basbaya suc islemis olur habersiz boyle bir sey yaparsa. Elde ettigi goruntuleri de mahkemede delil olarak bile kullanamaz kanunsuz oldugu icin. Tutup dava acsa (ki olmaz boyle bir sey, ben sadece durumu anlatmak icin ornek veriyorum) hakim dikkate bile alamaz o goruntuleri.
Ayrica belki kadin tamam hirsirzlik yaptim, cezasini cekmeye de raziyim ama ev sahibi de benim goruntulerimin hesabini versin diyecek.
Bence hic hos degil. Kendisi kotu bir sey yapti diye ozel hayatina saygisizlik edilmesini hak etmez. Belki kadin soyunup dokunecek kamera karsisinda. Kadin da olsa bunu izni olmadan kimsenin gormeye hakki yoktur ki.
Ki bence konu sahibi de eve kamera yerlestirecek biri degil. Yapmayacak bunu. Kanitlamasina da luzum yok. Emin oldugu an, ki emin gibi aslinda. Isine son verebilir.
Ben yalnizca bilgisi olsun diye soyledim.
gözüyle görmediği bişeye emin olamaz kimsenin de günahını alamaz. ya iki patlıcan için kalem için mahkemelik olucak halleri yok emin olunca alır kadını karşısına söyler direk kamera koydum demesine bile gerek yok kadının haberi bile olmaz ayrıca kadın çocuğundan önemli değil ya bişeler almasından daha önemlisi çocuğa nasıl davranıyo bunu görmesi varsın kadına saygısızlık etmiş olsun çocuğunu mu düşünücek kadını mı
Merhabalar! Çalıştığım için bebeğime bakıcı bakıyor. Bir süredir beraberiz. Aslında baya güvendim ona. Yatak odam da dahil her yer açıktır biz evde yokken. İlk zamanlar çok fazla birşey fark etmedim. Aslında fark ettim, ama emin olamadım. İlk önce tuvalet kağıtları hızlı bir şekilde bitmeye başladı. Şimdi de küpelerimden bazıları kayıp (Altın değil). Bebeğime iyi bakıyor. Gözüm arkada kalıyor tabii, ama mecburiyetten dolayı baktırıyorum. Çalışma odasında kalemler var kalemlikte. Kalemlerin azaldığını fark ettim. Eşim de kullanmaz o kalemlerden. Eve başka giren çıkan da yok. Geçen gün denemek için çok fazla patlıcan aldım, ama saydım. Ertesi gün patlıcanların azaldığını fark ettim. Yemek yapmadığını çok iyi biliyorum. Yani bunun gibi daha bir sürü şey. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Hazirana kadar da ihtiyacım var bu kadına. Emin olamıyorum ne yapmam gerektiğine. Teşekkürler.
Parantez icinde belirttim mahkemeye gidecekleri icin degil, ornek olsun diye soyluyorum diye. Hala iki patlican kalem icin mahkemelik olacak halleri yok ya demissiniz. Pes!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?