bakıcınin erken çıkması ???

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Doğu ilinde görev yapıyorum memurum. Eşimle hem görevi nedeniyle hem özel sebeplerden fazla görüşme durumum yok. 8 5 çalışıyorum ve bebeğime bakan kişi haftada 2 gün 1 saat erken çıkmak istiyor. Sürekli halde . Akrabasını doktora iğneye goturecekmis.
Yani amirim sürekli haliyle izin veremiyor.
Diğer çalışanlara haksızlık olur diye.
Ne yapmalıyım. Kimsem yok.
Çocuğumu krese filan veremem çok küçük.
Sizce bakıcı haklı mı
Çok şey mi istiyorum. Bari 1 kere erken çik dedim. Asla dedi kısaca.
İzin vermezseniz beni işten alırlar diye de alttan alttan tehdit ediyor.
Bebeğim ona çok düşkün ve cok seviyor.
Kış geliyor. Tereddutlerim bunlar.
Sizce ben mi çok üstüne gidiyorum.
O 1 saat için başka bir bakıcı daha mı bulalım ne yapayım ben kafam çok karışık.
Ona da bebeğim alışık değil bilmiyorum

Son düzenleme:
Doğu ilinde görev yapıyorum memurum. Eşimle hem görevi nedeniyle hem özel sebeplerden fazla görüşme durumum yok. 8 5 çalışıyorum ve bebeğime bakan kişi haftada 2 gün 1 saat erken çıkmak istiyor. Sürekli halde . Akrabasını doktora iğneye goturecekmis.
Sizce bakıcı haklı mı
Çok şey mi istiyorum. Bari 1 kere erken çik dedim. Asla dedi kısaca

Bir fikrim yok da sadece doğacak bebeğim için çok endişeleniyorum böyle konularda.

Sizce bakıcı haklı mı
Çok şey mi istiyorum. Bari 1 kere erken çik dedim. Asla dedi kısaca

Erken çıkması sizin düzeninizi ne kadar bozuyor? Siz de erken mi çıkmak zorunda kalıyorsunuz? Müdürünüzle papaz olma aşamasına geliyor musunuz?
Bu bakıcı çıkarsa başkasını bulmanız kolay mı?

Tüm bunları ölçüp biçin.
Yerine başkasını bulabilirim derseniz erken çıktığı günler ücretinden kesinti yapabilirsiniz. Zaten o zaman izin istemekten vazgeçer.

Bakıcı haklı filan değil. Siz iş yerinize ben haftada 2 gün erken çıkmak istiyorum diyebiliyor musunuz? Kırk yılda bir insanlık hali bir durum olur, herkes hoş görür ama bu alışkanlık haline gelmemeli. Bakıcı değiştirme şansınız var mı? Vallahi yatıp kalkıp bakıcılara muhtaç olmadığım için dua edesim var. Etrafımda bakıcısı olan arkadaşlarıma bakıyorum, bakıcıların %90'ında bir arıza var.

Sonuçta memur olsa yahut fabrikada işçi olsa akrabasını doktora götürmek için her hafta 2 gün hem de Nasıl izin alsın

Arkadaşın bakıcısı vardı ne olacak cumartesi işe gitmezsin ben de o gün X yere temizliğe giderim demişti

Bakıcılar sanki anneleri gezmeye gidiyor sanıyor

Olmaz deyip kestirip atın amir izin vermez

doğu da herkesin kalabalık ailesi var, ona kadar başka biri gidebilir
baştan konuşmadıysanız
benden para kesiliyor her izin aldığım için ki 1 saat iznin için yol vs. ile 2 saat izin alıyorum benden ücreti kesiliyor bende senden almak durumunda kalacağım de belki toparlar kendini

şuyum hasta derken kendi hasta olmasın
Allah korusun çocuğa falan bulaşmasında

ohhh ne güzel dünya, ben kırk yılın başı bir erken çıkabilmek için gerile gerile izin istiyorum, kadındaki rahatlığa bak
başka bakıcı şansınız yok mu

Amirim izin vermiyor.
Yani ilk başta ok dedi ama artık sıkıntı olmaya başladı. Çünkü .
Ayrıca beni bakıcı tehdit ediyor alttan alttan.
Eğer gidemezsem beni işten alırlar diyor.
Bebeğime çok düşkünüm bunu biliyor.
Krese vs vermem bunu biliyor..
Çok soğuk bir il burası.

Amirim izin vermiyor.
Yani ilk başta ok dedi ama artık sıkıntı olmaya başladı. Çünkü .
Ayrıca beni bakıcı tehdit ediyor alttan alttan.
Eğer gidemezsem beni işten alırlar diyor.
Bebeğime çok düşkünüm bunu biliyor.
Krese vs vermem bunu biliyor..
Çok soğuk bir il burası.
Başka bakıcı bulamaz mısınız
üslubu tavrı hiç hoş değil bakıcınız bu ne böyle

Bebeğin çok da küçük değil ki senin. Yürüyordu yanlış mı hatırlıyorum? Hani yaşında falandır. Ver kreşe. Yanlış anlama, kızım 22 aylık, evde olduğum için kreşe gitmiyor ama inan ki 18 ay sonrası yetemiyorsun o çocuğa. Öğrenme hızı arttıkça tükeniyorsun. Yok aktivite bulayım, yok kitap okuyayım, yok parka gidelim. Zor tempo. Kreş araştır bence. İlla vermem diyorsan başka bakıcı bul.

Bununla gitmez.

Şu bakıcıların yarım ağızla hayır işi yapar gibi davranlarına sinir oluyorum.

Bakici haksiz.
Beni isten alirlar diye alttan alttan da size aba altindan sopa gosteriyor.

Baska birini bulursunuz. Siz arastirmaya baslayin ya da kreslerle gorusun.

Tamam o zaman yollarımızı ayırıyoruz deyin bakın nasıl tutuşur. Bu bakıcılar kendilerine muhtaç olunduğu için her fırsatı kullanmaya çalışıyor ayıp yahu.

Back
X