bakıcınin erken çıkması ???

Bakın amiriniz size nasıl olmaz diyorsa bu da aynı aslında. Önceden öyle anlastınız sonuçta. Başka bakıcı bulamam bundan memnunum derseniz aylık 50 lira daha fazla verin bari iğnesini özelde yaptırsin.

İyi de akrabasının iğnesi hiç bitmiyor mu? Yani neden sürekli eğer akrabasının sürekli bir hastalığı varsa bunu işe girmeden neden düşünmedi? Ve son olarak bu akrabasının başka kimsesi yok mu? Aklımda deli sorular gibi oldu :)

Başkası yokum imiş yakınını iğneye götürmeye. Onlar genelde kalabalık olur ailede. Ben de gorev yaptım Doğuda. Bakici bulmak zor oralarda. Madem çocuğu size bıraksın son bir saat öyle idare edin. Hangi kurumdasınız bilmiyorum ama. Mahrumiyet yeri kimsemiz YÖK filan deyin.

Doğu ilinde görev yapıyorum memurum. Eşimle hem görevi nedeniyle hem özel sebeplerden fazla görüşme durumum yok. 8 5 çalışıyorum ve bebeğime bakan kişi haftada 2 gün 1 saat erken çıkmak istiyor. Sürekli halde . Akrabasını doktora iğneye goturecekmis.
Yani amirim sürekli haliyle izin veremiyor.
Diğer çalışanlara haksızlık olur diye.
Ne yapmalıyım. Kimsem yok.
Çocuğumu krese filan veremem çok küçük.
Sizce bakıcı haklı mı
Çok şey mi istiyorum. Bari 1 kere erken çik dedim. Asla dedi kısaca.
İzin vermezseniz beni işten alırlar diye de alttan alttan tehdit ediyor.
Bebeğim ona çok düşkün ve cok seviyor.
Kış geliyor. Tereddutlerim bunlar.
Sizce ben mi çok üstüne gidiyorum.
O 1 saat için başka bir bakıcı daha mı bulalım ne yapayım ben kafam çok karışık.
Ona da bebeğim alışık değil bilmiyorum
Yalan söylüyor gibi geldi sürekli doktor iğne başka bir iş çeviriyor olmasın

Benim o zamanlar Bakici da nisan ayında çıkılan şefi. Yol verdim ben de. Yaza kadar memur abının birinin eşi baktı. Yazın boşa çıkan başka Bakici bulmuştum. Siz de memur esi ev hanımı olan yok mu Bı süre öyle baktirsanz. Sonra Da iyi bir Bakici bulursunuz.

Doğu ilinde görev yapıyorum memurum. Eşimle hem görevi nedeniyle hem özel sebeplerden fazla görüşme durumum yok. 8 5 çalışıyorum ve bebeğime bakan kişi haftada 2 gün 1 saat erken çıkmak istiyor. Sürekli halde . Akrabasını doktora iğneye goturecekmis.
Yani amirim sürekli haliyle izin veremiyor.
Diğer çalışanlara haksızlık olur diye.
Ne yapmalıyım. Kimsem yok.
Çocuğumu krese filan veremem çok küçük.
Sizce bakıcı haklı mı
Çok şey mi istiyorum. Bari 1 kere erken çik dedim. Asla dedi kısaca.
İzin vermezseniz beni işten alırlar diye de alttan alttan tehdit ediyor.
Bebeğim ona çok düşkün ve cok seviyor.
Kış geliyor. Tereddutlerim bunlar.
Sizce ben mi çok üstüne gidiyorum.
O 1 saat için başka bir bakıcı daha mı bulalım ne yapayım ben kafam çok karışık.
Ona da bebeğim alışık değil bilmiyorum
Uzun uğraşlar sonucu anne olan biri olarak yazıyorum, çalışmak zorunda olan ve çocuğu olan annelere çok üzülüyorum. Tüm samimiyetimle söylüyorum komşu olsak haftada 2 kere 1 saat ben bakarım ne olacak ki . Allah kimseye mecbur bırakmasın, herkes kendi tarafınca haklı ama siz konusu bir bebek olunca çok üzülüyorum

Peki o iğne bir saat geç yapılsa ne olur ? Hiç bi şey olmaz. Saati bi defa değişsin bir daha o bi saat geç yapılmış olsun kimseni izin sorunu olmaz. Memur her gün erken çıkamıyorsa onun da iş yeri orası çıkamaz tabi zor acil durum olmadıkça bence bunu açıkça söyleyin çıktığın günlerin maaşından da keseceğim diyin yani koyabileceğinizi anlarsa peşinizde gezip istediği olur dünyada tek bakıcı o değil

Amirim izin vermiyor.
Yani ilk başta ok dedi ama artık sıkıntı olmaya başladı. Çünkü .
Ayrıca beni bakıcı tehdit ediyor alttan alttan.
Eğer gidemezsem beni işten alırlar diyor.
Bebeğime çok düşkünüm bunu biliyor.
Krese vs vermem bunu biliyor..
Çok soğuk bir il burası.
kreşe vermezsin biliyoruz öğrendik kk olarak :)
nüyük konuşmamalıyız
önceki konuna cevap verseydin keşke yardımcı olmaya çalışıldı hep
birumutturyasamak birumutturyasamak

Back
X