bakıcının üfleyip püflemesi normal mi?

Öflemesine o kadar takilmadım ama bu bana çok anormal geldi ya. Allah taş atıyor nedir daha neler.

Ablamın kv si 7 8 yaşlarındaki yeğenime orası senin namusun demişti bi kere şoka girmiştim. Bu da o hesap

Siz varken öffleyen azarlar gibi konuşan siz yokken nasıl davranıyor bilemedim. Ben asla musade etmezdim. Tabii ki yorulabilir ama bunu yansıtamaz küçücük bebeğe. Bu onun işi. Hatıra gönüle yapmıyor.

%10000

Ben olsam kovalardim direkt. Begenmiyorsa calismasin, minicik bebege oflemek poflemek nedir

Bebisim ilkokul mezununa cocuk baktirirsan olacagi budur, acilen daha egitimli birini bul.

Bebisim ilkokul mezununa cocuk baktirirsan olacagi budur, acilen daha egitimli birini bul.
Bulamıyorum yaa. o yüzden bu kadar yüz buluyor zaten. oturduğum semt biraz şehire uzak ve pahalı bir mahalle. komşular filan bakıcılık yapacak tipler değil. başka yerde yaşayanlar da çok uzak diye gelmiyor. bu kadın apartman görevlisinin eşiydi.

Pahali mahalleyse yani Cayyolu, Yasamkent turu bir yerse orda bakici coktur kanka, parkta hic rastlamadin mi?

Pahali mahalleyse yani Cayyolu, Yasamkent turu bir yerse orda bakici coktur kanka, parkta hic rastlamadin mi?
hayır oralar değil de parkta nasıl rastlayacağım ki? başkalarının bakıcıları diyorsan evet denk geliyor ama onlar "başkalarının" bakıcı gelmezler ki.

Doğru düzgün bakıcı bulmak ne zor ya
Valla çocuğu gündüz parka götürünce ne bakıcılar, ne olaylar görüyorum. Bazen karar veriyorum şu çocuğun annesini görür görmez konuşacağım diye hatta. Demem o ki dikkatli olmaya çalışın, mutlaka kamera koyun.

Kesinlikle bakiciyi değiştirin. Açıkçası tepkileri bana normal gelmedi.

Kesinlikle normal değil

Beğenmiyorsa çalışmasın

Ofise döndüğünüzde eve kamera taktırın, bakıcıya da haber verin. Başka türlü zaten bence bırakılmamalı. İşine gelmiyorsa çıkar zaten.

Öf pöf dediğinde bi hayırdır diyin - hatta hemen şimdi işi bırakabılırsın die de gözdağı verin eve de sesli kamera yerlestırın ofise gitmeden evvel

Ayrıca da profesyonel davranmamışsınız belli ki çok yüz vermıssınız ki karşınıza gecıp çocuk yetiştirme şeklinize laf edip telefonda gördüklerinle konuşma gibisinden sizi ekran annesi gibi şekillendirmeye çalışmış

Net olsun tavrınız benım çocuğuma cahil cahil şeyler öğretme dolu yağıyor Allah tas yagdıırmıyor die vurgulayın . Allah ı tepemize taş yağdıran gibi tanıtmasın. Profesyonel işveren gibi davranmazsanız karsınızdakinden de profesyonellik bekleyemezsiniz

Haftada 4 gun 4 saat mi çalışıyor 2 saat siz parka götürüyorsunuz 2 saat uyuyor bakıcı napıyor ?
30 bin sadece haftada 4 gun 4 saat için mi veriyorsunuz ? Ev işlerine de yardım ediyor mu ?
Normalde ev işlerine de yardım edecek şekilde anlaştık ama bebek büyüdükçe daha çok ilgi istediği için son 3 aydır ev işi yapmıyor. Çocuğum kıyafetlerini makineye atıyor katlıyor ve bebişin yemeğini yapıyor sadece.

Net bir tavırla sizle yeniden konuşalım ben bu durumdan memnun değilim sadece sizin memnun olduğunuz tek taraflı bi calısma olamaz huzursuzum diyip konuşun. işe başlamadan yeni bakıcıya bakarsınız en azından . paranızla çocuğunuzu cahilleştirecek birine bırakmayın insanlar çocukları sosyallessın die para döküyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…