Hangi semtte oldugunuzu yazin isterseniz belki birileri guvenilir bakici söyler? Bu kadarcik ise 30bine baskalarini da bulursunuz.5-6 ay oldu
Siz sevmek için alıyorsunuz sadece bebeği yoksa bakıcıda demi doğru anladım. İşe başlamadan iki ay önce bu u yaosanız yeterliydi. Beş altı ay çok uzun değil mi bebeğinizle ilgilenememiş olmuşsunuz bu durumda. Bebeğime annem öflese p8flese bırakmam birdaha siz bakıcı gider diye ses etmemişsiniz. Anne Bebek bağınız mı zayıf anlamadım. Biraz ilginç geldi ama bana şahsen.5-6 ay oldu
Siz sevmek için alıyorsunuz sadece bebeği yoksa bakıcıda demi doğru anladım. İşe başlamadan iki ay önce bu u yaosanız yeterliydi. Beş altı ay çok uzun değil mi bebeğinizle ilgilenememiş olmuşsunuz bu durumda. Bebeğime annem öflese p8flese bırakmam birdaha siz bakıcı gider diye ses etmemişsiniz. Anne Bebek bağınız mı zayıf anlamadım. Biraz ilginç geldi ama bana şahsen.
?Siz sevmek için alıyorsunuz sadece bebeği yoksa bakıcıda demi doğru anladım. İşe başlamadan iki ay önce bu u yaosanız yeterliydi. Beş altı ay çok uzun değil mi bebeğinizle ilgilenememiş olmuşsunuz bu durumda. Bebeğime annem öflese p8flese bırakmam birdaha siz bakıcı gider diye ses etmemişsiniz. Anne Bebek bağınız mı zayıf anlamadım. Biraz ilginç geldi ama bana şahsen.
haftada 4 gün amaHaftada 4 yarım güne 30 bin mi veriyorsunuz cidden?
Sizi üzmek istemem de, muhtemelen yolunacak kaz olarak görüyor sizi bu bakıcı
her zaman böyle düşüncesizce mi konuşursunuz yoksa sanal ortamda diye mi ilk aklınıza geleni yazmakta beis görmüyorsunuz?Siz sevmek için alıyorsunuz sadece bebeği yoksa bakıcıda demi doğru anladım. İşe başlamadan iki ay önce bu u yaosanız yeterliydi. Beş altı ay çok uzun değil mi bebeğinizle ilgilenememiş olmuşsunuz bu durumda. Bebeğime annem öflese p8flese bırakmam birdaha siz bakıcı gider diye ses etmemişsiniz. Anne Bebek bağınız mı zayıf anlamadım. Biraz ilginç geldi ama bana şahsen.
İşe başlamamıski?
ne dediğinizi okudunuz mu siz göndermeden önce acaba?
bebek zaten 8 aylık 5-6 aydır bakıcı var, yani zaten doğum izni bitmiş hemen çalışmaya başlamış kadın sanki 1 sene ücretsiz izin kullanmış da bakıcı bulmamış, ya da işe başlamadan alıştırma yapacak vakti mi olmuş kadının? işe başlamadan 2 ay önce neyi yapacaktı? daha kırkı çıkmamış oluyor çocuğun....
uzun olan 5-6 ay ne? ne için uzun? doğum izni bitmiş çalışmaya başlamış kadın işte. gün içinde parka da kendisi götürüyormuş daha nasıl ilgilensin, öneriniz nedir? çalışan anneler gün içinde nasıl ilgilenebilir mesela çocuğuyla? bu kadın yine iyi evden çalışıyor emziriyor parka götürüyor, gün içinde kucaklıyor. daha ne yapsın bir yandan çalışırken?
bakıcı gider diye ses etmiyor evet. çünkü bakıcı bulamıyor. daha önce de konu açmıştı. varsa bildiğiniz bir bakıcı bulma alternatifi onu önerseniz keşke
çünkü semti ters kalıyormuş, bulamıyormuş, çevresi tanıdığı yok. ne yapsın kadın mesela?
Kadın evde homeoffice çalışıyor. Ofiste çalışmaya başlayacak.İşe başlamamıski
.evdeyim diyor. Ben evdeyken of pof diyor ise başlayınca ne olur acaba diyor
Ne bileyim hanımefendi. Düzgün devlet kreşi olsaydı da Avrupa gibi güzelce emanet edebilseydi. İlkede zor zaten kadın olmak çocuk olmaz. Ben nasıl tavsiye vereyim buna. Ha yine de bebek için kötü. El mahkum diye ona emanet etmek doğru değil.İşe başlamamıski
Onu bilmiyordum o durumda evet bakıcı lazım.Kadın evde homeoffice çalışıyor. Ofiste çalışmaya başlayacak.
konuyu bu kadar anlamadınız madem (ki bu kadar olur yani! bu kadın neyin molasını veriyor acaba?)İşe başlamamıski
Tamam da yine saçma. Bu kadını bebekle bırakmak. Acilen bakıcı bulması lazım.konuyu bu kadar anlamadınız madem (ki bu kadar olur yani! bu kadın neyin molasını veriyor acaba?)
en azından bi sorun değil mi, siz evde misiniz çalışıyor musunuz, anlamadım vs. diye...o kadar büyük büyük ithamlar yapmadan.
Bu kısmı kaçırmışım. Yine de haftada 4 güne ve özellikle öfflemeli püfflemeli bakmaya 30 bini fazla buluyorum.9.30-17.30 arasında bebeğime bakıyor demi
tabiiki fazlaBu kısmı kaçırmışım. Yine de haftada 4 güne ve özellikle öfflemeli püfflemeli bakmaya 30 bini fazla buluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?