bakıcının üfleyip püflemesi normal mi?

Bence birazcık daha araştırın daha iyi koşullarda bir bakıcı bulabilir misiniz diye. Nasıl araştırılıyor bilmiyorum ama en azından birkaç alternatif oluşturmadan yolları ayırmayın hemen

Konuşun. İçinizde dert olarak kalacağına paylaşın, rahatlayın.

Anne olarak hissiyatlarınız rahatsızlık duyuyorsa tereddüt etmeden baska bakıcı arayısına gırın...İçinize sineni bulana kadar devam..Zorlamayın..Şahsen ben baskasının cocuguna bakmaya gıtmıs olsam (empati kuruyorum) asla öf pöf demem..O benim işimdir..Ona göre davranırım..

ahh bakıcı vahh bakıcı
başkasını bulamayacağınızı hissettiği için yapıyor bunları
öffleyip pöfffleyemez kusura bakmasın
N Nurpnrr gizli kamera demiş sakın yapmayın öyle bişey kanunen yasak.. arkadaş bilmiyor olabilir

kamera koyup haberdar etmelisiniz
ama şimdi de kamera koysanız alınır bana güvenmiyor musun der

Onu ikna etmek zorunda değilsiniz ben böyle yetiştirmek istiyorum deyip kesip atacaksınız. Kadın iyice hâkimiyetini kurmuş neden bi kadar hoş görülü ve savunmasızsınız?

Onu ikna etmek zorunda değilsiniz ben böyle yetiştirmek istiyorum deyip kesip atacaksınız. Kadın iyice hâkimiyetini kurmuş neden bi kadar hoş görülü ve savunmasızsınız?
çünkü başka bakıcı bulamıyorum o yüzden kovamıyorum. zaten evdeyim diye çok abartı bir şey yapamaz ama çocuğa karşı yüzünü assa bile benim canım sıkılıyor belki normaldir o kadarını yapması ama rahatsız oluyorum.

evet haber verip koyarım ama çok alınır bence.

Gitsin başka tarafta üflesin ama çocuğa niye üflüyor ki , para alıyorsa üflemesin. Eğer çok yoruluyorsa işinden memnun değilse talep ettiği bi şey varsa konuşarak çözsün

elin körü deseydin anasını satayım

Ne zamandır bu bakıcı ile çalışıyorsunuz?

hayır, kendi güvenliğiniz için evinize yerleştirdiğiniz kameranın yasak bir yanı yok. kamusal alanda geçerli sizin dediğiniz durum.

Eve kamera taktirmadan çalışmaya başlama. Ona da söyle görüntü ve ses kaydı yapacgm de gün içinde ozledgm için.
Bence konusmalsn ama güzel dille anlat hoslanmadgn şeyleri ona da sor senin de hoşuna gitmeyen farklı yapmami bekledgn şeyler var mı de

hayır, kendi güvenliğiniz için evinize yerleştirdiğiniz kameranın yasak bir yanı yok. kamusal alanda geçerli sizin dediğiniz durum.
valla bakıcı varken bende n işi iyi nilenler sıkı sıkı tembih ederdi kamera görünür yerlerde olsun bakıcı bilsin vs diye

Ben dahi ordaykan çocuğuma off poff eden birine asla guvenemem arkamı dönüp yalnız biraktigim vakit belki cimcim atıp hafif etlerini sıkıyor belki tokat atiyor . İşten cikartirdim kesinlikle .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…