bakıcının üfleyip püflemesi normal mi?

Aslında cayyolu ümitköy tarafı en zengin muhitlerdir ama uzak diyorsanız incek Gölbaşı tarafı sanırım. Oralar gerçekten uzak kalıyor maalesef. Yine de benim arkadaşlarım sizin şartlardan daha iyi şartlarda bakıcı buluyorlar. Siz güvendim diye bu kadına biraz fazla bel bağladınız ama bence araştırmayı biraz daha ciddi devam ettirin. En cahil bakicidan bile Allah taş yağdırıyor lafı duymak zor yani

Annesi olarak bunları siz yapsaniz çok normal derdim ama o bunun için para alıyor.gerci söyleseniz size tavır alır siz yokken yine yapar

hayır oralar değil de parkta nasıl rastlayacağım ki? başkalarının bakıcıları diyorsan evet denk geliyor ama onlar "başkalarının" bakıcı gelmezler ki.
Parka boşta olan, iş arayan bakıcılar da geliyorlar, hem de öyle bir performansla çocuklarla oynuyorlar ki allah allah konum kadıköy.

Ablamin ilk bakicisi böyle tembel tipdi. Öff pöff suratsiz. Temizlige baska kadin geliyordu. O ablama cocuklarla dogru düzgün ilgilenmedigini ve daha cok telefonda takildigini söyledi. Isine son verdiler. Ondan sonra gelen cok iyidi. Cocuklarla hala görüsüyor baska yerde calistigi halde. Sizin bakiciyi (aslinda bakici degil) gözüm tutmadi

Ağır cahil ve bence kötü.. Bana sağlıklı biri gibi gelmedi. Korkutarak sindirecek bir tipe benziyor.

Kesinlikle çocuğuma öfff üfff diyecek bir kadına çocuk baktırmam. Siz evdeyken böyle yapıyorsa tek kalsalar napar kim bilir.
Siz evdesiniz diye yalandan bile olsa çok daha iyi bakacak birilerini bulabilirsiniz. Verdiğiniz para da yüksekti.

Çok mu genç, çocuk büyütmüş birisine bakın bence.
Benden 10 yaş büyük ve iki çocuğu var.
Anneanne babaanne yok mu? Varsa 1 sene de bakıcı varken yanlarında bir büyük kalsın. Sonra 2 - 2.5 yaş civarı alan kreşler var o zaman da öyle çözüm bulursunuz.

Zor gerçekten evlat herkese emanet edilemiyor.
Maalesef uzakta anneanne ve babaanne

Sonuna kadar okumadan bile o bakiciyi degistirin, net!
Senin derdin ne ya demis bide uflemesi bile anormalken. Çünkü sizin yaninizda ufleyen siz yokken ne yapar bilemezsiniz yazacaktim ki zaten senin derdin ne yaaa diyen bakici fiziksel siddet meyillidir diye dusunurum. Kimsenin ekmeginle oynamak istemiyorum ama cocugunuzu riske atmamalisiniz bence
.

benim bakıcı fobim vardı,bu konuları okuyunca geriliyorum. bebek büyüdükçe hareketlendikçe dozu arttıracak, lütfen kurtulun, Allah bir kolaylık versin inşallah

Çok kilolu ise kendine göre iş bulsun, siz sanki yalvardınız o da kıramadı sizi de lütfetti gibi olmuş.
Valla bizde de var, 60 yaşında üstelik. Öf pöff duymadım bugüne kadar. Bence ağırlığınızı koymanın vakti gelmiş geçiyor. Bebeğinizin bilinçaltı ile oynamasına izin vermeyin. Onun annesi sizsiniz. Tek otorite sizsiniz hatta, ezdirmeyin kendinizi. Bu bebek büyüyünce yürüyecek, koşacak. İnşallah of pof bağırıp azarlamaya dönüşmez.

Devlet küçük çocuklar için kreş açsa böyle anneler haldır haldır bakıcı aramayacak. Avrupa'da zenginler bakıcıya veriyor, bizde yokluktan orta gelirle böyle tiplere katlanıyorsunuz.
Var zaten 0-24 ay kreşleri hatta staj yaptığım bir fabrikada iş yeri karşılıyordu aylık 30 binden ucuzdur o kreşler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…