Görümceleri vargetirmezse onun çocuğuna kim bakacak bende bunu dert ettim şimdi
Amin canım amin anne olmak hele çalışan anne olmak çok zor çokbende bakıcı ile devam ediyorum inan öyle zorki hergün işe git aklın sürekli çocuğunda.Valla yaşlandım stresten.Rabbim herkese yardımcısı olsun
Ama olmaz işte öyle iyisini yapıyorsun bende evdeyken genelde tv yi kapatırım.kadına diyordum ki abla televizyon izlemesin bana verdiği cevap aynen şu izlemezse ortalığı dağıtıyor( ay delirdim resmen ya dağıtsın ev benim temizliği yapan da ben sana mı dert kadına bak ya oğlumı tv manyağı yapmış ne zaman görüntü lü arasam tv izliyor du hep
Şimdi aradım ve olmayacağını söyledim.o da ben kızımı da getir me şartıyla kabul ettim 1000 tl çok az diyor bir hafta dene dedi olmaz dedim benim fazla vaktim yok .ikimiz in de çocukları küçük olmaz dedim .ama pek anlamadı ben denedi m oluyor dedi olmaz dedi m yine de çocuklar kavga eder seninki kıskanır benim ki üzülür ikimizde sıkınto yaşarız en iyisi başka iş bak dedim onaCok iyi anlaştığini var sayalim size de bir sorun yansitmadiklarini varsayalım
Ama bu kadının çocuğu da kucuk hastalanacak ve size gelmekten sıkilacak
Bence hayir diyin agrisiz basiniza dert almayin
Aynen canım olmayacağını söyledim kendisnineDemek istediğim tek çocuğa bakarken bile çocuk bakımı sabır ister.
İki çocuğa daimi bakmak kolay değildir. Bir yerden sonra herkes kolay yolu seçer.
Çoçuğunuzun arkadaşa ihtiyacı var, doğru, ama bu şekilde olmaz.
Daha profesyonel iş yapacak birine bakının
Bence kesinlikle kızı olmaz benimde yegenim var hep oglumu gorunce alttan alttan dürtuyo alısır diye beklemeyin bence kardeş kardeşe bile yeri geliyo yapiyo paranızla rezil olmayın derim çocuk bunlar Mutlaka kavga edecekler çünküSelam kızlar konumu okuyan bilir şu an bakıcı aramaktayim.dün birini buldum ve görüşmeye çağırdım.kadın iki buçuk yaşında ki kızını da getirmek istiyor sizce izin vermeli miyim ?çünkü bana çok da mantıklı gelmedi kızı oğlumu itti falanbaşta olur oğlumla oynar diye düşündüm oğlum sevindide kızı görünce ama kız oğluma öyle yapınca tedirgin oldum.kadın genç kafam karıştı ne diyor sunuz bu konuda hanımlar ?
Aradım kabul etmeyeceğimi söyledim canım o da kızımı getirmezsem olmaz dedi olmaz yanıBence kesinlikle kızı olmaz benimde yegenim var hep oglumu gorunce alttan alttan dürtuyo alısır diye beklemeyin bence kardeş kardeşe bile yeri geliyo yapiyo paranızla rezil olmayın derim çocuk bunlar Mutlaka kavga edecekler çünkü
Yolu da verecektim yemeği de ben de zaten sabah ve öğlen ama olmaz sa bende son çare istifa ederim olur biterCalismaya Bence tek sorun cocuksa, kadin icinize sindiyse kabul edin.
1000 tl 11.5 saat calisma icin cok az. Yolu da koy. 12 saat en az. Kim kabul eder ki?
En iyisi bence deAradım kabul etmeyeceğimi söyledim canım o da kızımı getirmezsem olmaz dedi olmaz yanı
en hayırlısıŞimdi aradım ve olmayacağını söyledim.o da ben kızımı da getir me şartıyla kabul ettim 1000 tl çok az diyor bir hafta dene dedi olmaz dedim benim fazla vaktim yok .ikimiz in de çocukları küçük olmaz dedim .ama pek anlamadı ben denedi m oluyor dedi olmaz dedi m yine de çocuklar kavga eder seninki kıskanır benim ki üzülür ikimizde sıkınto yaşarız en iyisi başka iş bak dedim ona
Yaa emin ol tek derdi evin dağınıklığıdır(!) Çok çakal bunlar ya, aklınca seni kandırıyorAma olmaz işte öyle iyisini yapıyorsun bende evdeyken genelde tv yi kapatırım.kadına diyordum ki abla televizyon izlemesin bana verdiği cevap aynen şu izlemezse ortalığı dağıtıyor( ay delirdim resmen ya dağıtsın ev benim temizliği yapan da ben sana mı dert kadına bak ya oğlumı tv manyağı yapmış ne zaman görüntü lü arasam tv izliyor du hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?