Bakıcıya kızını getirmesine müsaade etmeli miyim?

bende bakıcı ile devam ediyorum inan öyle zorki hergün işe git aklın sürekli çocuğunda.Valla yaşlandım stresten.Rabbim herkese yardımcısı olsun

Cok iyi anlaştığini var sayalim size de bir sorun yansitmadiklarini varsayalım
Ama bu kadının çocuğu da kucuk hastalanacak ve size gelmekten sıkilacak
Bence hayir diyin agrisiz basiniza dert almayin

Demek istediğim tek çocuğa bakarken bile çocuk bakımı sabır ister.
İki çocuğa daimi bakmak kolay değildir. Bir yerden sonra herkes kolay yolu seçer.
Çoçuğunuzun arkadaşa ihtiyacı var, doğru, ama bu şekilde olmaz.
Daha profesyonel iş yapacak birine bakının

Cok iyi anlaştığini var sayalim size de bir sorun yansitmadiklarini varsayalım
Ama bu kadının çocuğu da kucuk hastalanacak ve size gelmekten sıkilacak
Bence hayir diyin agrisiz basiniza dert almayin
Şimdi aradım ve olmayacağını söyledim.o da ben kızımı da getir me şartıyla kabul ettim 1000 tl çok az diyor bir hafta dene dedi olmaz dedim benim fazla vaktim yok .ikimiz in de çocukları küçük olmaz dedim .ama pek anlamadı ben denedi m oluyor dedi olmaz dedi m yine de çocuklar kavga eder seninki kıskanır benim ki üzülür ikimizde sıkınto yaşarız en iyisi başka iş bak dedim ona

Aynen canım olmayacağını söyledim kendisnine

Bence kesinlikle kızı olmaz benimde yegenim var hep oglumu gorunce alttan alttan dürtuyo alısır diye beklemeyin bence kardeş kardeşe bile yeri geliyo yapiyo paranızla rezil olmayın derim çocuk bunlar Mutlaka kavga edecekler çünkü

Aradım kabul etmeyeceğimi söyledim canım o da kızımı getirmezsem olmaz dedi olmaz yanı

Calismaya Bence tek sorun cocuksa, kadin icinize sindiyse kabul edin.

1000 tl 11.5 saat calisma icin cok az. Yolu da koy. 12 saat en az. Kim kabul eder ki?

Yeğenimi zamanında 2 çocuklu kadın bakmıştı akrabamız.

Çocuk ne de olsa bakıcıya alışıyor.
kendi evladı da annesini kıskanıyor doğal olarak

Sonuç olarak yiğenim aşırı kıskanç benim dediğim olsun diyen herşeye ağlayan biri oldu.

en hayırlısı
ah canım yanlış anlama 1000 tl yi gerçekten az buluyorlar
ben 1500 veriyorum ama nasıl birde bana sor

Allah hepimizin yardımcısı olsun

Yaa emin ol tek derdi evin dağınıklığıdır(!) Çok çakal bunlar ya, aklınca seni kandırıyor

Benim arkadaşım da bosanmak uzereyken cocuk bakiciligi yapmıştı, yanında da kendi çocuğunu götürürdü. Bilmiyorum bir sıkıntı yaşadı mı ama bu da bir çözüm yolu. Kadın kendi çocuğunu kreşe mı versin?
Ben olsam kabul ederdim. Abla kardeş gibi oynarlar, çocuğa da yarari olur. tek başına kuleleri dik, legolari boz...çocuk da sıkılır bütün gün arkadassiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…