Bakıcıya kızını getirmesine müsaade etmeli miyim?

Yanımda iteklediyse devamında kafasına oyuncak falan fırlaracaktır ileri süreçte yüksek bir yerden itse uyurken ağzına bir şey koysa falan ((ay düşünmek bile istemiyorum

Kuzenimin cocuklari da 2.5 yaslarinda ... biri pencereden sarkiyordu yemek yerken ..hemen kosup mudahale ettim ...ikisi yapmaya kalksa hangisini cekecektim..ikisi de inat

Yanımda iteklediyse devamında kafasına oyuncak falan fırlaracaktır ileri süreçte yüksek bir yerden itse uyurken ağzına bir şey koysa falan ((ay düşünmek bile istemiyorum
Hiç vurmasa itmese bile "o benim anneeeem sen sarılma " dediğini düşünün.Ben bakılan çocuğun 5 yaşında (anasınıfı sonrası gidiyordu bakiciya),bakicinin çocuğunun 2.5 yaşında olduğu örneği bile gördüm.Bakicinin çocuğunda gerileme,kekeleme ve öfke nöbetleri başlayınca bakıcı bıraktı işi.

Aynen canım tabi ki önce kendi çocuğu gelecek hep

Çok normal tepkiler çocuk için annesini babası ve kardeşi ile bile paylaşamazken başka evde başka çocuk imkânı yok

Canım kadının cuma günü işine son verdim 3 gündür evdeyim ben bakıyor um oğlum a .başkasını arıyorum şu an ama güvenmiyorumda kimseye

Kendi çocuğu çok küçük ona mı bakacak sizinkine mi. İkisi bir arada mümkün değil. Ayrıca çocuklar arasında olası bir tartışma itip kakma durumunda elbette ki kendi kuzunu kayırır hoş olmayan şeyler yaşanabilir.

Bu kadın iş yapamaya geliyo çocuğunun ne işi var kıskançlık yapıp çocuğunuza zarar verebilir tabiki gelmesin.
Yarım saat içinde yaptı yapacağını walla oğlumun oyuncaklarını elinden aldı vermedi. Oğlum onun çorabı na dokundu diye itti oğlum yere düştü

Kaç yaşında sizin cocugunuz

Çocugum yok ama ins bigün olursa bakıcıya vermemek için tüm şartlarımı zorlarım gibi geliyor.
Temizlik için bi kadın çağırmıştım eve öncesinde tanıdığım güleryüzlü tatlı bi kadındı.temizliğe bakıcılığını yaptığı çocukla birlikte gelmişti çok şaşırmıştım eminim o çocugun annesinin haberi bile yoktu.çocuk nasıl sessiz uslu,kadın sürekli çocuga askım canım die konuşuyordu sonra çocuk kadından ısrarla bişey istemişti kadın gözlerini kocaman açıp bi kızdı çocuk yine sus pus oldu çocugu nasıl baskılamışsa artık.öyle üzüldüm ki o anda,kadının temizliğini yarım bıraktırıp göndermiştim.Allah ii insanlarla karşılaştırsın herkesi.

Aminnnn canım amin rabbim tüm çocuklu annelere bol para versin de böyle şeyler hiç olmasa keşke (bende önceki bakıcınn oğluma benzer şekilde davrandığını düşünüyordum çünkü oğlum kadını görünce ağlıyor gitmek istemiyordu ve son zamanlarda sürekli kabız oluyordu sanırım oğlum korkudan kakasıno da yapamıyordu hafta sonundan bu yana evdeyüm kadını işten çıkardım ve oğlum iki gündw göbek yaptı resmen kakasını da çok rahat yapıyor bilmiyorum güvenim de kalmadı kimseye bebeğim benim canım rabbim bol para verse de okul çağına kadar en azından kendim bakabilseydim ((

Canım benim ya yazık gerçekten çocuğa travma yaşatmış resmen.ne iş yapıyosunuz bilmiyorum ama keşke ailenize yakın yere tayin isteyebilseniz.

Olmaz.
İki çocuğum var, 3 yaş ve 1 yaş.
Kendim bakıyorum, kendi çocuklarım, benim bile çileden çıktığım anlar oluyor.
Bazen odaya girip yastık falan ısırıyorum.
Ki sinirlenme konusundan kendimden daha kontrollü az kişi gördüm. Sabırlıyımdır.
Sabah neredeyse 2 saat çizgi film diye ağlayan oğluma henüz izleyemeyeceğini, 35milyon 583bin kere aynı cümlelerle tekrarlayarak, sakinleştirmeye çalışarak, sarılarak anlatmaya çalıştım.
9.40 dan 12 ye kadar.
Halbuki ona çizgi film açıp yanına da küçüğü oturtsam, ben de ayaklarımı uzatıp dinlensem de şu baş agrısı ile kalmasam herkes daha mutlu olurmuş :)

Canım benim ya yazık gerçekten çocuğa travma yaşatmış resmen.ne iş yapıyosunuz bilmiyorum ama keşke ailenize yakın yere tayin isteyebilseniz.
Gümrük müşavir yardımcısıyım canım aileme uzak gitmek istersem bir sürü taşınma masrafı falan olacak çok zor

Ama olmaz işte öyle iyisini yapıyorsun bende evdeyken genelde tv yi kapatırım.kadına diyordum ki abla televizyon izlemesin bana verdiği cevap aynen şu izlemezse ortalığı dağıtıyor ( ay delirdim resmen ya dağıtsın ev benim temizliği yapan da ben sana mı dert kadına bak ya oğlumı tv manyağı yapmış ne zaman görüntü lü arasam tv izliyor du hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…