• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcıya teklif ettiğim ücret içime dert oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şartlar çok iyi değil mi
3,5’a memurluk yapmaktansa bence çocuklarınıza siz kendiniz bakın.
Bebege ne iciriyosunuz aynısından istiyorm
Valla cok ciddiyim
4 saat uyuyan bebe nedir ya🤦🏻‍♀️
Ay herseyi gecitm arada uyandırıp besleyin bari,bakımsız kalcak cocuk🤷🏻‍♀️
Milletteki kurma bebek anacım masallah🤷🏻‍♀️
Uyku düzeni öyle doğduğundan beri gece sürekli uyanır gündüz uyur..

Haftanın beş günü nasıl bi çalışma acaba bu insaf olacak.. Evmde akşama istediğini yiyecek çoçuklarımla oynayacak bebek öğlen dört saat uyuyor abla okulda oluyor.. Bebek beşte kalkıyor ve ben eve gelmiş oluyorm abla ise okulda olacak halaaaaa
Olur mu sonuçta çalışıyor.
Çocuk bakmanın en az dışarıda yapılan bir iş kadar yorucu ve kıymetli olduğunu düşünüyorum. Ve o iki çocuğa bakacak.
Ben 14 aylık tek bir bebekle akşama kadar uyuduğu saatler dışında boş kalmıyorum.
Bence siz de kıymet verin bakıcınıza yaptığı zahmetli iş için ve bunu hissettirin.
O zaman iş şartları daha konforlu herkese sen az para hak ediyorsun diyelim yaptığı iş ne olursa olsun, olmaz ki böyle.

Olur mu sonuçta çalışıyor.
Çocuk bakmanın en az dışarıda yapılan bir iş kadar yorucu ve kıymetli olduğunu düşünüyorum. Ve o iki çocuğa bakacak.
Ben 14 aylık tek bir bebekle akşama kadar uyuduğu saatler dıboş kalmıyorum.
Bence siz de kıymet verin bakıcınıza yaptığı zahmetli iş için ve bunu hissettirin.
O zaman iş şartları daha konforlu herkese sen az para hak ediyorsun diyelim yaptığı iş ne olursa olsun, olmaz ki böyle.
Ya ben zaten kıymet veriyorum dedim ya burdakiler ya beni anlamak istemiyor ya da can sıkıntısından stres topu arıyor güzel yorum yapanları tenzih ediyorm.. Ama ben üç bin bakıcıya verip kendim ne yapacapım acaba

Valla can sıkıcı olur polemik olur diye yorumlara bakmadan direk kendi yorumumu yapıyorum.

Doğuda 15 bin nufuslu ilçede haftanın 5 günü 8-15 çalışan arkadaşım 1 çocuğu için 1500 veriyordu sene 2016.

170 bin nüfuslu yerde nasıl böyle fazla diyorsunuz anlamadım. Valla vicdan meselesi ben böyle şeyleri şok olarak okuyorum.

2 çocuk ya biri 5 saat evde kalacak olsa bile sorumluluk sorumluluktur.

Eşiniz beyefendi kaç tl uygun görüyordu çok merak ettim. 1000 mi yoksa 500 tl mi.

Neyse ya valla ben bu konulara sinir oluyorum. En iyisi yorum yapmamak bundan sonra.

Madem konuyu akıl almak için açmışsınız bence fazla değil aksine az bile. Kadın kabul ettiyse helal olsun sonuçta o çalışacak. Hayırlısı

Ben sizi anlıyorum ben de küçük bir yerde yaşıyorum herkes 1000-1200 verdirilen ben tek çocuğa çok daha üzerinde veriyorum ev işi yok bebeğim öğlen 3 saat uyur o da otururdu yani işi gayet iyiydi ben de aman parası çevreye göre iyi olsun işi bırakmasın çocuğuma iyi baksın diyordum sonuç ne mi oldu 1000-1200 alan üstüne temizlik yemek yapan bakıcılar işi bırakmazken ve çocuklara gayet iyi bakarken benimki en çok ihtiyacım olan zamanda işi pat diye bıraktı ki hiç beklemiyordum öncesinde hiç sinyallerini verememişti sonradan öğrendim bir borcu varmış ben de fazla fazla para verince hemen kapatmış borcu ve çalışmaya ihtiyacı kalmamış şaka gibi az para verseydim daha uzun çalışacaktı yani
İnanılmaz bir mantık örgüsü, borcu/ihtiyacı olan insanlara az para ödeyelim ki borçları için daha uzun süre bize köle olsunlar mı demek istiyorsunuz tam olarak?

Şaka mı bu, asgari ücret mi verecekti bir de ? Sigorta hadi neyse-ki ben vermedim konusu bile geçmedi bakıcım ile aramızda.Hem asgari ücret verip hem sigorta ödeyeceğine ücretsiz izin alır kendi bakar.
Ucretsız ızın alsın kendı baksın o zaman.
Ikı evlat emanet edıp de asgarı mı verecektı bır demenız cok cok ılgınc..

Konu sahıbı hıc dusunmeyn 1500 az bıle ıkı cocuga.
Calısma saatlerınız nasıl pekı.

Kadın emekli ne sigortası yapacapım acaba
Allah allah destek sigortasi olabilir mi? Emekli bile olsa sgk ya bildirmek zorunda oldugunuzu bildirmezseniz ve sikayet edilirseniz aylik 6500 lira cezasi oldugunu biliyormusunuz. Boyle aymaz aymaz laga luga yaptiginiza gore pek bi bilginiz yok

Ya sormayın bende anlamadım ama böyle bir de yolunan kaz muamelesi yapıyorlar sinir oluyorm
Yaptırmayın o muameleyi siz de.
Sessiz misinizdir?
Ya da ücreti yaa çok mu veriyorum acaba gibi bir tavırla söylüyorsanız o yüzden de çok buluyor olabilirler.
Yüksek bulacak olan olursa “daha fazlasını bile hak ediyor” deyin kendinizden emin olun kimse bir şey deyip kafanızı karıştıramaz.
Buradaki tüm arkadaşlar haklı ücret az bile.

Valla can sıkıcı olur polemik olur diye yorumlara bakmadan direk kendi yorumumu yapıyorum.

Doğuda 15 bin nufuslu ilçede haftanın 5 günü 8-15 çalışan arkadaşım 1 çocuğu için 1500 veriyordu sene 2016.

170 bin nüfuslu yerde nasıl böyle fazla diyorsunuz anlamadım. Valla vicdan meselesi ben böyle şeyleri şok olarak okuyorum.

2 çocuk ya biri 5 saat evde kalacak olsa bile sorumluluk sorumluluktur.

Eşiniz beyefendi kaç tl uygun görüyordu çok merak ettim. 1000 mi yoksa 500 tl mi.

Neyse ya valla ben bu konulara sinir oluyorum. En iyisi yorum yapmamak bundan sonra.

Madem konuyu akıl almak için açmışsınız bence fazla değil aksine az bile. Kadın kabul ettiyse helal olsun sonuçta o çalışacak. Hayırlısı
Yorumunuz için teşekkür ederim.. Ya burda araştırdım inanın iki çocuğa bin en falza bin iki yüz veriyorlar.. Hatta kadının eşi bile en fazla bin verirlee demiş ayrı bi komşusu söyledi bana benö verdiğim fiyatı duyunca..

• Beğen
Reactions: JES
Yorumunuz için teşekkür ederim.. Ya burda araştırdım inanın iki çocuğa bin en falza bin iki yüz veriyorlar.. Hatta kadının eşi bile en fazla bin verirlee demiş ayrı bi komşusu söyledi bana benö verdiğim fiyatı duyunca..

Cevabı biliyorsanız konu açmanıza gerek yokmuş.

Şaka mı bu, asgari ücret mi verecekti bir de ? Sigorta hadi neyse-ki ben vermedim konusu bile geçmedi bakıcım ile aramızda.Hem asgari ücret verip hem sigorta ödeyeceğine ücretsiz izin alır kendi bakar.
Parası yetmeyen bakıcı tutmaz. O bakıcının da canı var ne demek asgari ücret mi verecekti bir de?

Allah allah destek sigortasi olabilir mi? Emekli bile olsa sgk ya bildirmek zorunda oldugunuzu bildirmezseniz ve sikayet edilirseniz aylik 6500 lira cezasi oldugunu biliyormusunuz. Boyle aymaz aymaz laga luga yaptiginiza gore pek bi bilginiz yok
Ucretsız ızın alsın kendı baksın o zaman.
Ikı evlat emanet edıp de asgarı mı verecektı bır demenız cok cok ılgınc..

Konu sahıbı hıc dusunmeyn 1500 az bıle ıkı cocuga.
Calısma saatlerınız nasıl pekı.
Sekiz beş hafta içi.. Hafta sonu evdeyim

Bakıcı emekliye ayrıldı ,sgkya gerek kalmadı
Bebeler 4 saat uyuyor
Abla hayalimi yasıyorsun.😣
kadın bir anda tepkiler üzerine emekliye ayrıldı😂
Hadi hayırlısı🤣

Kızlar ya bilemedim.. Bi bayanla görüşüyorm iki çocuğuma bakacak bebel bir buçuk yaşında ablası 4 ikisi de kız sakin çocuklarım.. Abla öğlenden akşama anaokuluna gidecek.. Bana hiç para demedi sen kendin bilirsin dedi bende bir buçuk teklif ettm kabul etti.. Ama çok mu söyledim diye biraz pişman oldum ama çok içten baksın diye memnun etmek istedim para konusunda.. Yemek temizlik hiç bişey istemedim sadece çocuk bakımı benm evmde bakacak haftaiçi beş gün memurum..
İki çocuk için normal.

Haftanın beş günü nasıl bi çalışma acaba bu insaf olacak.. Evmde akşama istediğini yiyecek çoçuklarımla oynayacak bebek öğlen dört saat uyuyor abla okulda oluyor.. Bebek beşte kalkıyor ve ben eve gelmiş oluyorm abla ise okulda olacak halaaaaa
👀👀👀👀
Ha böyle okudum koyu renkli kısımları.
Benim de hobilerim istediğimi yemek ve çocuklarla oynamak ama ben 1500 liraya bu zihniyete sahip sizin çocuklarınıza bakmazdım.
Eve giriş çıkışlarda kantara girsin isterseniz bakıcı. kaç kg yemek yemişse maaştan düşersiniz.

Çok mu ben tek çocuk 1.5 yaş için 2700 ve üzerine sigorta yapıyorum. Sabah 9akşam 19.00 arası cumartesi yarım gün
Pazar hariç sabah ver akşam istediğin saatte al ben bakiyim kız 😁böyle fiyat verende iyiymiş birde sigorta.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X