ooh keyfini çıkar dinlenmeninGüzel Gidiyor ya .. Bugün belgeleri teslim ettim ehliyet kursu için . Şimdi dinleniyorum IPad elimde .. Yeni bi çalışma Masası dizayn edeceğim de yeni kalemlikler kalemler defterler .. Onlara bakıyorum nerden alsam diye
ooh keyfini çıkar dinlenmeninnerelere bakıyorsun?nasıl bir masa dizayn ediceksin ?
d & r nin sites,ne bakıyorum markafoniye falan .. bişey bulamadım dahaooh keyfini çıkar dinlenmeninnerelere bakıyorsun?nasıl bir masa dizayn ediceksin ?
Selam kizlar cok mutluyum dunku konusmalarimizdan sonra ve sizden aldigim gazla sabah farkli bir orgu modeli denedim sacima veee super iltifatlar aldim is arkadaslarim ve mudurum ayri ayri hepsi farketti ve saclarimin cok guzel oldugunu bana yakistigini soylediler.
Normalde basit bi sekildi ama o bile farketti ya sasirdim aslinda dedim benim problemim sac diyedevam devam cok iyi oldu bu gaz bana
ee sen bana ikea yı anlatıyorsunaslında dizayn derken öyle çok değişik bişey değil :)
klasik bi çalışma masası istiyorum ... güzel bi masa saati kalemlik not kağıtlığı vs arıyorum .. bide minik plastik çiçekler var renkli renkli onlardan alayım diyorum iki tane ..
böyle yani ama oturunca içim açılsın yeni eşyalarla .... ruhum okşansın biraz
Cok tesekkur ederim bugun bende mutlu oldum gercekten cokda vaktimi almadi yapmak niyetmis onemli olanÇok mutlu etti beni bunu görmek :)
Haklısın tatlım ya bide oraya bakayımee sen bana ikea yı anlatıyorsunkırtasiye hariç hepsi var.. bir de oraya bak istersen..
günaydın canımmm ben de sana güzel ve bakımlı bir gün dilerimGünaydın Hanımlarrrr ... Huzurlu bir pazar günü geçirin inşallahh
günaydın canımmmgünaydınsimsims enerji dolu paylaşımlarını göremiyorum iki üç gündür . bi aksilik yok değil mi
harika bir paylaşım olmuş canım teşekkürler.. güzellk içten başlar.. dışa döner..Sebebi ise burada: http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2480491/How-drinking-litres-water-day-took-years-face.html
İngilizce bilmeseniz bile, resim her şey anlatıyor. Kadının tek yaptığı, günde 3L su içmekmiş. Ayrıca kilo vermeyi kolaylaştırıyor. Biliyorum, direk 3L ile başlamak ne kadar kolay olur, ama denemeye değer. Bu sonuç yalnızca 1 ay içinde olmuş.
malesef tatlm halen harekete geçemedim odam her zaman çok sıcak kullanamıyorum bilegünaydın canımmm2 haftadır tatildeyim.. birraz onun rehaveti var üstümde.. haklısın canım.. bugün birşeyler paylaşayım sen ne yaptın?begendin mi birşeyler?
haklısın canım yaaa..sıcaklar elini kolunu baglıyor insanın..az kaldı eylülemalesef tatlm halen harekete geçemedim odam her zaman çok sıcak kullanamıyorum bilebi an evvel yaz bitsin de düzenlensin hayatım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?