ne kadar guzel ben de bu kıtabı alıcamm o kadar cokk atılacak ama kıyamadıgım sey var kı veyaa ayy su da ındırımde ımıs alayım deyıp hala sıra gelmeyen esyalarım var kı .. artık ıncık boncuk ve kozmetıklerımee yer bulamıyorummCanm ben ve sim okuduk. Mutlaka eve bir detoks yapiyosun.kitaba Verdigim paraya degdi diyebilirim...
cok tsk ederım ınsan ılıskılerı de yoluna gırmıs dmı sadece evını temızleme olarak degılmıs bu kıtap edınmek gereken kıtaplardan .. ama ıste ben de su var ya lazım olursa .. attıktan sonraa ıhtıyacım olabılıyo .. ornegın attıgım bı modası gecmıs bır esyanın bır sene sonra yıne moda olması ve ona ıhtıyacımın olması dusuncesı kı nıtekım basıma gelmedı d degıl :)Dionee canım bu sayfada kitapla ilgili bilgi bulabilirsin :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-kadin-olmanin-puf-noktalari.739106/page-310
bunlarda elden çıkardıgım kıyafetler :))
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-kadin-olmanin-puf-noktalari.739106/page-307
Bu videolarda kitaptaki katlamaları anlatıyor..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-kadin-olmanin-puf-noktalari.739106/page-323
benzeri birçok video bulabilirsin youtubeda konmari yazarak.. gerçekten çekmecelerine bayılacaksın..bir arkadaşım açıp açıp çekmecelerime bakıyorum diyordu..gerçekten çok mutlu ediyor düzen insanı :)
inan benim de aradıklarım oluyor aradacok tsk ederım ınsan ılıskılerı de yoluna gırmıs dmı sadece evını temızleme olarak degılmıs bu kıtap edınmek gereken kıtaplardan .. ama ıste ben de su var ya lazım olursa .. attıktan sonraa ıhtıyacım olabılıyo .. ornegın attıgım bı modası gecmıs bır esyanın bır sene sonra yıne moda olması ve ona ıhtıyacımın olması dusuncesı kı nıtekım basıma gelmedı d degıl :)
Canim cilitbang bataryaya sık en fazla 5 dk bekle ,normal bulasik sungerinin sert yeriyle sil durula... dusakabini direk duruladim ovalamadim ama duruladiktan sonra cekcekle suyunu aldim.bu kadar:)
Cnm bataryada kesinlikle gidiyor ama benim dusakabin cam degil ve bugulu gibi ama yinede etkisi olur.biraz fazla bekletirsin seninki camsa.o kurulurs su damlası lekeleri gidiyor değil mi? ay inanamadım bir an :)))
hepsı benım bebeklerımminan benim de aradıklarım oluyor aradakitabı okuyunca daha kolay vedalaşmak.. okuyunca anlarsın.. aradıklarımın yerine daha güzellerini aldım.. atıysam sevmedigim için attım :)
Demek oda çopcuymus... esyalarin coklugu kendimize eziyet...ozellikle gereksiz isimize yaramayan esyalar...hepsı benım bebeklerımm
cagla sıkel meselaa bıten psrfum sıselerıne bıle kıyamazmıs bılıyo musun
rossmanda mı tatlım buCnm bataryada kesinlikle gidiyor ama benim dusakabin cam degil ve bugulu gibi ama yinede etkisi olur.biraz fazla bekletirsin seninki camsa.
evvt ama ben bıtenı atarım da benım sıkıntım farklı ben ornegınn bı kazak begendımm sarısı kırmızısı yesılıı doldurururm ..Demek oda çopcuymus... esyalarin coklugu kendimize eziyet...ozellikle gereksiz isimize yaramayan esyalar...
hangı sıteden aldın tatlım ozelden yazar mısın acabaaaKizlar kitap konusu gecmisken, biraz once ptt kargodan kitap postaladim 4 kitap 4,5 tl .cok uygun oldu.bu aralar kampanya varmis:)
Bu senin bakışın kilolarınlada özgüvenli olunabilir her zaman kendini sevmeli begenmelisin simsimstatil devam ediyor ama ben ilk gün ki gibi bakımlı olamıyorum.bir de çekilen resimlerde kendimi begenemiyorum.. sanırım dönünce saçımda degiişiklikler yapıcam.. bazı kızlar vardır şirin bazısı sempatik bazısı ise kokoştur ya sanırım ben şirin ve sempatik arasındayım şuan. halbuki ne kadar kokoştum.sadece ojeyle makyajla degil,duruşun, tarzın da olmalı.kendine güvenli olamlı..sanırım ben bu kilolarla biraz kendime güvenimi kaybettim.resimlerde kendimi gördügümde ben bunları gördüm..biraz da dişi biraz daha dişli olmaya karar verdim.. yarın ilk deneme.sonuçlar yarına :)
Kizlar neyi sordunuz anlamadimki. Alintida ptt kargo var.hangı sıteden aldın tatlım ozelden yazar mısın acabaaa
Tess gerritsen mi okuyorsun canin hastasiyim o kadinin hangi kitabina basladinDione kitaplarimi hep kitap yurdundan alirim eger onu sormussan:)
Bu arada tess in bir kitabina ve metabolizma ile ilgili kitaplara basladim...meger bizim jillian ablanin kitaplarida varmis.bende yillardir 63 kiloyum ama basen var cok rahatsizim...
Canim cerrah ve ciraktan sonra gunahkar suan elimdeki...sirada ikizbedenler ve siliniş var...baska kimleri seversin?Tess gerritsen mi okuyorsun canin hastasiyim o kadinin hangi kitabina basladin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?