teşekkür ederim canımBen bakımlı bir bayan sayılmam hatta bakımsız kategorisine girdiğim bile söylenebilir:)
Ama bu topiği çok sevdim bundan sonra okuyacağım yararlı bir topik olmuş Simsim :)
İnşallah bende birgün bakımlı biri olurum. Bu aralar cok saldım kendimi
hoşgeldin canımeveeet sınavlar bitince gelicem demiştim hafta sonu bitti sınavlar ve ben geldim.
Öncelikle doğumdan kalma fazla kilolarım var. Cilt bakımım sıfır, vücut için ayda bi kere ağdaya butlaka gidiyorum. losyon aklıma gelirse kullanıyorum. Makyaj bazen dışarı çıkarkenn yapıyorum. Yani oldukça salık yaşıyorum.
Diodermina nın cilt ürünlerine bakıyorum sabahtan beri alıcam sanırım onları. Ama bu gün yüzümü gül suyu ile temizledim, az önce de mango özlü sabunla yıkadım. Şimdi kalkıp saçımı başımı toplayayım parfümleneyim eşim gelecek.
Yeniden doğmam lazım kızlar
diger kızlara dedigim gibi canım.. hayal et,yaz ve yap bu kadar basitSaçıma elime yüzüme maskeler yaparım. 2 ayda bir cilt bakımına gitmeyr özen gösteririm. Epilasyonumu temizliğime çok dikkat ederim. Ama makyaj yapayım giyinip kuşanayım saçıma modrl vereyim yok ben de. Evde de öyleyim dışarda da. Hiç sevmiyorum bu özelliğimi.
bir tek egzama üzdü beni.çünkü biliyorum stres ve üzüntü kaynaklı ve bu geçmedikçe de zor geçiyor..inşallah tez zamanda geçer.. onun dışındakiler kolay düzelir.. kıyafetin alakasızsa, ya altına uygun giy ya da üstüne uygun giysimsims bak şimdi sana nasıl olduğumu anlatıcam;
altımda ayrı üstümde ayrı eşofmanımsı kıyafetler var,alt pembe üst siyah beyaz çizgili gayet alakasız
tırnaklarımdaki ojelerin yarısı soyulmuş yenilenmesi gerekiyor.
kaş-bıyık zamanım geldi ama kuaföre gitmeyi üşeniyorum.
saçlarımın dibi geldi boyanması lazım ama renginde oynama yapmak istediğim için ve henüz karar veremediğim için öylece duruyor.bu arada atkuruk yapıp ördüm,ama şimdi her tarafından tiftik tiftik saç çıkmış vaziyette.
yüzümde sivilceler çıktı,elimde egzama hortladı.
nasıl ama,benden adam olmaz
ya evet egzama başıma bela oldu,tam geçiyordu düzeldi derken yeniden hortladı,deterjanlarda yapıyor bende.evet gördüğün topikteki benden hafta içi hiç eser olmuyor,sadece haftasonları dışarıya çıkacaksam öyle oluyorum ama ben her daim olmak istiyorum,neyse yarın bir kuaföre gideyim bari.sonra gelir neler yaptım yazarım olurmubir tek egzama üzdü beni.çünkü biliyorum stres ve üzüntü kaynaklı ve bu geçmedikçe de zor geçiyor..inşallah tez zamanda geçer.. onun dışındakiler kolay düzelir.. kıyafetin alakasızsa, ya altına uygun giy ya da üstüne uygun giybu haftasonu kaş bıyık ve saçını halledebilirsin.. ayrıca tiftik saç güzeldir.. mesela ben bazen topuz yaparım ama o kadar muntazam olur ki dogal gözükmez gözüme.. ben de sanki akşam olmuşta saçlarım hafif dagılmış havası vermek için yanlarından tiftik tiftik yaparım,aynı şeyi örgü ve saç kuyrugunda da severim.. bu arada senin bi topikte fotonu gördüm haftasonu gezmesi için diyordu.. bence gayeeeeet kokoşsun…
bende de deterjan allerjisi var..ya evet egzama başıma bela oldu,tam geçiyordu düzeldi derken yeniden hortladı,deterjanlarda yapıyor bende.evet gördüğün topikteki benden hafta içi hiç eser olmuyor,sadece haftasonları dışarıya çıkacaksam öyle oluyorum ama ben her daim olmak istiyorum,neyse yarın bir kuaföre gideyim bari.sonra gelir neler yaptım yazarım olurmu
destekleriz tatliskızlar moda yarışmasında "yılbaşı konseptine" katılacak var mı? ben katılmayı düşünüyorum :)
merhaba canım.. oooh ne güzel, ana kız iyi vakit geçirmeler,iyi gezmeler size.. :)bu arada yanlış anlaşılma olmasın yarışmada oy toplamak,kimlik açıklamak yasakdestekleriz tatlis
ben pazartesi yolcuyum kizlar anneme gidiyorum yeni yil icin bu hafta gelemedim
birde zayiflama grubunda olunca zaman yetmedi
ama simsimim yazdiklarina yakin takipteyim
kosjocaman muchhhhhhhhh
bende bu aralar saçlarıma her hafta yağlarla bakım yapıyorumEki Görüntüle 1335680
geçen hafta kuaföre gittigimde bu ürünü aldım.fönden önce saçlarıma uygulandı ve ben çok begendim.içindeki yaglarla hem bakım yapıp besliyor,hem de yumuşacık ve parlak yapıyor.. gerçekten anında fark ediliyor.. benim gibi saç bakımı yapmaya üşenenlere tavsiye ederim,aynı ismi gibi "iksir"
daha da zayıflayınca daha da bakımlı olursun canım benim…bende bu aralar saçlarıma her hafta yağlarla bakım yapıyorum
zayıfladıkça kendimi iyi hissettikçe güzelliğimede dikkat eder oldum
ama dahada bakımlı olmalıyım
aslında ben bu topiği izliyormuşum ama unutmuşumdaha da zayıflayınca daha da bakımlı olursun canım benim…bekleriz her zaman topige
gel tabiki beklerimaslında ben bu topiği izliyormuşum ama unutmuşum
aslında tamda ihtiyacım olan topiksık sık takılırım artık
bu arada film izledin mi
oyy ben onun kitabını okudum okurken bile filmini izleyemem heralde demiştimgel tabiki beklerimevet canım ama romantik degil gayet gerilimdi :)) "ejderha dövmeli kız" diye bi film izledik eşimle.. ben begendim tavsiye ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?