Gördüm canım mesajını :) forumda 'callanetics' olarak taratırsan nereden indirebileceğini bulursun.Yıllar önce indirdiğim için hatırlamıyorum şu an nereden indirdiğimi.10 hours challenge olan videoyu indireceksin.Türkçe dublaj bile yapmış sağolsun bir arkadaş, onu indirmiştim ben :)Hic duymadim bunu videsona bakmak mümkünmü. Netden senin önerdigin :) tembelim bu konufa sevmm lazimKittyyyy yaaaa ben coklu alinti yapiyorum ama olmuyor hiv
hmm ne güzel çalışmıyorsun heralde cnmGünaydınnnn :) 8de kalktım omletimi yedim ve çay faslındayım keyif yapıyorum.. bugün yapacaklarım arasında evim için;
Önce toparlayıp süpürüp silerim sonra 15dk havalandırıp biter işim..
Kendim için;
Duş peeling saç bakımıve hafif bi yürüyüş düşünüyorum..
sonra kahvemi alıp kitap okurum..
Atanana kadar evdeyim atanamazsam özelde devam edicem canım.. e şimdilik evdeyim haliyle :)hmm ne güzel çalışmıyorsun heralde cnm
ÖĞRETMENSİN YANİAtanana kadar evdeyim atanamazsam özelde devam edicem canım.. e şimdilik evdeyim haliyle :)
Yo bilgisayar programcısıyım.. malesef herkesin atanma gibi bi problemi var günümüzde.. yüksek puan alabilmiş olmak yetmiyor bazen..ÖĞRETMENSİN YANİ
hmm anladım cnmYo bilgisayar programcısıyım.. malesef herkesin atanma gibi bi problemi var günümüzde.. yüksek puan alabilmiş olmak yetmiyor bazen..
Hep öyle gelir bize ama katılmıyorum.Ev hanımları nasılsa her zaman yapabilirim düşüncesiyle rehavete kapılıyor bence.Çalışan kadın daha organize olmak zorunda kalıyor.ev hanımı olsam bütün gün evde neler neler yapardım :)
AYNEN CNM EVDEYİM DİE İNSAN HERŞEYİ SONRAYA ERTELEDİĞİ İÇİN SONRASINDADA BİRİKİYOR YAPAMAMAKTAN ŞİKAYETÇİ OLUYORLAR . ÇÜNKİ BENDE ÖYLEYDİM. ŞİMDİ HERŞEYİM DÜZENLİHep öyle gelir bize ama katılmıyorum.Ev hanımları nasılsa her zaman yapabilirim düşüncesiyle rehavete kapılıyor bence.Çalışan kadın daha organize olmak zorunda kalıyor.
Benim kendine de evine de çocuğuna da en iyi bakan arkadaşlarım hep çalışan kadınlar.Ev hanımı olan arkadaşlarım ise hep hiçbirşeye yetişememekten şikayetçi :)
Cnm kantaron yağı iyi geliyormuş diye okumuştum. Yine hücre yenileyici kremler ( hametan, madecassol, bepanthene gibi) iyileşme sürecini hızlandırabilir.Bu pişik kremi olan sudokremden de çok memnun olan var.Yazdıklarımın hepsi eczanelerde bulunan uygun fiyatlı ürünler.Bunları bir araştır ve aklına yatanı dene canım.Merhabalar, çok hoş bir konuymuşbende bakımlı olmak istiyorm ama malesef cildimde sivilce lekeleri var ve moralimi bozuyor. Ne sürsem yakışmayacak gibi düşünüyorum (aynaya bakmak istemiyorum) ama sizi takipteyim belki heveslenirim bende
Bu yaz şirinceden teyzelerin kendi yaptıkları %100 doğal kantaron yağı aldım canım (hem sarısını hem kırmızısını) ama sivilce yaptı. Aslında şöyleki cildime sürdüğüm her şey sivilce yapıyor(fondoten, güneş kremi, nenlendirici, tonik vs) ve sivilce sonrası da lekeler ondan hiçbir şey kullanamıyorum. Yüzümü sürekli temizliyorum 3 saatte bi jelle yıkıyorum yeter ki çıkmasınlarCnm kantaron yağı iyi geliyormuş diye okumuştum. Yine hücre yenileyici kremler ( hametan, madecassol, bepanthene gibi) iyileşme sürecini hızlandırabilir.Bu pişik kremi olan sudokremden de çok memnun olan var.Yazdıklarımın hepsi eczanelerde bulunan uygun fiyatlı ürünler.Bunları bir araştır ve aklına yatanı dene canım.
merhaba canım.. malesef senin kadar olmasa da benim de sivilce problemim var.. cildim aşrı hassas.en iyi ürünleri kullansamda tam fayda etmiyor.baharattan tut,stres sıkıntı veya makyaj fırçaları herşey sivilce yapabiliyor..seni çok iyi anlıyorumBu yaz şirinceden teyzelerin kendi yaptıkları %100 doğal kantaron yağı aldım canım (hem sarısını hem kırmızısını) ama sivilce yaptı. Aslında şöyleki cildime sürdüğüm her şey sivilce yapıyor(fondoten, güneş kremi, nenlendirici, tonik vs) ve sivilce sonrası da lekeler ondan hiçbir şey kullanamıyorum. Yüzümü sürekli temizliyorum 3 saatte bi jelle yıkıyorum yeter ki çıkmasınlarYani bu konuda çok dertliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?