bende paspallardanim aslinda hele cocugum olduktan sonra
fakat bir sey farkettim kendime bakmadigim zamanlar o kadar karamsar oluyorum ki
fakat kendime zaman ayirdigim zaman ruh halim cok olumlu degisiyor bu bir gercek
sabah erkenden kalkip cocugumu degistirip doyurduktan sonra
yuzume canlandirici bir maske yaptim
nemlendiricimi surdum
hafif bir kapatici
goz kalemi, rimel
hafif allik
fön
bu arada 10 kilo kaybettim ve hala diyete devam ediyorum dolayisiyla bugun
20 kilo fazlam var..
fakat bugun dar oldugundan öturu giyemedigim bir pantolonumu deneyip oldugunu gordugum zaman
dunyalar benim oldu dahada hirslandim
guzelce giyindim tam ruhuma uygun bir parfum sykyp
disari ciktim kizimla
kendimi o kadar guzel ve enerjik hissediyordum ki
kusurlarimi buyuttup kendimi saldigim zaman
insanlar direk kusurlarimi gorecekler
iyisimi bakimli halimi gorsunler degilmi ama : )
canim tebrik ederim yaa,bende daha cocuk yokken bu haldeyim,cocuk olunca ne hale girerim amaben de hep youtube"da nasil makyaj,sac yapilir diye tonlarca video izliyorum..yarin bunu yapicam diyorum kendi kendime sabah olunca 5 dk daha diye diye son dakikada cikiyorum yataktan,servise zor atiyoeum kendimi kilo konusunda tebrik ederim,ben de spor salonuna yazildim,simdi gidicem isallah..para vermezsem ona da gitmezdim ama para verdim ya mecburen gitme zorunlulugu hissediyorumm
Benim işyerinde çaycı bile benden daha bakımlı valla ama yok yine aynı yine aynı 2 sene önce saç düzleştirici aldım sadece 1 kere yaptım öyle duruyor geçen dünya kadar para verdim eczaneden cilt bakım ürünleri aldım sadece 1 hafta yaptım öyle kenarda duruyor birde üstüne üstlük kuaföre gitcem kaşlar için ona bile gitmiyorum 2 haftadır iğrenç bir görüntü galiba benim durumum daha vahim
Sabah kahvaltı için bile kalkmıyorum ki makyaj için asla kalkmambir tek göz altı kremi ve nemlendirici sürerim çıkarım o kadar.
canim tebrik ederim yaa,bende daha cocuk yokken bu haldeyim,cocuk olunca ne hale girerim amaben de hep youtube"da nasil makyaj,sac yapilir diye tonlarca video izliyorum..yarin bunu yapicam diyorum kendi kendime sabah olunca 5 dk daha diye diye son dakikada cikiyorum yataktan,servise zor atiyoeum kendimi kilo konusunda tebrik ederim,ben de spor salonuna yazildim,simdi gidicem isallah..para vermezsem ona da gitmezdim ama para verdim ya mecburen gitme zorunlulugu hissediyorumm
ınsan kılo alınca hıc bısey yakıstırmıo kendıne
kesinlikle,seçtiğim kıyafetler ile oramı buramı kapatmak için giyiniyomuşum gibi hissediyorumm
bakımlı olmak bir paket bence
hayallerimdeki bakımlı kadın şöyle:)
her sabah erken kalkıp 1 saat sporunu yapıyosun
duşunu alıyosun
vucudunu kremliyosuun
saçlarını fönlüyorsun
geceden hazırlanmış kıyafetlerini giyiyorsun
makyaaaajjj
parfumunu sıkıyorsun
ve arabana atlayıp evine yakın iş yerine gidiveriyosun topuklu ayakkabıların da arabanda
inince topukluları giyip işyerine giriyosun
herkese gülücükler saçıp neşeyle günaydın diyorsunnnnn:)
aksam da 5 gibi iş yerinden çıkıyosun
arabacığına atlayıp evine geliyorsun
güzel ev kıyafetlerini giyiyorsun
mutfakcığına giriyor sonra yeni bir yemek deniyorsun
sonra güzel bir sofraaa
kocan senden 2 saat sonra geliyor en erken :)
yemekten sonra yarım saat mutfak toplama
cay atıştırmalıklarrr
film izliyosunuz mesela
yatağa giderken de makyajını temizliyor kremleniyorsuuunnnn
ooooohh miss
böyle olmak hayalım
önce böyle bir iş bulmalıyım
imkansızı arıyorum :):)
arkadaslar pardon ayni konuyu iki kere acmisim :) moderatörlere nasil bildiririm?
Ben sabahlari mesela saat 6 da evden cikmaliyim...
Yani sabah 5 te falan kalkmaliyim...
Ama benim bir diger sorunumda,biraz kiloluyum ve cok tuhaf gelsede kulaga birazda bu yüzden galiba kendime pek özen göstermiyorum/gösteremiyorum....yani mesela diyorum:amaan kiloluyum zaten.güzel olamam....ne manyakca bir fikir degil mi :))
yani batti balik yan gider misali..
Ama degismek istiyorum...
Merhabalarrrr :)
Çat pat yazdıklarınızı okudum spor salonuna bende gitmeyi düşünüyorum naptın zayıflayabildin mi ?
Biliyormusun aynı sornlar bende de var bende üşengeç ve tombul bir bayanım yaşadıkların ve aldığın dersler hakkında banada yardım etmek istermisin bıktım bende artık paspallığımdan :)
eğer bıktıysanız bence işe kilo vermekten başlayabilirsiniz bende bir ara kiloluydum 20 kilo verdim,azmetmek ve sabır önemli,zayıflayacağınızı düşünün,zaten kilo verdiğinizi gördükçe daha çok mutlu olucak daha azimli olucaksınız emin olun..bırakmayın kendinizi elinizde olan birşey bu..
Su sivilce izleri gecse bakacagim kendime sanirimda onlar oldukca hevesim gidiyor
canım sıcak termal sular çok iyi geliyor sivilce izlerine eğer bulunduğun şehirde varsa gitmeni tavsiye ederim 5 gün gir sıcak suya kendine getiriyor insanı hem de toksinleri atıyor
Mayista gidiyoruz tatile termalde var ama olimpikten cikmiyorumki gireyim :-D
Eger iyiyse ordan cikmam ben :-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?