çokk zor bir olay yaa
söylesen söylenmez,söylemesen olmaz
kendi kişisel temizliğinden filan bahsetsen,mesele ben günde 2 3 defa fırçalarım,ben çokk titizim
falan filan işte.
benimde arkadaşımın kardeşi var 21 yaşında 2 haftadır banyo yapmamış,çocuğun annesi zorla banyo yap diyormuş,anlatınca şoka girdim resmen.hemde bu yaz günlerinde oo terle ııııyyy
Hay ağzını öpeyim fascinationum.vereliniortak
Ağzın kokmuyorsa tabi ki:roflol:
Demek ki çocuk nasıl olsa tekrar terleyeceğim
onun için iyisimi 2 haftada bir yapayım demiştir.delikafadulden
yani bu adam 7 24 bişiler yiyip içiyo yada sigara içen birisi 1 gün fırçlamassa doğrudur sararır sigara içtiği için ama buda yoksa 1 günde hemen sararırmı :uhm:delikafaduldenya benim anlamadığım arkadaş saçmalamış ya nasıl oluyo hem diş fırçalamıcak biri hem dişleri bembeyaz olucak bi defa dişini fırçalamayan insanın dişlerinde tartar olur yani sonuç olarak sararırkafamçokkarıştı
hemşom ya.:lepi::roflol::roflol:Demek ki çocuk nasıl olsa tekrar terleyeceğim
onun için iyisimi 2 haftada bir yapayım demiştir.delikafadulden
delikafaduldenya benim anlamadığım arkadaş saçmalamış ya nasıl oluyo hem diş fırçalamıcak biri hem dişleri bembeyaz olucak bi defa dişini fırçalamayan insanın dişlerinde tartar olur yani sonuç olarak sararırkafamçokkarıştı
hemşom ya.:lepi::roflol::roflol:
zeki işte zeki.gel öpecem Şeniz
evet ya nasl diş fırçalanmasada beyaz olur naniknanik
deodorant kullan ten kokusu
ben deodorant sürmesem o ten kokusu olur,ter kokusudelikafadulden
ya ben cinsim,ya esas oğlan
yani bu adam 7 24 bişiler yiyip içiyo yada sigara içen birisi 1 gün fırçlamassa doğrudur sararır sigara içtiği için ama buda yoksa 1 günde hemen sararırmı :uhm:
mesai yapıyo cnm demekki full time çalışıyo :roflol:canım zaten tatrtar denen şey beyaz mı olur sor bakalım hangi dişci baeyaz olur dicek yok öyle bişi bi gün fırçalamazsa tatrtar olur ve hafif bi sarılık olur yani olmasa bile sarımtırak olur yani tartardan dolayı bu demek olur ki bembeyaz olmaz o kadar şey yiyo içiyo o kişinin diş mineleri extra mesayi mi yapıyolar onu anlatmaya çalışmıştım ama
hahahahahadelikafaduldendelikafaduldendoğru didin zebanim esaas oğlan filmlerdeki esas oğlanlar gibi gerçek dışı ne terliyo teri kokuyo ne dişini fırçalamadanda ağzı kokmuyo her eve lazımdelikafadulden
delikafaduldenhakaret kabul ederim benim gibi temizlik hastası ve bakımlı birine bunu hakaret kabul ederim sheker:roflol::roflol:delikafadulden
hemşom ya.:lepi::roflol::roflol:
zeki işte zeki.gel öpecem Şeniz
Hohla bakayımakannehirkaydirigubbakcemile3
ŞenizŞeniz
:[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?